Bizde yolun sonuna geldik sanirim

Mathcım

Öncelikle çok şaşırdım ve eşine çok kızdım..

Bu kv ve kp lerin mantığı bizim çocuğumuz ama el aldı gitti oluyor herhalde ??? Aileyiz vermesekte olur ne demektir yaaa ?? Benim bebek mevlüdümde takılanlara kimse elini sürmedi yastığı ben kaldırdım ne kadar diye bile sormadılar.. Keşke evde bekletmek yerine kasaya ve ya bankaya gram olarak yatırsaydın ilk defa vermek istiyorum dediğinde canım..

Evini bırakma ama dava açıldığında haksız duruma düşersin.. Ailenin yanına gitme mümkünse onlar gelsinler yanına ya da seninle kalabilecek birileri kalsın seninle

Yarin babam.gelip alacak beni affetmeyi düşünmüyorum benim oğlum boyle bi ortamda buyumemeli

Anne ler babalar farketmiyor ama kendileri harcamayı başkalarına verilen paralar çocukların çok içine batıyor
yaşadım biliyorum

Tebrik ediyorum duruşunu hiç bozma.
Ama çok pişman olacağını düşünüyorum ben de.
Affetmemen senin için hayırlı görünüyor ama bilemeyiz belki de bu musibet ona ve ailesine ders olacaktir.

davada çocuğa yaptığı limon işkencesi de anlatin
ki hakim o aile hakkında bir düşünce olustursun
her ailede eşiniz gibi bir enayi oluyor para yediren
Hepsini anlatcam tabi ki, daha neler neleri var hepsini bilsin ki komsularim yaninda da konustugu için sahitim cok fazla,
Sizin kadar kararlisini az gördüm. Tebrik ederim. Salak herif seni aklınca tehdit etmiş dediğini yapasin diye ama sert taşa vurmuş;-)
Aslinda bilir eyvallahim olmadığını ben aman babasiyla büyüsün demek yerine oglumu huzurlu ortamda büyüsün derim

Canim bayram icin gitcektim.zaten o çoktan bırakıp gitti bile. Ben mevlut yapmadim ama herkes parca parca getirip takti. Bende kaldirdim eve. Eşim söylemiş ne kadar ne oldugunu. Ben gönlüm olmadan vermez diye düşündüm ama altınları aldigina dair mahkemeye sunacam bi çok delil var mesajlarda.

Anne ler babalar farketmiyor ama kendileri harcamayı başkalarına verilen paralar çocukların çok içine batıyor
yaşadım biliyorum
Evet hem de hakketmeyen bisey icin harcandığı icin. O altinlarin.icinde tarlaya gidip alin teriyle kazandığı parayi bize altin alip hediye getiren tanıdığım var benim,

Tebrik ediyorum duruşunu hiç bozma.
Ama çok pişman olacağını düşünüyorum ben de.
Affetmemen senin için hayırlı görünüyor ama bilemeyiz belki de bu musibet ona ve ailesine ders olacaktir.
Babam bu sefer kolay kolay birakmam bi daha seni dedi. Bende barismayi düşünmüyorum zaten

Keşke herkes sizin gibi olsa. Bu erkekler ne sanıyor? Çalışıp para getirelim ama analari gibi her şeye katlanalim.

Eşim söylediği için var altindan haberi canim, annemin babamin beni okutmasının sebebi zaten boyun egmem asla, simdi kartlarimida iptal ettirdim. 5kurussuz kalsın bakalim ne yapacak

Iyi yaptin yerinde olsam geri adim atmazdim. Olurki pisan olur esin sana o parayi geri koyar eline ailesine haddini bildirir tekrar düsübürdüm ama hic de öyle görünmüyor. Allah yolunu acik etsin hayirlisi olsun

Öküz. Asla geri adım atma, At gibi giden it gibi geri döner. Bekle sen nasıl pişman olacak.

Ekonomik özgürlüğü olan aydın bir kadın olarak sana yakışan şekilde davranmışsın ne sanıyor kendinide böyle konuşabiliyor görsün gününü.

