• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

[hhhQUOTE=aysem_kas;26756410]yettim gayriiii.kızlarr nasılsınız bakayım.sizinle olduktan sonra yer mekan hiç önmli değil yeterki arkadaşlarım olsun

Ahh canim arkadasim gelmisss... Ikili test sonucunu merak ediyorum nasildi? Ben birazdan gidip alicam.. Ins.guzel cikar.[/QUOTE]

benim güzel çıktı sonuçlarım hayatım.inş sende güzel haberlerle gelirsinn.ama cinsiyetini söylemedi.belki senn dr söyler.kız bide test sonucunda fbhcg diye bir bölüm var onu söyle bana ok

Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee:54::54::54:

h.g şekerim.hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamana güzzel haberlerle gelirsin.tekrar mutlu edersin bizide kendinide

zuzum sonucun inşallah temiz çıkar. ne zaman çıkacağı belli mi ve nerede yaptırdın?

Canim bugun sonucumu aldim cok sukur iyi cikti yarinda dr uma gostericem tekrardan. Cerrahpasada yaptirdim arastirma hastanelerinde yaptiriyorum testlerimi orayi tercih ettim arkadasim var. O yardimci oldu. Cinsiyet solemedi ama yaa,neyse kismet... Ben testlerimi ozelde yaptirmiyorum canim cok pahali gerek yok...

anlat canım dr ne dedi sonuçlar nasıl

Cook ufak bir risk her bebekte olurmus zaten benimkide milyonda bir bi ihtimalle normal cnm cok sukur. Yarinda dr kontrolum varr bakalim ne dicek dr um. Cinsiyet soylemediler uyuss oldum herkes ogreniyor amaa:-( neyse saglikliya simdilik muhim olan o o zamanlarda gelecek ins. Sana ne dedi gelismeler nasil?

Ahh canim arkadasim gelmisss... Ikili test sonucunu merak ediyorum nasildi? Ben birazdan gidip alicam.. Ins.guzel cikar.

benim güzel çıktı sonuçlarım hayatım.inş sende güzel haberlerle gelirsinn.ama cinsiyetini söylemedi.belki senn dr söyler.kız bide test sonucunda fbhcg diye bir bölüm var onu söyle bana ok[/QUOTE]

Tatlim gozumden kacmis yazin,hcgb die bi bolum var ki orada 37.57 cikti nie sordun? Cinsiyet tahminimi yapcan arkidisine:-)

QUOTE=melzanur;26766737]selam kızlar bende 11.haftaya doğru ikili tarama testini yaptıracam.sizde mi o haftalarda yaptırdınız[/QUOTE]

Merhaba cnm,11 ila 14. Haftalar arasinda yapiliyor bende 13. Haftada yaptirdim...

benim güzel çıktı sonuçlarım hayatım.inş sende güzel haberlerle gelirsinn.ama cinsiyetini söylemedi.belki senn dr söyler.kız bide test sonucunda fbhcg diye bir bölüm var onu söyle bana ok

Tatlim gozumden kacmis yazin,hcgb die bi bolum var ki orada 37.57 cikti nie sordun? Cinsiyet tahminimi yapcan arkidisine:-)[/QUOTE]

evet canım o 50 den aşağı oolursa erkekmiş.50 den yukarı olunca kızmış.tabiz bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor.garantisi yok

Hoşgelmişsin canımcım:16:kızz ıyı yumurtladın valla yumurtalara çok zam gelmıstı varsa organık bır kolı 30 luk yolla gıııı:9:
Bence sen hamılesın 20 gun coook gecıkme ooooooo hadı senın ıcın dulara baslıyorum RABBİM hakkında hayırlısını versın sende tez vakıtte bizim gibi koca göbüşlü olasın ahada böyleeee:49:

canım benim inşallah..Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin..ama testler negatif haftaya kadar bekleyip duruma göre doktora gidicem ama düşük olayı beni çok korkuttu doktora gitmeye çekiniyorum

Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee:54::54::54:

canım benim inşallah Allahın izniyle kolay atlatırsın bu dönemi buradaki herkes senin acını çok yürekten hissetti emin ol Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah........

canım çok geçmiş olsun.hakında hayırlısı olsun çok üzlüdm ama iyi olmana sevindim.bende hamileyim kalp atışları duyulana kadar söylemeyeyim dedim ondan sonrada mide bulantıları falan başladı biraz ağır geçiriyorum.rabbim biran evvel nasip eder sanada inşallah.kendine iyi bak...

