• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

merhabalrrr bana dua edin bugün test yapcam idrar önce sonra kan testi vercemm:((((((((((

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.. adet tarihin gecti mi bilmiyorum ama ilk hamileliğimde bana adet tarihine zaman varsa bu testi uygulayın erken sonuc veriyor diyerek baska bir test vermişlerdi eczaneden.. umarım gönlüne göre verir Allah..

merhaba hamişler artık bende sizlerleyim.benim ikinci bebeğim.4 gün önce serklaj oldum.(rahim ağzım dikildi)kızımdada olmuştum.rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.:nazar:

W
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..:16:

Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...:16::16: İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..:16:

Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)

Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
:nazar:
MURADINA ERENLER :nazar: :nazar:

ayseozzz = HAMİLEEEE :49: :nazar:
berrak = HAMİLEEEE :49: :nazar:
canommmm = HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin = HAMİLEEEE :49: :nazar:
deryaf = HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = HAMİLEEEE :49: :nazar:
egzantrikressam = HAMİLEEEE :49: :nazar:
eceli54 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
fgak = HAMİLEEEE :49: :nazar:
fatos0835 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
gul_sen = HAMİLEEEE :49: :nazar:
haydan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
havvam87 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ilkbhr = HAMİLEEEE :49: :nazar:
lalinada = HAMİLEEEE :49: :nazar:
lata = HAMİLEEEE :49: :nazar:
manolyax = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ofpufya = HAMİLEEEE :49: :nazar:
pearlshine = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
seastire = HAMİLEEEE :49: :nazar:
santakarna = HAMİLEEEE :49: :nazar:
saadetozgur = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfcelik = HAMİLEEEE :49: :nazar:
tulins = HAMİLEEEE :49: :nazar:
tuze = HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaramazpisi = HAMİLEEEE :49: :nazar:
zytin = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ZUZUMM = HAMİLEEEE :49: :nazar:
zuzu19 = HAMİLEEEE :49: :nazar:

SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..:16:

9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
balsema
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hati2
haver87
hattah
idil_can
mukut31
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
serpil_melis
troubletone
tusemim
tsnelf
yalel
yasamim
yurdakul_muge
Bu topik benim baba ewim gibi cok olmustu dwm etmeyeli listede adimi gorunce cok duygulandim allah razi olsun. Bundan sonra tum gelisme ve ruh halimi sizlerle paylasmaya dvm edicem. Hepinize tekrar merhabaa...

merhaba hamişler artık bende sizlerleyim.benim ikinci bebeğim.4 gün önce serklaj oldum.(rahim ağzım dikildi)kızımdada olmuştum.rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.:nazar:

merhabalar :) ben yeni üyeyim ve yeni hamileyim :) dün akşam kan testi yaptırdım HCG 36,48 haftaya çarşamba günü dr. gidicem

Kızlar merhaba,

Ben yeni yeni yazmaya başladım foruma.Ben de hamileliğimi geçtiğimiz haftanın başında öğrendim.İlk gittiğimde kese görünemedi zaten o zaman BAT'ıma da 2 gün vardı daha.Doktor değerlerime baktı ikiye katlanmayla ilgili bir sıkıntı görmedi.20sinde değerim 520 olunca doktor da cuma gel dedi.Bugün o gün oluyor yani :) Bugün akşam üzeri doktora gideceğim.Endişeden ve heyecandan midemde bulantılar başladı bile.Bir yandan olumsuz hiç bir şey düşünmek istemiyorum bir yandan da keseyi göremezsek paniği yaşıyorum.
20sindeki HCG değerimi de düşününce kese bugün görünür değil mi?

Hoşgeldiniz kızlar.. hepinizi tebrik ediyorum, allah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin..:nazar: benim gibi bekleyenlerin de darısı başına diyorum;)

merhabalar herkese..

ben 2011 nisan annelerindenim. hoş oglum süpriz yaparak nisan ortası derken martta gelmişti ama. 2 gün önce aslında eşimin ısrarları ile 2. cocuk için spirali çıkarttırdım. eskiden erken mi diye hep erteliyordum ama o andan itibaren aslında cok istediğimi anladım. oglumda hapı ilk bıraktıgım ay hamile kalmıstım hiç bekletmedi miniğim ama bakalım bu sefer nasıl olacak. o kadar heyecanlıyımki.. Allah ben ve tüm bebek bekleyenlerin hayırlısıyla vaktiyle zamanında kucaklarını doldursun inşallah. zamanında oğlumla sitede cok seyler paylasmıstım şimdide kendime en yakın topiği burası gördüm. inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..

İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın arkadaşım hoşgeldin aramıza..

Merhaba kızlar,sizlere iyi haberlerle gelmek isterdim ama olmadı.bebeğim yine gelişemedi ve haftaya alınacak.Yine kısmet olmadı.o kadar üzgünümki duygularım karmakarışık.Ama isyan etmiyorum yinede.Demekki hayırsızmış sağlıksızmış olmadı.Allah m eşime ve bana sağlık versin.bebekde vakti zamanı gelince gelir.Artık foruma giremiycem.ara ara mesajlarıma bakıcam...hem bu ay sonu işten çıkıyorum evimde bilgisayarım yok hemde biraz kafamı toparlamak istiyorum.ara sıra kayınvalideme gidersem oradan sizlere merhaba derim.Allah ım tüm hamile arkadaşlarımın hamileliğini sağ salim devam ettirsin ,bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin.bebek isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum.Burada çok güzel zaman geçirdik.hep beraber ağladık,üzüldük.hep beraber sevinçlerimizi paylaştık mutlu olduk.Hepimiz birbirimiz tanımadan çok sevdik,dualar ettik birbirimiz için.yardım ettik sorunlarımız için.destek olduk.Ben her birinizi görmeden sevdim.herbiriniz için dua ettim gönülden.sizlerde eminim benim için aynı şeyleri yaptınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Sizleri çok seviyorum ve unutmayacağım....SEVGİLERİMLE

hayaletim canım, inan çok üzüldüm.. Ama bugünlerin geçip bebeğini seveceğin günler gelecek buna gerçekten inanıyorum.. Uzak kalmak sana iyi gelecekse en güzel kararı vermişsin arkadaşım.. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama bu arada umudunu asla yitirme ve dualarımızın seninle olduğunu unutma.. ayrıca bu topikte hepimizin yeri hep sabit sakın unutma..

Kızlar nerelerdesiniz siz ya .....

siteye ne zaman girsem kimseleri göremez oldum :((, eskiden böylemiydik ,
Banu canım annenin yanına gidicekmişsin çok sevindim bol bol özlem giderirsin artık ,dönüşte senden güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma sakın :))
Sağol kuzum, izmirde anne evinde keyif yapıyorum.. ama söz dönüşte artık daha sıkı takip edeceğim topiği.. Sen nasılsın kuzum?

Yalel, derya, gülden, mavibattaniye, zuzu valla bakın hepinize söz veriyorum dönüşte yaz tatili modundan çıkacağım artık:))

Yeni gelen tüm arkadaşlara da hogeldin diyorum.. listeyi tam düzenliyemiyorum benim bilgisayarım evde kaldı çünkü, dönünce el atacağım ama;)

W
Bu topik benim baba ewim gibi cok olmustu dwm etmeyeli listede adimi gorunce cok duygulandim allah razi olsun. Bundan sonra tum gelisme ve ruh halimi sizlerle paylasmaya dvm edicem. Hepinize tekrar merhabaa...

Hahahahaha kürkçü dükkanı misali allah senın canını zuzum cok guldum kaçaklar toplanıyo sanırım ama olsun biz kimseyi yarı yolda bırakmadık onlar ayrılmak ıstedıyseler saygı duymalıyız banucum bende burdayım sanırım tekrar MERHABA....

Bizz geldikk... Kizlar nasilsiniz bakalim?? Basta tum hamis kalmak isteyip herhangi bir sebepten hamis kalamayan tum hemcinslerime acil saglikli hayirli gonullerinden gecen evlatlar nasip etsin. Hamis arkadaslarima saglikli kaygidan uzak hamileleikler dilerim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim... Bayaa uzakk kaldik herkezin hersorununu yada ruh halini mrk ediyorum dogrusu. Benim hamisligim cidden zor geciyor ama bi goruyorum ultrasonda tum kusmalari serumlari tansiyonlari unutuyorum dunyalar benim oluyor. Dun ikili testimi yaptirdim umarim sonucu hayirli fve temiz cikar. Bebisim parmagini emiyordu. Oyle gormek beni darmaduman etti yok boyle bir muutlulukk:-D

Hahahahaha kürkçü dükkanı misali allah senın canını zuzum cok guldum kaçaklar toplanıyo sanırım ama olsun biz kimseyi yarı yolda bırakmadık onlar ayrılmak ıstedıyseler saygı duymalıyız banucum bende burdayım sanırım tekrar MERHABA....

