• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım tahmini 14 ekim diyor dr. Bakalım ne olacak.. Normal doğum istediğim için bilemiyoruz tab gününü... Bu ara kalça ağrısından ölmek üzereyim. Eşim yardım etmese, annem gelip gitmese bir yardımcı tutmak zorunda kalırım. çoğu kendi işimi yapamaz oldum. Bazen de ama bir enerji geliyor inanamazsın. Bütün gün oturmuyorum. Ne yaptığımı bile şaşırıyorum artık.. Akşam da belim kitlenip kalıyor :) senden de haberleri bekliyorum. Uzaktan da olsa takip ediyorum seni. Mutlu olduğunu görüyorum seviniyorum. Hep gönlümdesin bunu biliyorsun....

merhabalar bende bebiş bekleyenlerdenim e malum cumartesi cumartesi iş olmayınca gezinirken okudum her insanda değişir tabiki ama acaba siz nasıl belirtilerle hamileliğinizden şüphelendiniz ???

Herkese merhaba; sizlere muciZemi anlatmak istiyorrum. Ben 30 yasinda ve 4 yasinda bir prenses annesiyim. Haziran ayindan bu yana 2. Bebek icin ugrastik. Ancak bu arada ben pko lu oldugumu ogrendim. Adet araliklarim 35- 40 derken 2 aya kadar dustu. En son 14 temmuzda adet oldum. doktor adet olmadigim icin yumurtlamadigimi bebek olma ihtimlinin az oldugunu soyledi hep. Gecen hafta bugun artik 2 ayi da gectiginden negatif kan testi ve vajinal usg nin ardindan doktorun yazdigi sokturucu ilac tarlusal i aldim. Ama elim gitmedi, icemedim. 3 gun sonra evde adet olamadikca saplanti haline getirdigim gebeklik testlerinin sonuncusu vardi. Sunu da yapayin atayimda ilaca baslayayim diye dusUndum. Yaptim. Ama geri donup bakmayi unuttum o kadar eminim negatif olduguna. 2 saat sonra falan banyoya gittim, baktim, ikinci cizgi cook hafif belli. inanmadim. 3 test daha yaptim, hepsi pozitif. Agladim. Hemen ertesi gun doktora gittim. Usg de hic bir sey yoktu ama kan testim39 cikti. Gebeydim. 3 gun sonra tekrar gittim 170 olmustu. Cok yeni bir gebelik dedi doktorum. Sukurler olsun. Sat imla uyumlu olmadigindan tam belli degil ama sanirim haziranin basinda dogumum. Allah a sukurler olsun. Allahim herkese bu mucizeyi yasatsin ve dileyen herkese diledigini versin

CANIMMMMMMM çook sevindim ya, harika bir süpriz yapmış bebişin :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:) bizlere de hayırlısı ile bebiş nasip etsin inş

canım benim, aynen benim için de öyle.. İnşallah haber vermek kısmet olur bana da, çarşamba günü izmire gidiyorum bende, o yüzden ekim ayı boş geçecek deneme açısından ama dönüşte randevu aldık hastaneye gidiyoruz eşimle,geçen ay dr a gittim ve hormon testlerim normal çıktı şimdi daha ileri testler yapacaklar sanırım, görünürde çünkü bende de eşimde de bir sorun yok, bakalım hastanede neler yapacaklar.. Senin çok az kalmış kuzum, o ağrılar falan çok zordur tahmin edebiliyorum ama bebişini kucağına alınca hepsi geçip gidecek tatlım.. ben mutalaka gelişmeleri haber veririm doktora gittikten sonra..

Haberlerini beklyorum canım benim.. Gezi iyi gelecektir sana. Hem aileni, arkadaşlarını görmek mutlu eder. Özlem gider bol bol.. Hem insanlarınla hem çevrenle. Canım benim.

merhabalar bende bebiş bekleyenlerdenim e malum cumartesi cumartesi iş olmayınca gezinirken okudum her insanda değişir tabiki ama acaba siz nasıl belirtilerle hamileliğinizden şüphelendiniz ???

