bunuda az önce çektim kızlar
maşallah :) pilates falan mı yapıyosun sen canım ya?
3-4 kilo daha hakkın var yanidoktorum 3-4 kilo daha alsan tamamdır dedi banada:))
3-4 kilo daha hakkın var yaniBebek 32. haftadan sonra çok hızlı kilo alıyor. Anne de nasipleniyor bundan. Sen bu maratonu bitirmek üzeresin ben başındayım henüz. Biraz keyfini çıkarıp sonra hazırlıklara başlamak istiyorum.
@aysem_kas, @seastire oyyy sizin göbişlerinize kurban yaa tü tüü tüü maşallahh... Allah bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Ben 64 kiloyla hamile kaldım süpriz bi şekilde şimdiye kadar da 4 kilo falan aldım şişkonun teki oldum yaa(
Hayırlı cumalar canlarım..
Maşallah gobeklerınıze ayy ben asla cektırmem dalga gecersınız şişko diye:18:
Offf kocam benle dalga gecıyo sakın benı kızdırma dıyo valla yatırırm senı sırt ustu debelenır durursun tıpkı kaplumbagalar gıbı işten gelene kadar sana ceza dıyor uyuz şey sankı kendı kendıme öyle oldum hiiçç anlamıyor benı ee sen cok ıstedın çek diyor
Hayırlı cumalar canlarım..
Maşallah gobeklerınıze ayy ben asla cektırmem dalga gecersınız şişko diye:18:
Offf kocam benle dalga gecıyo sakın benı kızdırma dıyo valla yatırırm senı sırt ustu debelenır durursun tıpkı kaplumbagalar gıbı işten gelene kadar sana ceza dıyor uyuz şey sankı kendı kendıme öyle oldum hiiçç anlamıyor benı ee sen cok ıstedın çek diyor
günaydın kızlar,
havalar soğudu iyice değil mi ya.
bu arada migrenim hamilelikte arttı, bu hafta her sabah baş ağrısı ile uyandım
günaydın canım geçmiş olsun inş çabucak geçer ağrın evet havalar soğuda artık kış geldi diyebiliriz
canım her topiğe girişimde online mısın diye bakıyorum artık :) sağol tatlım ilaçsız geçer inşallah...
:))halazırda online yim:)))))bu ayı bi atlatayım ondan sonra istediği zaman gelsin:) ama tabi 1ocaktan sonra gelse daha iyi olur
inşallah canım. 20 gün kaldı o zaman kabaca? :) canım normal mi yapacaksın doğumunu?
zamanında gelirse daha çok var 2 ocak tahmini doğum tarihi çünkü:)
vala canım ben normal istiyorum sezeryan istemiyorum doktorumda normal doğuma hazırla kendini dedi ama daha kesin değil çatı muayenesinden sonra kesinleşicek bakalım inşş bi sorun çıkmaz normal doğururum paşamı
cesaret işi ama canım haklısın en güzeli normal yapmak. inşallah kolaycacık bir avazda yaparsın doğumunu, suyuyla akar çıkar içinden rahatla inşallah. günahlar dökülüyor vücudumuzdan doğum yaparken bunu düşün her acının bir tatlı karşılığı var hamdolsun... bir de o a anda yapılan dualar kabul olurmuş canım dualarını şimdiden kafanda toparla bence :) aslında düşündüğünde herkese nasip olmayan bir mucize anı doğum anı... canlı canlı canından can doğuyor, asla unutulmaz derler. inşallah cesaretin de sağlığın da izin verir en rahat şekilde normal doğum ile alırsın Yiğit bebeğini kucağına.(amin)
slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bizim beboş erkekmiş yani rabbim sağlıklı sıhatli hayırlısıyla nasip ederse MUHAMMED SAİD geliyor.doktor herşey normal dedi yanlız kansızlık varmış ilaç verdi ilaçta içemiyorum ne yapacam bilmiyorum.benden havadisler bunlar öptüm hepinizi
maşallah canım bi erkekimiz daha geliyo desene adıyla yaşasın oğluşun annesi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?