ya aslında anormal olan senin bunu dert etmen bence
evliliğin değil..
açık oldu biraz ama kusura bakma
yoo kusura bakılcak bi durum yok yani alınmadım, dert edicem tabi millet sürekli boşanıp duruyo türkiyede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında anormal olan senin bunu dert etmen bence
evliliğin değil..
açık oldu biraz ama kusura bakma
yoo kusura bakılcak bi durum yok yani alınmadım, dert edicem tabi millet sürekli boşanıp duruyo türkiyede
İşten gergin geldiği oldu ama ben hiç üstüne gitmedim sonra hep düzeliyoruz .
Karnım ağrıdı çok ama doktora gittim eşimle
Ay kafaya taktığınız şeye bakın. Valla dövesim geldi sizi heee:))
Herkesin rüyalarını süsleyen bir evliliğiniz var.. Tadını çıkaırn aynen devam.. Kimseyi takmadan bulaştırmadan. Bence nazar duası falan okuyun bir de her yerde anlatmayın kıskanç,kem göz çok. Mazallah nazar değer bu güzel evliliğe..
(İlk yoruma göre yorum yaptım diğer sayfaları erindim okumadım durum değiştiyse bilemem:))
Lara,niye bilmiyorum ama çok güldüm :)
Karnın ağrımadı mı derken insan hayatındaki bazı sıkıntılar yüzünden negatifleşir ya bundan bahsettim.
Ben mesela pms dışında hergün böyle aşkla beklerim eşimi ama o günlerde kimi görsem boğasım geliyor.
Yani insanlık hali bu..
Demek ki siz iki mükemmel insan,pozitif insanihayat kaygılarını aşmış insan birbirinizi bulmuşsunuz.
Oturup nazar duası oku bence bu kadar kişi okudu bu konuyu.
Dalga geçmek veya laf sokmak için söylemiyorum cidden şükür et..
daha cok yenisiniz, merak etme zaman gecince tartismalariniz artar
Bacım git Bi şükür duası oku.. Ben sevgilimle 3 gün kavga etmedim mi ağzımdan şükür duası düşmüyor.. nazar Boncukları takıyorum her Bi yerime.. ne güzel işte daha ne istiyosun.. ruh eşini Bulmuşsun.. haa yok Bana rahat Batıyo Ben gelemem böyle dingin Bi hayata Bana atraksiyon lazım diyosan ohooo Biz sana ne kavga seBepleri çıkarırız.. sayfalarca liste yaparız.. niye gözünün üstünde kaş var da altında yok ? Bak nasıl çok özgün Bi kavga seBeBi.. kayınvaliden görümcen varsa onlarla dalaş, ne Bileyim at elini Beline senin o anan var ya o anan de.. ya da Bütün maaşını makyaj malzemelerine harca.. ama Bence Boşver Bak en önemli şey huzurdur hayatta, ne güzel huzurlusun, herşey yolunda, sen Böyle düşünürsen çekim yasasıyla olur olmaz aksilikleri çekersin yuvana.. güzel düşün, herşey her daim Bu dinginlikte gidecek diye düşün.. tamam arada kavga etmek iyi oluyor, çene kaslarımız çalişiyor ama Boşver, Böyle en güzeli.. inşallah Bizler de ruh eşimizi Buluruz.. Ben sevgilimle evlensem saat Başı kavga çıkar.. Bak kara kara düşünüyorum sonumuz ne olacak diye.. tadını çıkar huzurunun..
hayır amaç ne hava atmak mı...
bu ne saçma konu ya
:1shok:sendemi bosanmak istiyosun?
yazmadan gecemiyecegim.. ilk okudugumda masallah dedim.. hala öyle diyorum ama devaminda yazdigin seyler cok sacma geldi bana..
dalga gecer gibi..'herkes bosanirken biz cok iyi geciniyoruz bende bunu dert ediyorum' böyle bir mantik mi var.. ozmn elalemin kocasi karisini dövüyor diye seninkine söle arada seni öyle sevsin..
var mi ya böyle birsey.. garipsedim acikcasi pffff
hahaaha annesi vefat etti canımtamam tadını çıkarıam
![]()
evet eğer yaşamımda iyi bir evliliğe rastlasaydım bu kadar garipsemezdim evliliğimi