Cnm benm belliki bebek dogduktan sonra esinin rahati bozulmuş ama malesef o onunda evladi? Ayrica bu aileler neden boyle ya neden maddi acidan erkek cocuklasina MUSALLAT oluyorlar onun artik bi evi var aldıkları altin onun karisisnin evladinin hakkı? Sana sormadan almalarida ilginç haram yemem derler sonra boyle yerler kundaktaki bebeğin hakkini alarak

babası kadar esınde suclu bı ogluna tarla alınacak doye trunun altınlarına gz dıkmekde nedır ya ıkı gunluk dunyada bu mal hırsı neden ya ! bence susma umarım bsanmazsınız ama bsanırsanda laflarını say sızın yuzunuzden oldu de esınde ayrı bı okuzmus ıstedyse ıstedı dyemedı mı bende borc ıcındeyım ama bzdurnuyrum dıye ayrıca sakın evıde o paragzlere brakma catır catır al mahkemede nafaka da baglat grsunler bakalım nasılmıs sabının rızkına ckmek neymıs esınle barısacaksan bıle sen gerı afım atma ıyıce burnu surtulsun yalvarsn yakarsın hatasını anlasında oyle barıs

Rezil ya altinlari aldi bide bisaniyor utanmaz bari kendi ailenin yaptiklarini yedirmeseydin yahu. Nasil verirsin sen aileninkileride benim burdan icim gitti. Ailen abisi yesin diye mi takti onlari cok buyuk kaziklanmissin

geri kafalı kocan, babamdır diye altınlara el koydu da, insan biraz düşünür "ben de babayım ve altınlar oğlumun" diye.
düşünmekten aciz ama boşarım diye kof "erkeklik" yapıyor akılsız.

Kayınvalideye bak hele çocuğunu almakla tehdit ediyor... Allah akıl fikir versin

Ben oğlumun altınlarını eşime bile vermedim. O onun hakkı acil bir durum olmadığı sürece güvencemizz. Kaldı ki kaynın

Maalesef cok guzel saklamış gerçek yüzünü ve ben bunu hic gorememisim, oğlum icin pişman degilim ama bunun yüzde 5ini gorsem yapmazdim o cocugu,

Ben asla ailesine suc bulmuyorum. Eşim nasıl altinim var diyebiliyosa borc verdim baskasina da diyebilirdi. Ailemin taktigi altını kurusu kurusuna alirim. Ve surundururum. Davayi onun acmasi da benim işime gelir. Nafaka icin.
Rezil ya altinlari aldi bide bisaniyor utanmaz bari kendi ailenin yaptiklarini yedirmeseydin yahu. Nasil verirsin sen aileninkileride benim burdan icim gitti. Ailen abisi yesin diye mi takti onlari cok buyuk kaziklanmissin
Mahkemede delil olarak sunacagim mesajlarim duruyor fazlasiyla, o parayi yedirmem onlara,
Evlendikten sonra eşiyle çocuğuyla ayrı bir aile kurduğunun farkında olmayan erkek tipi. Hastalık olur verilir para tamam da tarla uğruna boşanalım lafını açması çok saçma eşinizin.
Benim aman canim cicim diyip alttan almami bekledi. Daha da görür o gününü

geri kafalı kocan, babamdır diye altınlara el koydu da, insan biraz düşünür "ben de babayım ve altınlar oğlumun" diye.
düşünmekten aciz ama boşarım diye kof "erkeklik" yapıyor akılsız.
Isterse bosanabilir ki ben bundan sonra geri adim atmam. Yani benim tekrar yuvam diyebilmem için coook ugrasmasi.lazim oda yapamaz onh

Kayınvalideye bak hele çocuğunu almakla tehdit ediyor... Allah akıl fikir versin
Beklesin cok alır cocugumun sac telini birakmam onlara. Ben cektim sancısını agrisini. Ben taşıdım o kadar ay, ben kanimdan canimdan verdim oğlum icin. Kendi oglu bile söz hakkina sahip degil benim yanimda.
Ben oğlumun altınlarını eşime bile vermedim. O onun hakkı acil bir durum olmadığı sürece güvencemizz. Kaldı ki kaynın
Bende boyle bise icin gelecegini biliyordum. O yüzden arabayi degiselim demistim, ama o yine yapti yapacagini. Dagitti yuvasini.

Duruşunuza hayran kaldım. Tebrik ederim. Sizin için hayırlısı olsun.

Çok üzüldüm ve çok kızdım bu pişkin ve yüzsüz insanlara, eşin de dahil. Tipik koloni halinde yaşayan kara cahil aile. Afedersin ama köpek gibi pişman olacak eşin efelenmelerinin cezasını çok çekecek ama kurduğu ailesini kaybedecek. Zaten böyle adamlar bi ailelerinin olmasını hak etmiyorlar.

kocanın babasına sinir oldum. nasıl şeref yoksunu bi adam ki doğan bebeğe takılan altınlara gözünü dikmiş. kocanın da altta kalır yanı yok. senden habersiz nasıl verir. bu olay benim başıma gelse yıkardım ortalığı terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…