ah ne güzel bir haber hayırlı olsun melike..darısı biz bekleyenlerin başına

selam arkadaslar benımde gecen hafta kese gozuktu ama bende bulantı felan hıc bır sey yok doktor hamılesın dedı ama bende hamılelıkle alakalı bır belırtı yok anlamadım valla :))

arkadaşlar merhabalar...
çanak çömlek ve kendimi topladım peşinizden geldim buralaraaa...
beni taniyan bacılarım varrr... ama tanımayanlar için bi özet geçeyim kendimi.. aslen izmirliyim. ama ailemden uzakta gurbetteyim. 3 yıllık evliyim. bi ara pco derdiyle uğraştım. ama hamile kalmayı başardım... lakin kısmet deilmiş henüz. 9 haftalık iken kürtaj oldum. boş gebelik yaşadım maaleseff.. kurtajdan sora kendimi toplama çabalarım başarıyla devam ediyo.
çok şükür daha iyyim.
3 ay gebelik yok dedi doktorum... sizinle beraber gün sayamıyorum. ama paylaşımlarınızı okuyup, forum dostluğunuza ortak olmak istiyorummm.. sevinçleriniz benim sevinçlerim, üzüntüleriniz benim üzüntülerimmm.
kısacası... MERHABAAA :42: :3:

Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee:54::54::54:[/QUO

seni tekrar gördüğüme sevindim casperım. allahın izniyle atlatıcaz bu zor zamanları... kendine çoookk iyi bak, öpüyorum canım...

selam arkadaslar benımde gecen hafta kese gozuktu ama bende bulantı felan hıc bır sey yok doktor hamılesın dedı ama bende hamılelıkle alakalı bır belırtı yok anlamadım valla :))

benimde aynen oyle oldu hic bulanti yoktu ne uyku hali ne baska bisey ilk haftalar sonra halsizlik basladi toplasan belki 3 defa kusma yasadim ck sukur sansliydim cunku esimden baska kimse yok yanimda ne anne ne baci yardima ihtiyacim olmadi sukur :)

benimde aynen oyle oldu hic bulanti yoktu ne uyku hali ne baska bisey ilk haftalar sonra halsizlik basladi toplasan belki 3 defa kusma yasadim ck sukur sansliydim cunku esimden baska kimse yok yanimda ne anne ne baci yardima ihtiyacim olmadi sukur :)

bende korktumda o yuzden sorıyım dedım tesekkurler

kızlar adet günüm ayın 1 di ama hala adet olmadım ayın 1 de ısrara maruz kalıp evde test yaptım ama sonuç negatif çok korkuyorum ya kan veremiyorum korkudan göğüslerim ağrıyo belimdede hafif agrılar acaba adet mi olucam bebişim varmı yokmu diyede düşünmeden duramıyorum napcam yaaaa=(((((((((

Kuzum kan testi yaptırsan ya.. idrar testine güven olmuyor valla.. inşallah bebişin seninledir..

canım çok geçmiş olsun.hakında hayırlısı olsun çok üzlüdm ama iyi olmana sevindim.bende hamileyim kalp atışları duyulana kadar söylemeyeyim dedim ondan sonrada mide bulantıları falan başladı biraz ağır geçiriyorum.rabbim biran evvel nasip eder sanada inşallah.kendine iyi bak...

Melzanur, çok sevindim canım.. tebrikler..:nazar: sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almak nasip olsun..:nazar::emir_bebek:

:) tebrikleeeeeerr...:nazar: ne güzel şte, inşallah hep böyle sıkıntısız geçer hamişliğin arkadaşım:)

arkadaşlar merhabalar...
çanak çömlek ve kendimi topladım peşinizden geldim buralaraaa...
beni taniyan bacılarım varrr... ama tanımayanlar için bi özet geçeyim kendimi.. aslen izmirliyim. ama ailemden uzakta gurbetteyim. 3 yıllık evliyim. bi ara pco derdiyle uğraştım. ama hamile kalmayı başardım... lakin kısmet deilmiş henüz. 9 haftalık iken kürtaj oldum. boş gebelik yaşadım maaleseff.. kurtajdan sora kendimi toplama çabalarım başarıyla devam ediyo.
çok şükür daha iyyim.
3 ay gebelik yok dedi doktorum... sizinle beraber gün sayamıyorum. ama paylaşımlarınızı okuyup, forum dostluğunuza ortak olmak istiyorummm.. sevinçleriniz benim sevinçlerim, üzüntüleriniz benim üzüntülerimmm.
kısacası... MERHABAAA :42: :3:

Merhabaaaaa..:) Ben de bekleyenlerdenim.. Ocak başından beridir deniyoruz henüz bir şey yok, bende senin gibi izmirden uzağa gurbete gittim evlenip, bakalım ben de izmirdeyim şimdi ailemin yanında, geri dönünce testler vs yapılacak.. İnşallah daha fazla beklemeden bebişlerimizi kucağımıza alırız..:21:

Gülden kuzum, 1 ay kalmış doğuma.. ay heyecan yaptım:) bitti mi hazırlıklar, hala fotoğraf bekliyorum senden ona göre;)

Back
X