• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizdemi Bir Sorun Var ?

Arkadaslar bisey sormam lazım biz eşimle çok mutluyuz hemen hemen her işi birlikte hallederiz, birlikte dışarı çıkar gülüşür hatta dedikodu bile yaparız ( en çok ben :P )
yemek yapmayı flnda çok sever 1 akşam o 1 akşam ben bazen birlikte değişik mutfakların yemeklerini yapıp yeriz.Aramız çok iyi hem arkadaşız hem sırdaş hem eş .. Açık söylym cinsel konularda da çook mutluyuzne çook ilgili ne çok ilgisiz olması gerektiği gibi.Birbirimizi çok seviyoruz.. tüm bunlardan dolaykorkuyorum herkes kavga ederken bizim böyle olmamız yani sorun mu var bizde ne yaa cidden endişeleniyorum :(( lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ,)

arkadaşım nazar deyer valla anlatma kimseye :nazar:

tuhaf bi yaklaşım..
çok uyumlu bi çiftiz demek yerine altında sorun aramak..:delphin:
eşinizi bilmem ama ilerleyen zamanlarda bu durum sizde sıkıcı bi evlilik hisii bırakacak ve
arkadaşında dediği gibi göznün üstünde kaşın var diye,
kavga çıkarcak gibi bi haliniz var..:kahve:

ya biz zaten 4 yıldır sevgiliydik sıkıcı gelseydi evlenmezdik :D yeri geldi aynı evde kaldığımızda olmuştu..
pff kavga çıkarsa normalleşiriz heralde :D

Bi yaşıma daha girdim...
Aramızda sorun yok ve ben endişeliyim akannehir
Arkadaşım ne güzel işte sorunsuz bir evliliğin var, üstelik daha 9 aylık evlisiniz.. Böyle paranoyalarla kendini takıntılı bir duruma sokma derim yasakkelime

Siz hiç mi pms gerginliği yaşamıyorsunuz..?
Eşiniz hiç mi işten gergin gelmiyor ne bileyim birşeyi kafaya takmıyor.
Hiç mi karnınız ağrımadı 9 aydır..
ılişkiniz çok güzel anlıyorum çünkü benzettim kendi ilişkime ama biraz mantık hatası var gibime geliyor.
Allah devamını getirsin.
Ama mükemmel insan ve mükemmel ilişki yoktur.
Bu açıdan kaygılanmanız doğal bence..

Arkadaslar bisey sormam lazım biz eşimle çok mutluyuz hemen hemen her işi birlikte hallederiz, birlikte dışarı çıkar gülüşür hatta dedikodu bile yaparız ( en çok ben :P )
yemek yapmayı flnda çok sever 1 akşam o 1 akşam ben bazen birlikte değişik mutfakların yemeklerini yapıp yeriz.Aramız çok iyi hem arkadaşız hem sırdaş hem eş .. Açık söylym cinsel konularda da çook mutluyuzne çook ilgili ne çok ilgisiz olması gerektiği gibi.Birbirimizi çok seviyoruz.. tüm bunlardan dolaykorkuyorum herkes kavga ederken bizim böyle olmamız yani sorun mu var bizde ne yaa cidden endişeleniyorum :(( lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ,)

Ne konuda tartışmamız var bliyomusunuz o ogün dışarda yemek istio ama ben dışarı çkmak istemiyorum gibi.veya ben birlkte film izlerken aşkla ilgli flnsa ağlıyorum :D o zaman tartısıoruz aslında tartısmak denemez ama böyle çıldırıcammm:((

üstte yazdığım gibi küçük tartısmalar oluyo ama hiiiç olmazsa nasılbi sorun olabilir? ne yapmam lazım?

Bu arada 9 aylık evliyiz =)

ya biz zaten 4 yıldır sevgiliydik sıkıcı gelseydi evlenmezdik :D yeri geldi aynı evde kaldığımızda olmuştu..
pff kavga çıkarsa normalleşiriz heralde :D
:1shok: rahatmi batti arkadasimşakkıdı
derdin yok ama dert ariyosun akannehir.. ilginnccccc -tatlicadiarzu-
daha önce hic senin gibisini görmemistim :smiley-cool:
en cokta, nasil sorun olabilir, ne yapmam lazim demen cildirtti beni yaaadelikafadulden:roflol:
mutlu, huzurlu, dertsiz, tasasiz ama dertli üye ünvanini hakettin kizzzzz:hooray:sempatiksalakcinni

bu arada dalga gecmedim yanlis anlasilmasinsempatiksalakcinni
sadece saskinligimi dile getirdim:1:

Siz hiç mi pms gerginliği yaşamıyorsunuz..?
Eşiniz hiç mi işten gergin gelmiyor ne bileyim birşeyi kafaya takmıyor.
Hiç mi karnınız ağrımadı 9 aydır..
İlişkiniz çok güzel anlıyorum çünkü benzettim kendi ilişkime ama biraz mantık hatası var gibime geliyor.
Allah devamını getirsin.
Ama mükemmel insan ve mükemmel ilişki yoktur.
Bu açıdan kaygılanmanız doğal bence..

