[hhhQUOTE=aysem_kas;26756410]yettim gayriiii.kızlarr nasılsınız bakayım.sizinle olduktan sonra yer mekan hiç önmli değil yeterki arkadaşlarım olsun
Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee
selam kızlar bende 11.haftaya doğru ikili tarama testini yaptıracam.sizde mi o haftalarda yaptırdınız
zuzum sonucun inşallah temiz çıkar. ne zaman çıkacağı belli mi ve nerede yaptırdın?
anlat canım dr ne dedi sonuçlar nasıl
Ahh canim arkadasim gelmisss... Ikili test sonucunu merak ediyorum nasildi? Ben birazdan gidip alicam.. Ins.guzel cikar.
benim güzel çıktı sonuçlarım hayatım.inş sende güzel haberlerle gelirsinn.ama cinsiyetini söylemedi.belki senn dr söyler.kız bide test sonucunda fbhcg diye bir bölüm var onu söyle bana ok
Hoşgelmişsin canımcımkızz ıyı yumurtladın valla yumurtalara çok zam gelmıstı varsa organık bır kolı 30 luk yolla gıııı
Bence sen hamılesın 20 gun coook gecıkme ooooooo hadı senın ıcın dulara baslıyorum RABBİM hakkında hayırlısını versın sende tez vakıtte bizim gibi koca göbüşlü olasın ahada böyleeee
Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee
canım çok geçmiş olsun.hakında hayırlısı olsun çok üzlüdm ama iyi olmana sevindim.bende hamileyim kalp atışları duyulana kadar söylemeyeyim dedim ondan sonrada mide bulantıları falan başladı biraz ağır geçiriyorum.rabbim biran evvel nasip eder sanada inşallah.kendine iyi bak...
Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee[/QUO
seni tekrar gördüğüme sevindim casperım. allahın izniyle atlatıcaz bu zor zamanları... kendine çoookk iyi bak, öpüyorum canım...
selam arkadaslar benımde gecen hafta kese gozuktu ama bende bulantı felan hıc bır sey yok doktor hamılesın dedı ama bende hamılelıkle alakalı bır belırtı yok anlamadım valla :))
selam arkadaslar benımde gecen hafta kese gozuktu ama bende bulantı felan hıc bır sey yok doktor hamılesın dedı ama bende hamılelıkle alakalı bır belırtı yok anlamadım valla :))
benimde aynen oyle oldu hic bulanti yoktu ne uyku hali ne baska bisey ilk haftalar sonra halsizlik basladi toplasan belki 3 defa kusma yasadim ck sukur sansliydim cunku esimden baska kimse yok yanimda ne anne ne baci yardima ihtiyacim olmadi sukur :)
kızlar adet günüm ayın 1 di ama hala adet olmadım ayın 1 de ısrara maruz kalıp evde test yaptım ama sonuç negatif çok korkuyorum ya kan veremiyorum korkudan göğüslerim ağrıyo belimdede hafif agrılar acaba adet mi olucam bebişim varmı yokmu diyede düşünmeden duramıyorum napcam yaaaa=(((((((((
canım çok geçmiş olsun.hakında hayırlısı olsun çok üzlüdm ama iyi olmana sevindim.bende hamileyim kalp atışları duyulana kadar söylemeyeyim dedim ondan sonrada mide bulantıları falan başladı biraz ağır geçiriyorum.rabbim biran evvel nasip eder sanada inşallah.kendine iyi bak...
arkadaşlar merhabalar...
çanak çömlek ve kendimi topladım peşinizden geldim buralaraaa...
beni taniyan bacılarım varrr... ama tanımayanlar için bi özet geçeyim kendimi.. aslen izmirliyim. ama ailemden uzakta gurbetteyim. 3 yıllık evliyim. bi ara pco derdiyle uğraştım. ama hamile kalmayı başardım... lakin kısmet deilmiş henüz. 9 haftalık iken kürtaj oldum. boş gebelik yaşadım maaleseff.. kurtajdan sora kendimi toplama çabalarım başarıyla devam ediyo.
çok şükür daha iyyim.
3 ay gebelik yok dedi doktorum... sizinle beraber gün sayamıyorum. ama paylaşımlarınızı okuyup, forum dostluğunuza ortak olmak istiyorummm.. sevinçleriniz benim sevinçlerim, üzüntüleriniz benim üzüntülerimmm.
kısacası... MERHABAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?