Arkadaşım öncelikle senin için hayırlısını diliyorum. En yakın zamanda dileğine kavuşursun inşallah... Bana gelince ben o ara böbreklerimde kum vardı o sancı hep bulantı yapıyor sanıyordum onu söyliyim. Benim fark ettiğim en büyük değişiklik göğüslerimdeki oldu. Hiç elle muayene ediyor musun kendi göğüslerini bilmiyorum ama dokunduğun zaman içindeki o çekirdek gibi doku var hani. İşte o hassaslaşıyor ve büyümeye başlıyor. Dediğim gibi mide bulantım vardı. Yediğim şeyler normalden daha fazla gaz yapıyordu. Sık idrara çıkma konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü hep sık çıkıyorum. O ara anlamadım değişiklik...

selam arkadaşlar..
bir süred,r gelip bakamıyorum topiğimze..

bugün deryaf ile mesajlaştık, sağolsun. aklına gelmiş, mesaj atıp, bebişini haber vermiş. allah tamamına erdirsin inşallah.

arada bi gelip bakıyorum size, kimse yok deyip çıkıp gdiyorum.

aslında şimdi de kimse yok. nerdesiniz kızlar?
ne var ne yok?

deryacım sen ne yaptın canım?

canım değerim 172, BAT dan 1 sonraki testte bu sonuç çıktı. c.tesi keseyi görmeye gideceğiz inşallah :) korkuyorum inşallah sorun çıkmaz, keseyi görürüz, sonra da kalp atışını duyarız :) senin cinsiyeti neydi kuzunun güldencim?

selam arkadaşlar..
bir süred,r gelip bakamıyorum topiğimze..

bugün deryaf ile mesajlaştık, sağolsun. aklına gelmiş, mesaj atıp, bebişini haber vermiş. allah tamamına erdirsin inşallah.

arada bi gelip bakıyorum size, kimse yok deyip çıkıp gdiyorum.

aslında şimdi de kimse yok. nerdesiniz kızlar?
ne var ne yok?

canım pembemasalın topiğindeyiz, artık kalıcı bir yer istiyoruz, her ay taşınıyorduk çünkü. görüşelim bakalım belki burada toplaşırız :)

Merhaba kızlar,sizlere iyi haberlerle gelmek isterdim ama olmadı.bebeğim yine gelişemedi ve haftaya alınacak.Yine kısmet olmadı.o kadar üzgünümki duygularım karmakarışık.Ama isyan etmiyorum yinede.Demekki hayırsızmış sağlıksızmış olmadı.Allah m eşime ve bana sağlık versin.bebekde vakti zamanı gelince gelir.Artık foruma giremiycem.ara ara mesajlarıma bakıcam...hem bu ay sonu işten çıkıyorum evimde bilgisayarım yok hemde biraz kafamı toparlamak istiyorum.ara sıra kayınvalideme gidersem oradan sizlere merhaba derim.Allah ım tüm hamile arkadaşlarımın hamileliğini sağ salim devam ettirsin ,bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin.bebek isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum.Burada çok güzel zaman geçirdik.hep beraber ağladık,üzüldük.hep beraber sevinçlerimizi paylaştık mutlu olduk.Hepimiz birbirimiz tanımadan çok sevdik,dualar ettik birbirimiz için.yardım ettik sorunlarımız için.destek olduk.Ben her birinizi görmeden sevdim.herbiriniz için dua ettim gönülden.sizlerde eminim benim için aynı şeyleri yaptınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Sizleri çok seviyorum ve unutmayacağım....SEVGİLERİMLE

Merhaba kızlar,sizlere iyi haberlerle gelmek isterdim ama olmadı.bebeğim yine gelişemedi ve haftaya alınacak.Yine kısmet olmadı.o kadar üzgünümki duygularım karmakarışık.Ama isyan etmiyorum yinede.Demekki hayırsızmış sağlıksızmış olmadı.Allah m eşime ve bana sağlık versin.bebekde vakti zamanı gelince gelir.Artık foruma giremiycem.ara ara mesajlarıma bakıcam...hem bu ay sonu işten çıkıyorum evimde bilgisayarım yok hemde biraz kafamı toparlamak istiyorum.ara sıra kayınvalideme gidersem oradan sizlere merhaba derim.Allah ım tüm hamile arkadaşlarımın hamileliğini sağ salim devam ettirsin ,bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin.bebek isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum.Burada çok güzel zaman geçirdik.hep beraber ağladık,üzüldük.hep beraber sevinçlerimizi paylaştık mutlu olduk.Hepimiz birbirimiz tanımadan çok sevdik,dualar ettik birbirimiz için.yardım ettik sorunlarımız için.destek olduk.Ben her birinizi görmeden sevdim.herbiriniz için dua ettim gönülden.sizlerde eminim benim için aynı şeyleri yaptınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Sizleri çok seviyorum ve unutmayacağım....SEVGİLERİMLE

canım inan bana bizde seni çok sevdik.
nedenir böyle bi durumda bilmiyorum ama allahım hayırlısını versin tek dileyim inşallah 1 hafta içinde herşey deyişir..

hayaletçim, allah geçerini versin arkadaşım.
ne denir hiç bilemedim şimdi..
allahım yanında ve yardımcın olsun inşallah.
seni çok sevdim, kendi adıma çok sevdim hakkatten. artık gelmeyeceğini söylemişsin, inşallah fırsatlar bol olur, yine aralıklarla da olsa görüşürüz arkadaşım.

