Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hadi bakalım geçmiş olsun canım. sen atlattın bu aşamayı desene :)

Çok sevindim canım benim. Ben içgüdüsel olarak tahminde bulunabilirmiyim? kız gibi duruyor :93:bakalım ne diyecek doktor. Benim perşembe randevum 2 gün nasıl geçecek :26:kesin birşey söyler herhalde doktor, herşeyin hayırlısı.

sorma canım yaa... bu zamana kadar gayet iyiydim ama böyle oldu napalım Allah beterinden saklasın. geçti gitti Allah a şükür. ikili test için endişeni anlıyorum ama mesela ben yaptırmasam daha endişeli olurdum o nedenle yaptırdım... yoksa çok zor imtihanlar bunlar Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri...

ay napalım canım testler, ultrasonlar falan işte. yazdım yukarda gerçi ama cevapsız bırakmıyım dedim, biz iyiyiz Allah a şükür, cuma çıkacak sonuçların tamamı. leke olayı da bitti hamdolsun. p.tesi sendromu evet canım ya haklısın çalışırken bende de olurdu şimdi evdeyim evde de oluyor ne saçma dimi :)

burada bir topic var hani cinsiyet tahmini yapıyorlar, oradaki örneklere baktım bana da kız gibi geldi :) hayırlısı canım hakkımızda.

sonucu telefondan öğrendim canım 2 hafta önce tarama yapıldı ve cinsiyetini söyledi, %80 kız dedi perşembeye tekrar kontrol var bakalım ne diyecek?

ooo kızlarımız geliyor desene :) her anneye bir kız evlat lazım, derdim hep, sanırım ben de kız annesi olacağım :)

ooo kızlarımız geliyor desene :) her anneye bir kız evlat lazım, derdim hep, sanırım ben de kız annesi olacağım :)

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum canım benim kızımın bir de abisi var, o yüzden bir de kızım olursa çok güzel olacak. Tabiki öncesağlıklı olsunlar. Allah hakkımızda hayırlısını versin

ooo tam gönlüne göre olmuş o zaman :) bizim ilk bebek, o nedenle hiiiiç farketmez :) gerçi her şekilde farketmez de lafın gelişi :)

kızlar dalin26 oğluşunu kucağına almış
allah sağlıklı uzun ömürler versin.. Darısı bekleyen hamişlerimizin başına..

Canım, gözün aydın.. bak herşey yolunda, inşallah da hep böyle gitsin, allah sağlıkla kucağında görmeyi büyütmeyi nasip etsin deryacım..

Canım, gözün aydın.. bak herşey yolunda, inşallah da hep böyle gitsin, allah sağlıkla kucağında görmeyi büyütmeyi nasip etsin deryacım..

amin kuzum çok sağolasın canım. cuma günü sonuçları alalım daha da rahatlayacağız inşallah.

Mrb kizlarr bende dun saat 10 da catlatma ignesi vurdurdum klomenden sonra acaba bu igneler ne zaman catlatiyo ne zaman birlikte oliyim ben ozellikle

Mrb kizlarr bende dun saat 10 da catlatma ignesi vurdurdum klomenden sonra acaba bu igneler ne zaman catlatiyo ne zaman birlikte oliyim ben ozellikle

dr.un sana saat vermeliydi ilişki için vermedi mi? iğne olduktan sonraki 24-36 saat içinde birliktelik gerekiyor canım. 1 gün sonra tekrar ilişki. sonra gün aşırı adete kadar devam. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Günaydın, dün akşam otururken karnımın sol tarafında bir kıprdanma hissettim, bu bile beni mutlu etmeye yetti. Çook güzel bir duygu. SEastre bu arada nerelerdesin yoksa oğluşun geldi mi dünyaya haberdar et bizi.

oy maşallah annesi pek şeker bu bebiş o dediğin topiğe koysana resmini

Allah korusun tabi ki aldıramam. Bazı arkadaşlar çocuktaki gelişimi ölçerken ikili testteki bazı değerlere göre doktorun yorum yapıp ona göre önlem aldığını söyledi. Bunu duyunca yaptırmaya karar verdim. İnşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz da strese girmem. Doktorla da görüşeceğim bu konuyu zaten
İkili test sonucum temiz çıktı arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına.
Darısı benim de başıma inşallah
Maşallah ona
Amin canım. Ben cuma günü gideceğim kontrole. Bebeğimi görmek istiyorum. Çok merak ediyorum yavrumu. Son gördüğümde keyif çatıyordu

slm kızla dün doktora gittim nst ye felan girdim baya sancılarım çıktı 60-80-100lerdeydi sonra doktorun yanına gittim doktor doğuruyosun sanırım dedi sonra hem karu-ından hemde alttan baktı ama açılma felan yoktu şuan doğum görünmüyo dedi yine ilaç vardi sancı ve kasılmalarım azalsın diye haftay yeniden kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…