Bizdemi Bir Sorun Var ?

Ay kafaya taktığınız şeye bakın. Valla dövesim geldi sizi heee :P :))

Herkesin rüyalarını süsleyen bir evliliğiniz var.. Tadını çıkaırn aynen devam.. Kimseyi takmadan bulaştırmadan. Bence nazar duası falan okuyun bir de her yerde anlatmayın kıskanç,kem göz çok. Mazallah nazar değer bu güzel evliliğe..

(ılk yoruma göre yorum yaptım diğer sayfaları erindim okumadım durum değiştiyse bilemem :P :))

İşten gergin geldiği oldu ama ben hiç üstüne gitmedim sonra hep düzeliyoruz .
Karnım ağrıdı çok ama doktora gittim eşimle

Lara,niye bilmiyorum ama çok güldüm :)
Karnın ağrımadı mı derken insan hayatındaki bazı sıkıntılar yüzünden negatifleşir ya bundan bahsettim.
Ben mesela pms dışında hergün böyle aşkla beklerim eşimi ama o günlerde kimi görsem boğasım geliyor.
Yani insanlık hali bu..
Demek ki siz iki mükemmel insan,pozitif insanihayat kaygılarını aşmış insan birbirinizi bulmuşsunuz.
Oturup nazar duası oku bence bu kadar kişi okudu bu konuyu.
Dalga geçmek veya laf sokmak için söylemiyorum cidden şükür et..

Ay kafaya taktığınız şeye bakın. Valla dövesim geldi sizi heee :P :))

Herkesin rüyalarını süsleyen bir evliliğiniz var.. Tadını çıkaırn aynen devam.. Kimseyi takmadan bulaştırmadan. Bence nazar duası falan okuyun bir de her yerde anlatmayın kıskanç,kem göz çok. Mazallah nazar değer bu güzel evliliğe..

(İlk yoruma göre yorum yaptım diğer sayfaları erindim okumadım durum değiştiyse bilemem :P :))

Tamamm :D yok bşi değişmedi cnm

Lara,niye bilmiyorum ama çok güldüm :)
Karnın ağrımadı mı derken insan hayatındaki bazı sıkıntılar yüzünden negatifleşir ya bundan bahsettim.
Ben mesela pms dışında hergün böyle aşkla beklerim eşimi ama o günlerde kimi görsem boğasım geliyor.
Yani insanlık hali bu..
Demek ki siz iki mükemmel insan,pozitif insanihayat kaygılarını aşmış insan birbirinizi bulmuşsunuz.
Oturup nazar duası oku bence bu kadar kişi okudu bu konuyu.
Dalga geçmek veya laf sokmak için söylemiyorum cidden şükür et..

tamam okicam :D zaten niye dalga geçip laf sokasınki .P

yazmadan gecemiyecegim.. ilk okudugumda masallah dedim.. hala öyle diyorum ama devaminda yazdigin seyler cok sacma geldi bana..

dalga gecer gibi..'herkes bosanirken biz cok iyi geciniyoruz bende bunu dert ediyorum' böyle bir mantik mi var.. ozmn elalemin kocasi karisini dövüyor diye seninkine söle arada seni öyle sevsin..
var mi ya böyle birsey.. garipsedim acikcasi pffff

henüz 9 aylık evlisiniz belki bu yüzden...

belki de:)) doğru insan doğru zaman..:)

birbirinizle uyum içerisindesiniz. sıkıntı yok gereksiz yersiz sorun çıkaran tiplerde değilseniz ilişkinizin altın çağlarını yaşıyorsunuz keyfini çıkarın.
bizde eşimle ciddi anlamda hiç tartışmayız. yersiz şeyleri konu ederim ben bazen o yine de tartışmaz. 1 yılı devirdik. bizde uyumlu ve mutlu çiftiz:) ama dediğim gibi doğru zaman doğru insan.. bu çok önemli..

Bacım git Bi şükür duası oku.. Ben sevgilimle 3 gün kavga etmedim mi ağzımdan şükür duası düşmüyor.. nazar Boncukları takıyorum her Bi yerime.. ne güzel işte daha ne istiyosun.. ruh eşini Bulmuşsun.. haa yok Bana rahat Batıyo Ben gelemem böyle dingin Bi hayata Bana atraksiyon lazım diyosan ohooo Biz sana ne kavga seBepleri çıkarırız.. sayfalarca liste yaparız.. niye gözünün üstünde kaş var da altında yok ? Bak nasıl çok özgün Bi kavga seBeBi.. kayınvaliden görümcen varsa onlarla dalaş, ne Bileyim at elini Beline senin o anan var ya o anan de.. ya da Bütün maaşını makyaj malzemelerine harca.. ama Bence Boşver Bak en önemli şey huzurdur hayatta, ne güzel huzurlusun, herşey yolunda, sen Böyle düşünürsen çekim yasasıyla olur olmaz aksilikleri çekersin yuvana.. güzel düşün, herşey her daim Bu dinginlikte gidecek diye düşün.. tamam arada kavga etmek iyi oluyor, çene kaslarımız çalişiyor ama Boşver, Böyle en güzeli.. inşallah Bizler de ruh eşimizi Buluruz.. Ben sevgilimle evlensem saat Başı kavga çıkar.. Bak kara kara düşünüyorum sonumuz ne olacak diye.. tadını çıkar huzurunun..