şu günlerde, ne kadar üzgün ve daralmış olduğunu çok iyi anlıyorum. en çok istediğimiz şey, yavrularımız.
rabbim, bir dert verdiyse dermanını da yanında verir muhakkak. sakın isyan etme arkadaşım. vardır bunda da bir hayır, böyle diyip kendini teselli etmeye gayret et.

kaç haftalıksın sen şimdi?
hep aynı doktorun mu fikrini alıyorsun? gelişim bozukluğu olduğuna tek doktor mu karar verdi? başka görüş aldınız mı?
bilemiyorum tabi, bunları muhakkak düşünmüşsünüzdür siz de. elde olmadan veriyoruz bu önerileri. çoğu zaman da saçmalamış oluyoruz aslında.
inşallah haftaya kadar her şey yoluna girer. şaka yapmıştır ufaklık size. belki çok geç döllenmedir. haftasına uygun göremiyorsunuzdur... her şey allahtan. kapalı kutu bu içerisi, neler olduğunu asla tam tekmil bilemiyoruz içerde.
allahım yardımcınız olsun, doğru yollara sevk etsin inşallah.
sabrını da gücünü de versin sana ve eşine.
çok zor işler bu işler.
inşallah tez zamanda gelecek sağlıklı yavrun göbüşüne. canım benim. dikkat et sen kendine.

ne denir hiç bilemedim şimdi..
allahım yanında ve yardımcın olsun inşallah.
seni çok sevdim, kendi adıma çok sevdim hakkatten. artık gelmeyeceğini söylemişsin, inşallah fırsatlar bol olur, yine aralıklarla da olsa görüşürüz arkadaşım.

şu günlerde, ne kadar üzgün ve daralmış olduğunu çok iyi anlıyorum. en çok istediğimiz şey, yavrularımız.
rabbim, bir dert verdiyse dermanını da yanında verir muhakkak. sakın isyan etme arkadaşım. vardır bunda da bir hayır, böyle diyip kendini teselli etmeye gayret et.

kaç haftalıksın sen şimdi?
hep aynı doktorun mu fikrini alıyorsun? gelişim bozukluğu olduğuna tek doktor mu karar verdi? başka görüş aldınız mı?
bilemiyorum tabi, bunları muhakkak düşünmüşsünüzdür siz de. elde olmadan veriyoruz bu önerileri. çoğu zaman da saçmalamış oluyoruz aslında.
inşallah haftaya kadar her şey yoluna girer. şaka yapmıştır ufaklık size. belki çok geç döllenmedir. haftasına uygun göremiyorsunuzdur... her şey allahtan. kapalı kutu bu içerisi, neler olduğunu asla tam tekmil bilemiyoruz içerde.
allahım yardımcınız olsun, doğru yollara sevk etsin inşallah.
sabrını da gücünü de versin sana ve eşine.
çok zor işler bu işler.
inşallah tez zamanda gelecek sağlıklı yavrun göbüşüne. canım benim. dikkat et sen kendine.

Teşekkürler canım.Elbetteki asla isyan etmiyorum.Allah ım neylerse güzel eyler deyip hayatıma kaldığım yerden devam edicem.Üzülücem biraz ama gelip geçecek.Allah başka dertler vermesin inşallah.Canım ben SAT göre 9+1 günlüğüm.ama bebek 6 haftada kalmış yani 7+3 de gittiğimde 2 milim civarındaydı.o hafta azda olsa kalp atışı olmuş.ama dün gittiğimde bebek ancak 6 milim olmuş.Yani hiç gelişememişve dolayısı ile kalp atımı yok.Bugün de bi başka doktora göründüm.oda benim doktorumun söylediklerini söyledi.yani şu aşamada neden tutunamıyor bebek belli değil.ben hergün bebe aspirini içtim hamile olduğumu öğrendiğim zaman kese göründükten sonra her ihtimale karşı ben hergün kan sulandırıcı iğne bile vurdum kendime.yeterki bebeğin gelişimi rahat olsun diye.ama olmadı.bi sonraki hamileliğimde test sonucunu pozitif gördüğüm an iğne vurmaya başlıycam.Kürtaj sonrası biraz kendime geldikten sonra riskli gebeliklerle uzmanlaşmış doktor arayışına giricem.Ben tüm genetik testlerimi ve kan pıhtılaşma testlerimi yaptırmıştım hamilelik öncesi.herhangi bir sorunum olmadığı anlaşıldı.Keza eşiminde sperm testi iyi...olmayınca olmuyo be bacım.Allah ım ne verirse hayırlısını versin inşallah.dua edip sabretmekten başka elimden gelen bişey yok.güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım.Allah ım gönlüne göre versin inşallah.sevgilerimle

