Bizdeki fazlalık başkasının eksiğini gidersin

Birikiucdort

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
210
162
23
35
Meraba arkadaşlar hep ihtiyacımız var eksiğimiz var sanıyoruz ama hiç buda fazla demiyoruz yada ben oyleyim.Konuyu acmamin sebebi birbirimizi teşvik edebilmek.Evimizde fazla olan ne varsa teker teker elden çıkaralım ve isine yarayacak birine verelim hatta dagittiklarimizin fotolarini burda paylasabiliriz.Boylece hem evimiz hem icimiz ferahlar ve iyilik yapmış oluruz.Aldikca huzurlu olduğumuzu sanıyoruz ama hep sonrasında pismanlik hissettim.Baska insanlara dagitmanin huzuru gerçekten çok büyük.Bugunden itibaren atmaya kiyamadigimiz ama kendilerinden bikactane olan fazlaliklarimizi birileri için ayıralım.Aksam eve gittiğimde fotosunu çekip buraya aticam şuan orta masa ortumu vermeyi dusunuyorum.Buarada nekadar verme enerjisini yayarsak Allah'ta bize okadar bolluk bereket verir bunu buaralar çok deneyimliyorum.Once birbirimize sonrada başkalarına destek olalım nedersiniz:KK66:

Son düzenleme:
IMG_20161013_065948.webp

Hayrınız kabul olsun insallah bende varsa eğer siz veya goren arkadaslardan 1-2 yas ve 8 - 9 yas kız kiyafeti 6-7 yas erkek cocuk kiyafeti ihtiyacımız vardır. Kiradan pahalılıktan sıra gelmiyor şimdiden tesekkur ederim

Hayrınız kabul olsun insallah bende varsa eğer siz veya goren arkadaslardan 1-2 yas ve 8 - 9 yas kız kiyafeti 6-7 yas erkek cocuk kiyafeti ihtiyacımız vardır. Kiradan pahalılıktan sıra gelmiyor şimdiden tesekkur ederim
Sagolun bahsettiğiniz kıyafetlere sahip olanların ilgileneceğini umuyorum.Allah hepimize geçim kolaylığı versin evlatlarımızı rahatça buyutelim

şimdiden hayırlarınız kabul olur inşallah çok haklısınız veren el alan elden üstündür

Allah razı olsun kardeşim benimde oglum 1 yasina gircek ona ve bana acil kislik giysiler lazim gercekten ihtiyaç sahibiyim evimde camasIr makinesi ve yataktan baska biseyimiz yok Allah rIzasI icin banada yardım edin sodi@hotmail3565@hotmail.com

Allah razı olsun kardeşim benimde oglum 1 yasina gircek ona ve bana acil kislik giysiler lazim gercekten ihtiyaç sahibiyim evimde camasIr makinesi ve yataktan baska biseyimiz yok Allah rIzasI icin banada yardım edin sodi@hotmail3565@hotmail.com
Sodi35 oğluna uygun kıyafetler cevremde var mı ogrenicem.hangi şehirde yasiyosun bedenlerimiz aynıysa kışlık konusunda yardımcı olabilirim.bedenini vs yazarsan burayı okuyanlarda destek olabilir.belediyelere muhtara vs başvuruda bulundun mu

Oglum 9 aylık 1 yas uygun olur vucuduna ben 40-bedenm istanbul umraniyedym muhtar kaymakamlik belediyeye gttm muhtar kaymakamlıga yönlendrdi ordan yardim alamadm belediye ekmek ve gIda alIyorum

Oglum 9 aylık 1 yas uygun olur vucuduna ben 40-bedenm istanbul umraniyedym muhtar kaymakamlik belediyeye gttm muhtar kaymakamlıga yönlendrdi ordan yardim alamadm belediye ekmek ve gIda alIyorum
Cevreme soyluycem sodi umarim birileri çıkar haber vericem ozelden telini atar misin

Hanımlar,
çok özür dilerim iyi niyetle yardım çabalarınızı baltalıyor gibi oluyorum, bireysel yardımlar maalesef başka sitelerde 2. el eşya olarak satılmakta veya talepler maddi yardıma dönmektedir, sitede pekte iyi sonuçlanmayan bireysel yardım tecrübelerimiz yüzünden giyim, eşya vb gibi yardımlarınızı yakınınızda bulunan kurum veya kişilere yapmanızı rica ediyorum.

Back
X