İşten gergin geldiği oldu ama ben hiç üstüne gitmedim sonra hep düzeliyoruz .
Karnım ağrıdı çok ama doktora gittim eşimle

:1shok: rahatmi batti arkadasimşakkıdı
derdin yok ama dert ariyosun akannehir.. ilginnccccc -tatlicadiarzu-
daha önce hic senin gibisini görmemistim :smiley-cool:
en cokta, nasil sorun olabilir, ne yapmam lazim demen cildirtti beni yaaadelikafadulden:roflol:
mutlu, huzurlu, dertsiz, tasasiz ama dertli üye ünvanini hakettin kizzzzz:hooray:sempatiksalakcinni

bakın kızlar biz hhhhiiçç tartışmıyo değiliz ama hiç bi zaman kayda değer bişey olmadı hiç küsmedik
sevgiliyken bikaç sene önce ayrılıp tekrar barışmıştk o kadar. mutluyken sorun çıkaran biri değilim ben çünkü herşey çok güzelse mutlaka bir sorun vardır hiç bişey mükemmel değildir bunu siz de bilin yani.. evlilik danışmanına gitmek saçma olur bu aşırı iyi durmdan doalyı bunun için buraya konu açym dedim şaşırmayn bu kdr :D

Son düzenleme:
mutlu huzurlu dertisz tasasız değilim demekki :D
Tamam kızlar ya bugün eve arkadaslar fln gelcekti ben klasik mini açık saçık bişeyler giiyym de kıskanır mı acaba ??

:roflol: ya yapma allah askina ne gerek var böyle seylere:roflol:
daha cok yenisiniz, merak etme zaman gecince tartismalariniz artar
tartisma cikincada keske cikmasaydi dersin sempatiksalakcinni
ama sevinmen gerek böyle mutlu bi evliligin oldugu icin
bosu bosuna dert ariyosun kendine
esinle hic konustunmu? neden biz hic tartismiyoruz niye hersey yolunda diye kaydirigubbakcemile3

bakın kızlar biz hhhhiiçç tartışmıyo değiliz ama hiç bi zaman kayda değer bişey olmadı hiç küsmedik
sevgiliyken bikaç sene önce ayrılıp tekrar barışmıştk o kadar. mutluyken sorun çıkaran biri değilim ben çünkü herşey çok güzelse mutlaka bir sorun vardır hiç bişey mükemmel değildir bunu siz de bilin yani.. evlilik danışmanına gitmek saçma olur bu aşırı iyi durmdan doalyı bunun için buraya konu açym dedim şaşırmayn bu kdr :D

konu ne ben anlamadım,yani tamam ne güzel işte dua et.sorun falan yok sizde.

Daha ne sorunlar olur dmi... daha ben 23 o 25 yaşında sonuçtaa :P ikimizde okuyoruz yarın öbür gün sürekli dip dibe olduğumuzda sorunlar çıkar?

şimdi sen kavga mı etmek istiyosun
ben onu anlamadım ki..
dersizliği dert ediyosun ilginç bi ruh hali
ben de şimdi kıllandım
bizde eşimle kavga etmiyoruz bi sorun var acaba?
endişelenmeli miyim şimdi?
ben normali bu sanıyodum da:bbo:

şimdi sen kavga mı etmek istiyosun
ben onu anlamadım ki..
dersizliği dert ediyosun ilginç bi ruh hali
ben de şimdi kıllandım
bizde eşimle kavga etmiyoruz bi sorun var acaba?
endişelenmeli miyim şimdi?
ben normali bu sanıyodum da:bbo:
evet sormak istediğim tam olarak bu..

Kızlar ben eŞımı Çook sevıyorum bu kadar dertlenmemın nedenı ılerde altından kÖtÜ bıŞı Çıkmasını ıstemedıĞım ıÇın bıŞeylerden kuŞkulanmanıza gerek yok (:

Back
X