Son düzenleme:
Kızlar nerelerdesiniz siz ya .....

siteye ne zaman girsem kimseleri göremez oldum :((, eskiden böylemiydik ,
Banu canım annenin yanına gidicekmişsin çok sevindim bol bol özlem giderirsin artık ,dönüşte senden güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma sakın :))

Son düzenleme:
Kızlar nerelerdesiniz siz ya .....

siteye ne zaman girsem kimseleri göremez oldum :((, eskiden böylemiydik ,
Banu canım annenin yanına gidicekmişsin çok sevindim bol bol özlem giderirsin artık ,dönüşte senden güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma sakın :))
Hayaletcasper canım çok üzüldüm , rabbim bizleri sınıyor sanırım , inşallah bundan sonra güzel haberler verirsin bize ,
Ben inanıyorum rabbim sana yüreği senin gibi güzel bi evlat verecek ...

Kızlar merhaba,

Ben yeni yeni yazmaya başladım foruma.Ben de hamileliğimi geçtiğimiz haftanın başında öğrendim.İlk gittiğimde kese görünemedi zaten o zaman BAT'ıma da 2 gün vardı daha.Doktor değerlerime baktı ikiye katlanmayla ilgili bir sıkıntı görmedi.20sinde değerim 520 olunca doktor da cuma gel dedi.Bugün o gün oluyor yani :) Bugün akşam üzeri doktora gideceğim.Endişeden ve heyecandan midemde bulantılar başladı bile.Bir yandan olumsuz hiç bir şey düşünmek istemiyorum bir yandan da keseyi göremezsek paniği yaşıyorum.
20sindeki HCG değerimi de düşününce kese bugün görünür değil mi?

merhabalar herkese..

ben 2011 nisan annelerindenim. hoş oglum süpriz yaparak nisan ortası derken martta gelmişti ama. 2 gün önce aslında eşimin ısrarları ile 2. cocuk için spirali çıkarttırdım. eskiden erken mi diye hep erteliyordum ama o andan itibaren aslında cok istediğimi anladım. oglumda hapı ilk bıraktıgım ay hamile kalmıstım hiç bekletmedi miniğim ama bakalım bu sefer nasıl olacak. o kadar heyecanlıyımki.. Allah ben ve tüm bebek bekleyenlerin hayırlısıyla vaktiyle zamanında kucaklarını doldursun inşallah. zamanında oğlumla sitede cok seyler paylasmıstım şimdide kendime en yakın topiği burası gördüm. inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..

Ne denir hiç bilemedim şimdi..
Allahım yanında ve yardımcın olsun inşallah.
Seni çok sevdim, kendi adıma çok sevdim hakkatten. Artık gelmeyeceğini söylemişsin, inşallah fırsatlar bol olur, yine aralıklarla da olsa görüşürüz arkadaşım.

şu günlerde, ne kadar üzgün ve daralmış olduğunu çok iyi anlıyorum. En çok istediğimiz şey, yavrularımız.
Rabbim, bir dert verdiyse dermanını da yanında verir muhakkak. Sakın isyan etme arkadaşım. Vardır bunda da bir hayır, böyle diyip kendini teselli etmeye gayret et.

Kaç haftalıksın sen şimdi?
Hep aynı doktorun mu fikrini alıyorsun? Gelişim bozukluğu olduğuna tek doktor mu karar verdi? Başka görüş aldınız mı?
Bilemiyorum tabi, bunları muhakkak düşünmüşsünüzdür siz de. Elde olmadan veriyoruz bu önerileri. çoğu zaman da saçmalamış oluyoruz aslında.
Inşallah haftaya kadar her şey yoluna girer. şaka yapmıştır ufaklık size. Belki çok geç döllenmedir. Haftasına uygun göremiyorsunuzdur... Her şey allahtan. Kapalı kutu bu içerisi, neler olduğunu asla tam tekmil bilemiyoruz içerde.
Allahım yardımcınız olsun, doğru yollara sevk etsin inşallah.
Sabrını da gücünü de versin sana ve eşine.
çok zor işler bu işler.
Inşallah tez zamanda gelecek sağlıklı yavrun göbüşüne. Canım benim. Dikkat et sen kendine.

merhabalrrr bana dua edin bugün test yapcam idrar önce sonra kan testi vercemm:((((((((((

Back
X