• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Allah razı olsun canım. inşallah hamileyimdir kan testini almadan inanamayacağım :) benim bat dündü :) adetini bekle bence boşuna yapma test derim. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah...

ayy sana heycanlanddım şuan yarın nasipse sonucunu alll yaz hemen buraya :=)) İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHH bebişler gelir bu ay

deryacım evet hemen sonucu yaz inşallah artık beklediğimiz haber gelir hayırlısıyla canım..

bu arada herkese günaydın kızlar..

selam kıslar,doktordan şimdi geldim.bebeği gördük çok şükür ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.25 Eylülde tekrar gidicem.İnşallah o zaman gümbür gümbür kalp sesini duyarız.Sabretmekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyorum.İnşallah herşey güzel olur.hamilelik takvimi yapmıyorum çünkü burdaki hafta ile bebeğin haftası hiç uyumlu değil.doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş bebek 5 haftalık gibi dedi...Ben sizler için hep dua ediyorum bacişler ,sizlerden Allah rızası için dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.hem mutluyum hemde bi yanım buruk.Allah ım zor sınavlardan geçirmesin kimseyi.

canimmm bebisini gormussun ne guzelll insallh kapl atisini da duyacaksin.dualarim seninle canim benim hersey yolunda gidecek insallh kabini ferah tut...:34:

merhaba kızlar, değerim 172 :)
haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah. kalp atışı duyulana kadar çevreye söylemek yok ama buraya yazdım çünkü benim umudumu hep buradaki mutlu haberler ayakta tuttu :) sizi seviyorum :)
Rabbim tüm isteyenlere hayır ve sağlık ile nasip etsin inşallah...

canimmm bebisini gormussun ne guzelll insallh kapl atisini da duyacaksin.dualarim seninle canim benim hersey yolunda gidecek insallh kabini ferah tut...:34:

oh ohhhhh çok güzel haber buuuuuuuu beklioduk walla :=) inan her ezan vakti bile herkese dua ederken burada olan arkadaşlarımızın ismini bilmediğimden kadınlar klubündeki diorum resmen öle dua ediorum :=))) şimdi sıra sende walla bakkk :d sende bize dua et <3

haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah. kalp atışı duyulana kadar çevreye söylemek yok ama buraya yazdım çünkü benim umudumu hep buradaki mutlu haberler ayakta tuttu :) sizi seviyorum :)

bugünnn 2.ci vallaha bebiş hbri aldığım burdannnn .. ben şuna çok ii inanıorum birbirimize gerçekten burada çok içten dua edioruz herşeyimizi paylaşıoruzzz
canımmm bizlere çok dua ett bizimde bebişimiz olsunnnn inş... sende sağ sağli kucağına al inşallah RABBİM gönlüne göre versin

Allah herkese hayırlısı ile sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inş... Beklemek çok kötü, bu 4. denememiz yine olmadı :( bugün adet oldum

Bende yeniyim aranızda ama yazmak istedim bence takıntı etmeyin hiç beklemediğiniz anda geliyor bebek ben 4 ay denedim her ay test yaptım ümidimi yitirdim tatile gittim geldiğimde adet olmadım test yaptım pozitif ve tek bi ilişkiden oldu rabbim gönlünüze göre versin

bugünnn 2.ci vallaha bebiş hbri aldığım burdannnn .. ben şuna çok ii inanıorum birbirimize gerçekten burada çok içten dua edioruz herşeyimizi paylaşıoruzzz
canımmm bizlere çok dua ett bizimde bebişimiz olsunnnn inş... sende sağ sağli kucağına al inşallah RABBİM gönlüne göre versin

aminnnn canım Allah razı olsun, Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin...

Allah herkese hayırlısı ile sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inş... Beklemek çok kötü, bu 4. denememiz yine olmadı :( bugün adet oldum

sevgili medd_cezir, kaç tane ay geçerdik biz öyle, umutsuzluk yok, her şeyde hayır var, bol bol dua ve biraz çaba gerekiyor. Kalbini ferah tut...

