Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

doktorum 3-4 kilo daha alsan tamamdır dedi banada:))
3-4 kilo daha hakkın var yani Bebek 32. haftadan sonra çok hızlı kilo alıyor. Anne de nasipleniyor bundan. Sen bu maratonu bitirmek üzeresin ben başındayım henüz. Biraz keyfini çıkarıp sonra hazırlıklara başlamak istiyorum.

3-4 kiloyu geçsemde bişey demez dktorum tatlım çünkü o kiloyu alınca ideal kiloda olursun dedi:))) evet bende 30dan sonra kilo yu çok almaya başladım:))))

oyyy ne güzel maşşallah sanaa.daha alırsın ama yinede dikkat etmek lazımm.ama bende bu iştah varken değil 4 14 yine alırımmm

Hayırlı cumalar canlarım..
Maşallah gobeklerınıze ayy ben asla cektırmem dalga gecersınız şişko diye:18:
Offf kocam benle dalga gecıyo sakın benı kızdırma dıyo valla yatırırm senı sırt ustu debelenır durursun tıpkı kaplumbagalar gıbı işten gelene kadar sana ceza dıyor uyuz şey sankı kendı kendıme öyle oldum hiiçç anlamıyor benı ee sen cok ıstedın çek diyor

benim eşimde benimle dalga geçiyo şişko diyo topaç diyo beni kızdırmaya çalışıyo

hayırlı cumalar canım.
kızma ama süper bir tespit olmuş doğrusu çok hoş :)

günaydın kızlar,
havalar soğudu iyice değil mi ya.
bu arada migrenim hamilelikte arttı, bu hafta her sabah baş ağrısı ile uyandım

günaydın kızlar,
havalar soğudu iyice değil mi ya.
bu arada migrenim hamilelikte arttı, bu hafta her sabah baş ağrısı ile uyandım

günaydın canım geçmiş olsun inş çabucak geçer ağrın evet havalar soğuda artık kış geldi diyebiliriz

inşallah canım. 20 gün kaldı o zaman kabaca? :) canım normal mi yapacaksın doğumunu?

zamanında gelirse daha çok var 2 ocak tahmini doğum tarihi çünkü:)
vala canım ben normal istiyorum sezeryan istemiyorum doktorumda normal doğuma hazırla kendini dedi ama daha kesin değil çatı muayenesinden sonra kesinleşicek bakalım inşş bi sorun çıkmaz normal doğururum paşamı

cesaret işi ama canım haklısın en güzeli normal yapmak. inşallah kolaycacık bir avazda yaparsın doğumunu, suyuyla akar çıkar içinden rahatla inşallah. günahlar dökülüyor vücudumuzdan doğum yaparken bunu düşün her acının bir tatlı karşılığı var hamdolsun... bir de o a anda yapılan dualar kabul olurmuş canım dualarını şimdiden kafanda toparla bence :) aslında düşündüğünde herkese nasip olmayan bir mucize anı doğum anı... canlı canlı canından can doğuyor, asla unutulmaz derler. inşallah cesaretin de sağlığın da izin verir en rahat şekilde normal doğum ile alırsın Yiğit bebeğini kucağına.(amin)

amin canım benim saol inşallahhh. Allahım herkese nasip etsin o günleri inşşşşşş. bence Allahın en büyük mucizesi hamile kalmak ve ondan sonrası doğum müyük mucize
Allah razı olsun duaların için

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bugün doktora gittim bizim beboş erkekmiş yani rabbim sağlıklı sıhatli hayırlısıyla nasip ederse MUHAMMED SAİD geliyor.doktor herşey normal dedi yanlız kansızlık varmış ilaç verdi ilaçta içemiyorum ne yapacam bilmiyorum.benden havadisler bunlar öptüm hepinizi

maşallah canım bi erkekimiz daha geliyo desene adıyla yaşasın oğluşun annesi gözün aydın

merhabalar herkeze. bende yaklasik 2 yildir ikinci bebis icin ugrasiyom. bir kizim var 4,5 yasinda.bu ay umutluyum ama daha vakit var bu ay olmasa öbür ay ama pes etmek yok:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…