Valla ecelim kacak guresmiyoruz en azindan! Umut heryerde umuttur o topik bu topik farketmezz valla ne yalan soliyim hepizi ilan ederdik ordayken sonra bi dagildik. Ben. O heyecani yasayamadim var yani olan seyler. Bilmiyorum boylesi daha hayirli olcak ins,dmkki dusundugumuz kdr umut veremiyormusuz kalan arkadaslarimiza yapilcak bisey yok. Dualarim herkezin uzunun gulmesi dogrultusunda her zaman biz. Kendimizden eminiz muhim olanda bu,niyet. Hosgeldik tatlimm:-D

oooooooohhhhh ne güzel herkesler burada artık ben de buradayım..umarım paylaşımımız bol olur kızlar..ben kendimden haber vereyim adet gecikmemin 20. günü testler negatif ama bir süre daha doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü en son adetim bu kadar geciktiğinde hamile kalmıştım ama doktorun verdiği ilaç yüzünden düşük yapmıştım gerçi Rabbim yazmadıysa ne olursa olsun olmuyor..geçen hafta tekrar yumurtladım o yüzden 15 gün daha beklemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
banucum bu arada özlem ve beluştan haberin var mı onları da merak ediyorum..hepinizi öpüyorum,gazamız mübarek olsun :1:

oooooooohhhhh ne güzel herkesler burada artık ben de buradayım..umarım paylaşımımız bol olur kızlar..ben kendimden haber vereyim adet gecikmemin 20. günü testler negatif ama bir süre daha doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü en son adetim bu kadar geciktiğinde hamile kalmıştım ama doktorun verdiği ilaç yüzünden düşük yapmıştım gerçi Rabbim yazmadıysa ne olursa olsun olmuyor..geçen hafta tekrar yumurtladım o yüzden 15 gün daha beklemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
banucum bu arada özlem ve beluştan haberin var mı onları da merak ediyorum..hepinizi öpüyorum,gazamız mübarek olsun :1:

Hoşgelmişsin canımcım:16:kızz ıyı yumurtladın valla yumurtalara çok zam gelmıstı varsa organık bır kolı 30 luk yolla gıııı:9:
Bence sen hamılesın 20 gun coook gecıkme ooooooo hadı senın ıcın dulara baslıyorum RABBİM hakkında hayırlısını versın sende tez vakıtte bizim gibi koca göbüşlü olasın ahada böyleeee:49:

ay ne güzel bütün kızlar toplaşıyoruz galiba yine..:46::46: çok sevindim valla.. ben iyiyim kızlar, henüz bebek falan yok, bu ayı da boş geçiyorum zaten çünkü izmire ailemin yanına geldim, kociş evde kaldı.. ama gelmeden hormon testlerimi yaptırdım normal çıktı, şimdi dönüşte tekrar hastaneye gideceğiz eşimle birlikte daha ileri testler yapacaklar.. inşallah fazla sürünmeden beklemeden ben de güzel haberlerimi iletirim kızlar size..

özlem ve beluş iyi.. özlemle de uzun zaman oldu konuşmadık ama onlarda hala benim gibi denemeye devam ediyorlar. tülinle güldeni biliyorsunuz , hamişlikleri sağlıklı devam ediyor..

inşallah daim olur topiğimiz ve sohbetimiz kızlar, hepimiz hoşgeldik tekrar;)

tesekkür ederim banu_k. hoşbulduk:))) ne güzel bir sürü hamile var burada insallah bana da ugur getirir:))

yettim gayriiii.kızlarr nasılsınız bakayım.sizinle olduktan sonra yer mekan hiç önmli değil yeterki arkadaşlarım olsun

lan bende burdayım sen nereye ben oraya eceliiiiiii.gerekirse mart annelerine katılıcam.dr dicem çocuğu martta alalım dr bey.hahahaha şaka maka üzülmedim değil ama ne yaplım siz nereye giderseniz bende ordayım sizi çok seviyorum topik arkadaşlarımmm

Ben de geldim. Burada toplaşıyormuşuz aldım bohçayı geldim bakalım

merhabalar cumartesi test yaptırmıştım da 1,20 çıkmıştı ya pazar günü kanamam oldu ama sadece pazar tmam adet oldum dedim ama pazardan bugüne az az leke şuan da kahverengi az az leke fikri olan varmı??
Yerleşme kanamsı olabilir. Reglin 5-6 gün geciktikten sonra kan testi yaptır.

Back
X