Bende yeniyim aranızda ama yazmak istedim bence takıntı etmeyin hiç beklemediğiniz anda geliyor bebek ben 4 ay denedim her ay test yaptım ümidimi yitirdim tatile gittim geldiğimde adet olmadım test yaptım pozitif ve tek bi ilişkiden oldu rabbim gönlünüze göre versin

olacağı varsa oluyor işte arkadaşım, hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim...

Tebrikler deryacımm....:46::46::nazar: Çok ama çok sevindim, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.. Gerçekten çok güzel bir haber oldu benim için..:21:

Sağol canım ben de seni hatırlıyorum :=) Senin de son trimester artık... Hayırlısı olsun inşallah... Tadını çıkar şimdilerin. Son ay gittik.e zorlaşıyor herşey.. Sonra da malum bebek zaten. Şiimdiden bol bol dinlen diyorum ben :D

Mavibattaniye nasılsın kuzum? bende değişik bir şey yok hala beklemedeyim.. nasıl gidiyor hamişlik az kaldı di mi doğuma?:) Ne zaman olacak tahmini tarihi biliyorsundur?

Herkese merhaba; sizlere muciZemi anlatmak istiyorrum. Ben 30 yasinda ve 4 yasinda bir prenses annesiyim. Haziran ayindan bu yana 2. Bebek icin ugrastik. Ancak bu arada ben pko lu oldugumu ogrendim. Adet araliklarim 35- 40 derken 2 aya kadar dustu. En son 14 temmuzda adet oldum. doktor adet olmadigim icin yumurtlamadigimi bebek olma ihtimlinin az oldugunu soyledi hep. Gecen hafta bugun artik 2 ayi da gectiginden negatif kan testi ve vajinal usg nin ardindan doktorun yazdigi sokturucu ilac tarlusal i aldim. Ama elim gitmedi, icemedim. 3 gun sonra evde adet olamadikca saplanti haline getirdigim gebeklik testlerinin sonuncusu vardi. Sunu da yapayin atayimda ilaca baslayayim diye dusUndum. Yaptim. Ama geri donup bakmayi unuttum o kadar eminim negatif olduguna. 2 saat sonra falan banyoya gittim, baktim, ikinci cizgi cook hafif belli. inanmadim. 3 test daha yaptim, hepsi pozitif. Agladim. Hemen ertesi gun doktora gittim. Usg de hic bir sey yoktu ama kan testim39 cikti. Gebeydim. 3 gun sonra tekrar gittim 170 olmustu. Cok yeni bir gebelik dedi doktorum. Sukurler olsun. Sat imla uyumlu olmadigindan tam belli degil ama sanirim haziranin basinda dogumum. Allah a sukurler olsun. Allahim herkese bu mucizeyi yasatsin ve dileyen herkese diledigini versin

Tebrikler deryacımm....:46::46::nazar: Çok ama çok sevindim, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.. Gerçekten çok güzel bir haber oldu benim için..:21:

sağol canımmmmm, sıra sende Banucum az kaldı merak etme kuzummm

Herkese merhaba; sizlere muciZemi anlatmak istiyorrum. Ben 30 yasinda ve 4 yasinda bir prenses annesiyim. Haziran ayindan bu yana 2. Bebek icin ugrastik. Ancak bu arada ben pko lu oldugumu ogrendim. Adet araliklarim 35- 40 derken 2 aya kadar dustu. En son 14 temmuzda adet oldum. doktor adet olmadigim icin yumurtlamadigimi bebek olma ihtimlinin az oldugunu soyledi hep. Gecen hafta bugun artik 2 ayi da gectiginden negatif kan testi ve vajinal usg nin ardindan doktorun yazdigi sokturucu ilac tarlusal i aldim. Ama elim gitmedi, icemedim. 3 gun sonra evde adet olamadikca saplanti haline getirdigim gebeklik testlerinin sonuncusu vardi. Sunu da yapayin atayimda ilaca baslayayim diye dusUndum. Yaptim. Ama geri donup bakmayi unuttum o kadar eminim negatif olduguna. 2 saat sonra falan banyoya gittim, baktim, ikinci cizgi cook hafif belli. inanmadim. 3 test daha yaptim, hepsi pozitif. Agladim. Hemen ertesi gun doktora gittim. Usg de hic bir sey yoktu ama kan testim39 cikti. Gebeydim. 3 gun sonra tekrar gittim 170 olmustu. Cok yeni bir gebelik dedi doktorum. Sukurler olsun. Sat imla uyumlu olmadigindan tam belli degil ama sanirim haziranin basinda dogumum. Allah a sukurler olsun. Allahim herkese bu mucizeyi yasatsin ve dileyen herkese diledigini versin