Bacım git Bi şükür duası oku.. Ben sevgilimle 3 gün kavga etmedim mi ağzımdan şükür duası düşmüyor.. nazar Boncukları takıyorum her Bi yerime.. ne güzel işte daha ne istiyosun.. ruh eşini Bulmuşsun.. haa yok Bana rahat Batıyo Ben gelemem böyle dingin Bi hayata Bana atraksiyon lazım diyosan ohooo Biz sana ne kavga seBepleri çıkarırız.. sayfalarca liste yaparız.. niye gözünün üstünde kaş var da altında yok ? Bak nasıl çok özgün Bi kavga seBeBi.. kayınvaliden görümcen varsa onlarla dalaş, ne Bileyim at elini Beline senin o anan var ya o anan de.. ya da Bütün maaşını makyaj malzemelerine harca.. ama Bence Boşver Bak en önemli şey huzurdur hayatta, ne güzel huzurlusun, herşey yolunda, sen Böyle düşünürsen çekim yasasıyla olur olmaz aksilikleri çekersin yuvana.. güzel düşün, herşey her daim Bu dinginlikte gidecek diye düşün.. tamam arada kavga etmek iyi oluyor, çene kaslarımız çalişiyor ama Boşver, Böyle en güzeli.. inşallah Bizler de ruh eşimizi Buluruz.. Ben sevgilimle evlensem saat Başı kavga çıkar.. Bak kara kara düşünüyorum sonumuz ne olacak diye.. tadını çıkar huzurunun..

hahaaha annesi vefat etti canım :( tamam tadını çıkarıam ;)

hayır amaç ne hava atmak mı...
bu ne saçma konu ya

:S hava atmakla alakası yok bu arada. hayatımda güzel şeylere alışkın olmadığım için sadece sizin gibi evliliğim biraz şaşırtttı beni.. Emin olun hava atıcak bi durum gibi gelmiyor bu bana lakin hava atmak isteseydim beni kimsenin tanımadığı bilmediği bir internet sitesinde bir forumda atmazdım ,)

yazmadan gecemiyecegim.. ilk okudugumda masallah dedim.. hala öyle diyorum ama devaminda yazdigin seyler cok sacma geldi bana..

dalga gecer gibi..'herkes bosanirken biz cok iyi geciniyoruz bende bunu dert ediyorum' böyle bir mantik mi var.. ozmn elalemin kocasi karisini dövüyor diye seninkine söle arada seni öyle sevsin..
var mi ya böyle birsey.. garipsedim acikcasi pffff

evet eğer yaşamımda iyi bir evliliğe rastlasaydım bu kadar garipsemezdim evliliğimi

hahaaha annesi vefat etti canım :( tamam tadını çıkarıam ;)

Başın sağ olsun canım.. Evliliklerde çoğu sorun kayınvalideden çıkaBiliyor, Belki Bu yüzden de kavga etmiyor olaBilirsiniz.. Bak aBlamın da sözlüsünün annesi vefat etmiş onlar da kavga etmezler hiç, yağlı Ballılar her daim... aBlama diyorum ahh kaynanan sağ olaydı BirBirnizi yerdiniz diye =)) ama sen Bizde proBlem mi var diye düşünürsen cidden aksilikleri çekersin kendine.. o yüzden herşey böyle huzurlu Böyle tam ayarında gidecek çünkü Ben Böyle Bi evliliği hak ediyorum diye düşün...

evet eğer yaşamımda iyi bir evliliğe rastlasaydım bu kadar garipsemezdim evliliğimi

aynen öyle canım, alışmışız huzursuz yuvalara.. mutsuz suratlara.. aynı evde 2 yabancı giBi yaşayanlara.. evlendiğine Bin pişman olanlara.. haliyle herşey yolundayken Bizde mi anormallik var yoksa Ben mi çok olumluyum da sorunları görmüyorum giBi paranoyakça düşüneBiliyoruz.. ama sizin giBi çiftler görmeye de ihtiyacımız var.. görelim ki evliliğe karşı korkumuz Biraz olsun kırılsın.. Ben de hasretim BirBirine hala aşk dolu gözlerle bakan çiftler görmeye.. BirBirini deli giBi severek evlenen ne çiftler var ailemde çevremde, Biri aBlam, Boşandı geçen sene.. Biri kuzenim kedi köpek gibiler.. falan filan... en güzel şey keşke dememek... ne mutlu sana..

burası genelde dertlerin paylaşıldığı bir forum..
insan iyi seyleri anlatmaz pek,kötü seyleri anlatır..
hem burada hem gercek hayatlarımızda genelde kulağımıza bu yüzden kötü seyler gelir..insanlar 'ay ayse hanımın evliliği çok güzelmiş,hiç kavga etmiyorlarmis'diye dedikodu yapmaz..evliliği iyi giden ayse hanımı değil evliliği veya iliskisi kötü giden Fatma hanımı konuşur,çünkü malzeme ondadir..
o yüzden iyi seyler basımıza geldiginde acaba deriz..sanki hep digerleri gibi bir seylerin kötü olması gerekirmiş gibi..
sorun sizde değil..
sorun kötülere alışık olan toplumumuzda..

guzel ama sanırım sıze gercek gıbı gelmıyo yasadıgınız evlılık?
ınsan okuzun altında buzagı arıyor kımı zaman..
şimdilik tadını çıkar bozulursa bi gün bugünleri mumla ararsın..

aslında bir gariplik yok, böyle evlilikler de sayılamayacak kadar çok... tek fark anlatmıyorlar, hepsi bu.. yerimseniben

Back
X