Bizde yolun sonuna geldik sanirim

Tarla kimin üstüne olacak peki
sizin üstünüze yapsalar ama onlar ekip bicşe böyle bir teklif sundular mi yoksa direkt kendilerine mi alınmış

Zihinsel olarak yoksun aile tarlalarınıda oğullarınıda alıp gitsinler bırak kardeşim 3 aylık lohusa kadına yaşattıklarına bak sen hiç geri yapma haklısın ve haklılığını savun üzülme Allah mübarek günlerde yapılanları yarına bırakmaz

Çocuğa güveniyor herhalde sen çocuğu bırakıp gidemezsin cocuk icin katlanirsin herseye diye düşündü herhalde dedeye bak torununun altinina göz dikmiş allah böylelerini ıslah etsin

eskiden boyle degildi diyorsun neden degisti bence bir al karsina konus umarim esinin akli basina gelir hatasını anlar

Duruşunuza hayran kaldım. Tebrik ederim. Sizin için hayırlısı olsun.
Amin canim
Oldu zaten geldi ama is isten gecti.gitti çoktan yikildi bazi seyler

Hersey bitti zaten daha ortada bise kalmadi. Kuruşu kurusuna alcam tüm parami.

Tarla kimin üstüne olacak peki
sizin üstünüze yapsalar ama onlar ekip bicşe böyle bir teklif sundular mi yoksa direkt kendilerine mi alınmış
Kayinbabamin uzerine alsalar derimki miras olarak faydalanirim. Ama yok kaynimin uzerine tarla.

ohooo
cakallara bak
hem sizin parayla hem de sizden mal kaciriyorlar
sizin es gerçekten enayiymis kusura bakmayın
Bunu fark ettiğini dusunuyodum ama yanılmışım hic bise degismemis

İlk gunden arabalari bozulmus ve cok büyük masraf çıkarmış hakkimi.helal etmedim rabbim çıkarıyor acısını
Çocuğa güveniyor herhalde sen çocuğu bırakıp gidemezsin cocuk icin katlanirsin herseye diye düşündü herhalde dedeye bak torununun altinina göz dikmiş allah böylelerini ıslah etsin
Cocuguma bakacak paramda var gücümde var. Arkamda ailemde var çok şükür onlarında yanina kalmasin ama,

Geldi kizlar eve. Özür diledi,bende artik onu istemedigimi soyledim ona.guvenmedigimi ona da ailesine de ihtiyacim olmadığını bundan sonra nereye kime ne yapmak istiyosa yapabileceğini söyledim
Ohooooo yap et bi özür dile. Oldu cnm oldu. Affetme bacım. Bu ne ya.... altınları verip seni boşarım derken düşünseymiş.

Beddua etmeyi sevmem ama mezarları olsun o tarla.. madem paranız yok kime güvendiniz. Üstüne lohusa bir kadının yuvasını yıktınız.. Allah sorsun inş..

Tebrik ederimmm sizi gercektenn Allah (cc) yedirmez o tarlayi onlara sizin ahınızı aldilar bu mubarek gunlerde Allah yardimcin olsunn

Anlamadığım şey şu millet ekmeğe para bulamıyor kocanızın babası borç harç içinde iken tarla alıyor...
Kocanıza yuh diyorum çocuğunuza takılan altınlar sizin için onun babasının rahat rahat tarlasında takılması için değil evi de vermeyin altınların karşlığı ve sizi bu hale koyduğu için haketmiyor ...

Nalet olasi pislikler.ne dir bunlardan cektigimiz magduriyetler
Keske hic evlenmesler hep analarinin bacilarinin dizleri dibinde otursalardi beyinsizler
bu sabah esimle tartistik
Benimkonumda uzun tabi
ama ozet kayincaludeme bakim siram bittigim halde gondermiyo beni magdur ediyo
Ayni seyleri yasadim
Sana bisry diyemiyicem zira bende suan esime giciiiiiik oluyorum malin teki

Geldi kizlar eve. Özür diledi,bende artik onu istemedigimi soyledim ona.guvenmedigimi ona da ailesine de ihtiyacim olmadığını bundan sonra nereye kime ne yapmak istiyosa yapabileceğini söyledim
önce ailesine senin rızan olmadan verdiği paraları sana iade etsin, kırılan kalbini ve gururunu onarsın.

her haltı yesin, bir ton laf saysın. sonra da yalandan bir kuru özür dilesin. oh ne ala.

Oncesinde her sey mukemmeldi gibi bi sey soylemissin.. Emin misin?
"Mukemmel" denilen evlilik nasil birden bu hale gelebiliyor? Anlamaya calisiyorum yanlis anlasilmasin..
Mükemmellik anlayisimiz mi farkli acaba?

Oncesinde her sey mukemmeldi gibi bi sey soylemissin.. Emin misin?
"Mukemmel" denilen evlilik nasil birden bu hale gelebiliyor? Anlamaya calisiyorum yanlis anlasilmasin..
Mükemmellik anlayisimiz mi farkli acaba?
eşi ailesiyle küsken, araları iyiymiş. eşi aileyle barışınca, hanımını oğlunu unutup aileci olmuş.

zaten en büyük hata ailelerin olduğu şehre tayin istemek. ne kadar uzak, o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…