Hiç yaparlar mı öyle.Tarla kimin üstüne olacak peki
sizin üstünüze yapsalar ama onlar ekip bicşe böyle bir teklif sundular mi yoksa direkt kendilerine mi alınmış
Hiç yaparlar mı öyle.
Eşinin kardeşinin üzerine alınmış.
Aynen öyle.Yok öyle bi dünya daha cok bekler.
Hiç yaparlar mı öyle.
Eşinin kardeşinin üzerine alınmış.
Amin canimDuruşunuza hayran kaldım. Tebrik ederim. Sizin için hayırlısı olsun.
Oldu zaten geldi ama is isten gecti.gitti çoktan yikildi bazi seylerÇok üzüldüm ve çok kızdım bu pişkin ve yüzsüz insanlara, eşin de dahil. Tipik koloni halinde yaşayan kara cahil aile. Afedersin ama köpek gibi pişman olacak eşin efelenmelerinin cezasını çok çekecek ama kurduğu ailesini kaybedecek. Zaten böyle adamlar bi ailelerinin olmasını hak etmiyorlar.
Hersey bitti zaten daha ortada bise kalmadi. Kuruşu kurusuna alcam tüm parami.kocanın babasına sinir oldum. nasıl şeref yoksunu bi adam ki doğan bebeğe takılan altınlara gözünü dikmiş. kocanın da altta kalır yanı yok. senden habersiz nasıl verir. bu olay benim başıma gelse yıkardım ortalığı terbiyesizler
Kayinbabamin uzerine alsalar derimki miras olarak faydalanirim. Ama yok kaynimin uzerine tarla.Tarla kimin üstüne olacak peki
sizin üstünüze yapsalar ama onlar ekip bicşe böyle bir teklif sundular mi yoksa direkt kendilerine mi alınmış
Bunu fark ettiğini dusunuyodum ama yanılmışım hic bise degismemisohooo
cakallara bak
hem sizin parayla hem de sizden mal kaciriyorlar
sizin es gerçekten enayiymis kusura bakmayın
İlk gunden arabalari bozulmus ve cok büyük masraf çıkarmış hakkimi.helal etmedim rabbim çıkarıyor acısınıZihinsel olarak yoksun aile tarlalarınıda oğullarınıda alıp gitsinler bırak kardeşim 3 aylık lohusa kadına yaşattıklarına bak sen hiç geri yapma haklısın ve haklılığını savun üzülme Allah mübarek günlerde yapılanları yarına bırakmaz
Cocuguma bakacak paramda var gücümde var. Arkamda ailemde var çok şükür onlarında yanina kalmasin ama,Çocuğa güveniyor herhalde sen çocuğu bırakıp gidemezsin cocuk icin katlanirsin herseye diye düşündü herhalde dedeye bak torununun altinina göz dikmiş allah böylelerini ıslah etsin
Asla konusmam. Ailesinin akliyla hareket eden 3yasindaki bi cocuktan farki olmayan bi insanla ne konusabilirimeskiden boyle degildi diyorsun neden degisti bence bir al karsina konus umarim esinin akli basina gelir hatasını anlar
Ohooooo yap et bi özür dile. Oldu cnm oldu. Affetme bacım. Bu ne ya.... altınları verip seni boşarım derken düşünseymiş.Geldi kizlar eve. Özür diledi,bende artik onu istemedigimi soyledim ona.guvenmedigimi ona da ailesine de ihtiyacim olmadığını bundan sonra nereye kime ne yapmak istiyosa yapabileceğini söyledim
önce ailesine senin rızan olmadan verdiği paraları sana iade etsin, kırılan kalbini ve gururunu onarsın.Geldi kizlar eve. Özür diledi,bende artik onu istemedigimi soyledim ona.guvenmedigimi ona da ailesine de ihtiyacim olmadığını bundan sonra nereye kime ne yapmak istiyosa yapabileceğini söyledim
eşi ailesiyle küsken, araları iyiymiş. eşi aileyle barışınca, hanımını oğlunu unutup aileci olmuş.Oncesinde her sey mukemmeldi gibi bi sey soylemissin.. Emin misin?
"Mukemmel" denilen evlilik nasil birden bu hale gelebiliyor? Anlamaya calisiyorum yanlis anlasilmasin..
Mükemmellik anlayisimiz mi farkli acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?