merhaba elifdem, her gebelik bir mucize, senin de öyle benim de öyle, sanırım aynı zamanlarda doğum yapacağız :) haftaya kese görmeye gidince belli olur yaklaşık tarih. ben de bu ay takip yaptırmıştım ve yumurtam iğne olmama rağmen çatlamamıştı, dr umutsuz konuşmuştu, dün test sonucumu aldım 172 :) sat 22 ağustostu, mayıs sonu haziran başı gibi oluyor galiba :) Rabbim yardımcımız olsun...

Derya hemen hemen ayni zamanlardayiz. Mayis sonu haziran basi dedidin gibi. Yorumun ve iyi dileklerin icin tesekkur ederim. İrtibati kesmeyelum:))

Ben haziran anneleine yazdim bile. İcimden oyle geldi. Ayin sonuna dogru olunca herkes dogurmus oluor, mujde verecek kimse kalmiyor topicde. Kizimdan deneyimliyim:))

Ben haziran anneleine yazdim bile. İcimden oyle geldi. Ayin sonuna dogru olunca herkes dogurmus oluor, mujde verecek kimse kalmiyor topicde. Kizimdan deneyimliyim:))

hımmm mantıklı :) neyse tarih bir belli olsun da bakarım artık :)

Mavibattaniye nasılsın kuzum? bende değişik bir şey yok hala beklemedeyim.. nasıl gidiyor hamişlik az kaldı di mi doğuma?:) Ne zaman olacak tahmini tarihi biliyorsundur?

Canım tahmini 14 Ekim diyor dr. Bakalım ne olacak.. Normal doğum istediğim için bilemiyoruz tab gününü... Bu ara kalça ağrısından ölmek üzereyim. Eşim yardım etmese, annem gelip gitmese bir yardımcı tutmak zorunda kalırım. Çoğu kendi işimi yapamaz oldum. Bazen de ama bir enerji geliyor inanamazsın. Bütün gün oturmuyorum. Ne yaptığımı bile şaşırıyorum artık.. Akşam da belim kitlenip kalıyor :) Senden de haberleri bekliyorum. Uzaktan da olsa takip ediyorum seni. Mutlu olduğunu görüyorum seviniyorum. Hep gönlümdesin bunu biliyorsun....

Canım tahmini 14 Ekim diyor dr. Bakalım ne olacak.. Normal doğum istediğim için bilemiyoruz tab gününü... Bu ara kalça ağrısından ölmek üzereyim. Eşim yardım etmese, annem gelip gitmese bir yardımcı tutmak zorunda kalırım. Çoğu kendi işimi yapamaz oldum. Bazen de ama bir enerji geliyor inanamazsın. Bütün gün oturmuyorum. Ne yaptığımı bile şaşırıyorum artık.. Akşam da belim kitlenip kalıyor :) Senden de haberleri bekliyorum. Uzaktan da olsa takip ediyorum seni. Mutlu olduğunu görüyorum seviniyorum. Hep gönlümdesin bunu biliyorsun....

canım benim, aynen benim için de öyle.. İnşallah haber vermek kısmet olur bana da, çarşamba günü izmire gidiyorum bende, o yüzden ekim ayı boş geçecek deneme açısından ama dönüşte randevu aldık hastaneye gidiyoruz eşimle,geçen ay dr a gittim ve hormon testlerim normal çıktı şimdi daha ileri testler yapacaklar sanırım, görünürde çünkü bende de eşimde de bir sorun yok, bakalım hastanede neler yapacaklar.. Senin çok az kalmış kuzum, o ağrılar falan çok zordur tahmin edebiliyorum ama bebişini kucağına alınca hepsi geçip gidecek tatlım.. ben mutalaka gelişmeleri haber veririm doktora gittikten sonra..

Back
X