- 21 Mart 2016
- 210
- 162
- 23
- 35
- Konu Sahibi Birikiucdort
-
Sagolun bahsettiğiniz kıyafetlere sahip olanların ilgileneceğini umuyorum.Allah hepimize geçim kolaylığı versin evlatlarımızı rahatça buyutelimHayrınız kabul olsun insallah bende varsa eğer siz veya goren arkadaslardan 1-2 yas ve 8 - 9 yas kız kiyafeti 6-7 yas erkek cocuk kiyafeti ihtiyacımız vardır. Kiradan pahalılıktan sıra gelmiyor şimdiden tesekkur ederim
Amin inşallah umarım insanları da buna teşvik edebilirimşimdiden hayırlarınız kabul olur inşallah çok haklısınız veren el alan elden üstündür
katılım olacaktır çokAmin inşallah umarım insanları da buna teşvik edebilirim
Sodi35 oğluna uygun kıyafetler cevremde var mı ogrenicem.hangi şehirde yasiyosun bedenlerimiz aynıysa kışlık konusunda yardımcı olabilirim.bedenini vs yazarsan burayı okuyanlarda destek olabilir.belediyelere muhtara vs başvuruda bulundun muAllah razı olsun kardeşim benimde oglum 1 yasina gircek ona ve bana acil kislik giysiler lazim gercekten ihtiyaç sahibiyim evimde camasIr makinesi ve yataktan baska biseyimiz yok Allah rIzasI icin banada yardım edin sodi@hotmail3565@hotmail.com
Cevreme soyluycem sodi umarim birileri çıkar haber vericem ozelden telini atar misinOglum 9 aylık 1 yas uygun olur vucuduna ben 40-bedenm istanbul umraniyedym muhtar kaymakamlik belediyeye gttm muhtar kaymakamlıga yönlendrdi ordan yardim alamadm belediye ekmek ve gIda alIyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?