Hayırlı cumalar canlarım..
Maşallah gobeklerınıze ayy ben asla cektırmem dalga gecersınız şişko diye:18:
Offf kocam benle dalga gecıyo sakın benı kızdırma dıyo valla yatırırm senı sırt ustu debelenır durursun tıpkı kaplumbagalar gıbı işten gelene kadar sana ceza dıyor uyuz şey sankı kendı kendıme öyle oldum hiiçç anlamıyor benı ee sen cok ıstedın çek diyor
merhaba kızlar,
dün akşam ağrım oldu biraz bu sabah kalktım kahverengi lekelenmem olmuşprogestan ı azaltmıştı dr aradım tekrar doz artırdı şimdi, yarın kontrolüm var dua edin olur mu...
sabah ilk ilacı içince kesildi lekelenme, sonra damla damla geldi yine içtim yine kesildi. nolur bişey olmasınRabbim yardımcımız olsun. bütün gün yattım şimdi tekrar yatıcam inşallah güzel haberlerle gelirim...
merhaba kızlar,
dün akşam ağrım oldu biraz bu sabah kalktım kahverengi lekelenmem olmuşprogestan ı azaltmıştı dr aradım tekrar doz artırdı şimdi, yarın kontrolüm var dua edin olur mu...
sabah ilk ilacı içince kesildi lekelenme, sonra damla damla geldi yine içtim yine kesildi. nolur bişey olmasınRabbim yardımcımız olsun. bütün gün yattım şimdi tekrar yatıcam inşallah güzel haberlerle gelirim...
hepinize günaydın arkadaşlar.
28 ay bekleyişin ardından tedavi olmaya karar verdik bu ay klomen kullandım. sağ yumurtalığımda 2 tane 15 mm'lik yumurtam vardı cumartesi günü.birazdan çatlatma iğnemi olmaya gideceğim. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. özellikle hamile arkadaşlar :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. öpüyorum hepinizi..
Merhabaaa kızlar
Öncelikle bana moral vermeye çalışan canım arkadaşlarım çok sağolun.. iyi ki varsınız.. ben daha iyiyim artık, doktora gittik tüp bebek sürecine başlayacağız.. şimdi bir takım testler istendi onları yaptırıyoruz daha sonra 11 aralıkta doktora gideceğiz, sonuçlara göre tüp bebek tedavisini başlatacaklar.. inşallah kısmetimde vardır çocuk sahibi olmak..
Bu arada gülden doğurdu kızlar, hatice aramış, kızı da gülden de iyilermiş.. seastire, tülin ve lata' cım , doğuma en yakın sizlersiniz sanırım, darısı önce sizin sonra sonra diğer hamiş kızlarımızın başına..
geçmiş olsun canım yat dinlen hiç bişey yapma inş düzelir hemen
Dualarımız sizinle kızlar. İnşallah RAbbim bebeklerimizi bize bağışlar.
selammm kızlarr
nasılsınız... ben üşüye üşüye çalışıyorumnezle gibi bi halde var üzerimde.
hafta sonu hem gezdim hem misafir ağırladım. gelen misafirimin 9 aylık bir oğlu var. çok tatlıydı maşallah.. seve seve bi hal olduk eşimle. bebeğin uykusu gelince bizim yatak odasına yatırdılar. inanın onlar gittikten sonra bile oda mis gibi bebek kokuyodu. içim bi hoş oldu, gözlerim doldu :2: allahım isteyen herkese bu güzel kokuyu koklamayı, sağlıklı sıhhatli evlatları nasip etsin...
deryaf ım geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaçlarını aksatma.
Günaydın canlarım ooff hep kacırıyorum sızlerı az once uyandım kahvaltımı yaptım bakım kızlar ne alemde dedım ben ıyıyım nasıpse carsamba dr gıdecem seker yuklemesı olacam guzel gecer ınşallah deryafım lutfen dıkkat et kendıne canımcım RABBIM bebeısını sana bagıslasın gecmıs olsun kız ayşaaaa denklesemıyoruz artık ben ara ara gelıyorum ama sen ya yenı cıkmıs oluyon yada ben valla sohpetlerımızı özledım recelımmmm napıyon orda sessız sessız hele dön bana bir bakım özledım senı moralın nasıl bıtanem bak ben bır topıge denk geldım bebegı olmuyanlar ıcın selatı tefrıcıye okunuyo bende sevaptır dıye katıldım dua almak cok guzel ıstersen sende dahıl ol sıran gelınce sanada okuyorlar yanı bırlıkten dırlık dogar senınde okuman lazım ezbere bılmıyorsan netten bulursun2 gunde okuyorsun cok güçlü bir dua canım ben hebrdar edeyım de sen bılırsın...oooff hava bıraz acık bugun kısı sevmıyom yaaa allahın gucune gıtmesın de ne bıleyım...
Merhabaaa kızlar
Öncelikle bana moral vermeye çalışan canım arkadaşlarım çok sağolun.. iyi ki varsınız.. ben daha iyiyim artık, doktora gittik tüp bebek sürecine başlayacağız.. şimdi bir takım testler istendi onları yaptırıyoruz daha sonra 11 aralıkta doktora gideceğiz, sonuçlara göre tüp bebek tedavisini başlatacaklar.. inşallah kısmetimde vardır çocuk sahibi olmak..
Bu arada gülden doğurdu kızlar, hatice aramış, kızı da gülden de iyilermiş.. seastire, tülin ve lata' cım , doğuma en yakın sizlersiniz sanırım, darısı önce sizin sonra sonra diğer hamiş kızlarımızın başına..
günaydın kızlar, çok teşekkürler hepinize.
dün gittik dr.a bebek iyi hamdolsun, 5 cm olmuş bile kıpır kıpır eli ayağı durmuyordu öyle tatlıydı ki minik sıpam :)
kanamam düne göre azaldı ama damla damla da olsa devam ediyoristirahat verdi dr, neden olduğunu bilmiyoruz... dün iğne yaptılar progestan gibi bir şey sanırım, arkasından da serum aldım. damarlarım ince ve derinmiş canımı çok yaktılar, 5 yerden damar yolu açtılar, 1 saatte biter dediler, 3,5 saat sürdü 1 serum... acil çook soğuktu dondum dondum dün akşam her yerim ağrıdı sıktım herhalde kendimi. neyse geçti gitti her şey yavrum için... haftaya ikili test var, kanama da olduğu için dr ikili testi daha çok önemsiyor şimdi... Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. sabah kalkıp da kan lekesi görmek feci bir şeymiş Rabbim kimseye yaşatmasın çok korktuk... inşallah bundan sonraki süreç sıkıntısız geçer...
Canımcım daha iyice olmana sevındım bak ben hastanede yaterken sureklı yan yatagım dolup bosalıyordu sebebı kadınlar kahve rengı kanama olup gelıyorlardı dusuk tehlıkesı sebebıyle dr lar mutlaka bır gece yatırıyorlardı once serum takıyorlardı bır tanede ıgne yapıyorlardı 3 gunde bır vurulan ıgneymıs ertesı gun cıkıyorlardı yanı kanama mutlaka duruyordu İNŞALLAH senınde durur korkma canım ooo bır suru kadın gordum hemen cıktılar sen yınede yat dınlen RABBIM hayırlısını versın...
Deryaf kuzum, geçmiş olsun.. çok dikkat et kendine.. Herşey yolunda gidecek içini ferah tut sen.. ilk haftalarda olabiliyor sanırım böyle şeyler.. bol bol dinlen ve stres yapma.. ikili testinin sonucu aldığında da iyice rahatlayacaksın umarım..
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?