- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryaaaaaaaaa nirelerdesin kuzucum yaaaa :))) bu topikciğe artıkın kimse uğramaz oldu.bende bakıyorum hergün ama kismeler olmayınca başka topiklerde geziniyommm.ama ben herkesi çokkkkk ösledimmmmmmmmmmbari benden haberler vereyimmm..kürtaj sonrası adeti oldum ve bitti.bebek çalışmalarına başladıkk yine
Bakalımm Allah ım tez zamanda hepiciğimizi bebek sahibi yapsınnn.inşallah AMİNNNN :))))
bacişlerrrrrr sınav sonuçları açıklandı.sınıfımı geçmişim.artık mezun olabilirim.Allah a çok şükür atlattım bu dönemi ayyy 34 yaşından sonra diplomamı alıcammmm :)))![]()
oooo çok tebrik ediyorum canım darısı başımıza diyelim ozamanÇ:
herkese günaydın kızlar evet yakimsenin sesi çıkmamış neler yapıyorsunuz bakalım biz iyiyiz:
Güldencimmm, canımm.. İnşallah hayatım, sen o güzel yolculuğa başladın bile, biz de inşallah en kısa zamanda arkandan koşarak geleceğiz:)
güldencimmmm canımmm teşekkür ederim bacişimmm :))) inşallah sende sınavlarını en başarılı şekilde atlatırsın canımm..umarım sen ve bebişin iyidir..çok öpüyorum tatlım seni sevgiler :))
Merhaba kızlar bende yeni üyeyim.ve 1.5 aylık hamileyim.1 sene sonunda oldu.tavsiyem olmayan bayanlara stres yapmayın derim.ben ve esim ilk aylarda sürekli stres yapıyorduk tam aşılama evraklarının çıktığı ay hamile kaldım.H
bacişlerrrrrr sınav sonuçları açıklandı.sınıfımı geçmişim.artık mezun olabilirim.Allah a çok şükür atlattım bu dönemi ayyy 34 yaşından sonra diplomamı alıcammmm :)))![]()
merhaba teyzoşlar, nasılsınız?
Geliyorum gidiyorum, bi ses seda yok sizlerde...
Yakında kapatacaklar bizim topiği, bilginiz olsun valla :))) kimse kullanmıyor nasılsa diyecekler :))
ne var ne yok, herkes iyidir umarım..
Hamişler, göbüşleri büyütüyor musunuz bakalım?
Denemelerde olan arkadaşlara bol başarılar... :)))
biz de iyiyiz begümle, havuzda denizde bahçede.. Begüm her yerde... Bu sene havuzda balık, bahçede çiçek oldu begüm.. Durdurabilene aşkolsun,,, bu enerji nerden geliyor bilemiyorum ama, böyle giderse benim pilim tükenecek bu çocukla koşturmaktan.
Akşama kadar haldır haldır koşturuyoruz ortalıkta... Akşama kocamı görecek gözüm kalmıyor :))
tebrikler hayalet, çok sevindim canım benim....
merhaba teyzoşlar, nasılsınız?
geliyorum gidiyorum, bi ses seda yok sizlerde...
yakında kapatacaklar bizim topiği, bilginiz olsun valla :))) kimse kullanmıyor nasılsa diyecekler :))
ne var ne yok, herkes iyidir umarım..
hamişler, göbüşleri büyütüyor musunuz bakalım?
denemelerde olan arkadaşlara bol başarılar... :)))
biz de iyiyiz begümle, havuzda denizde bahçede.. begüm her yerde... bu sene havuzda balık, bahçede çiçek oldu begüm.. durdurabilene aşkolsun,,, bu enerji nerden geliyor bilemiyorum ama, böyle giderse benim pilim tükenecek bu çocukla koşturmaktan.
akşama kadar haldır haldır koşturuyoruz ortalıkta... akşama kocamı görecek gözüm kalmıyor :))
tebrikler hayalet, çok sevindim canım benim....
Merhaba kızlar bende yeni üyeyim.ve 1.5 aylık hamileyim.1 sene sonunda oldu.tavsiyem olmayan bayanlara stres yapmayın derim.ben ve esim ilk aylarda sürekli stres yapıyorduk tam aşılama evraklarının çıktığı ay hamile kaldım.H
kızlar ya esimin sonuçları nasıl bilenler bilgilendirebilirmi bu sonuçlar 1 asılamadan hazırlık sonrası sperm sayısı 94 milyon top.sperm sayısı 37.60 total motilite 95 ileri hareketli 47 yavas ileri hareketli 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 5 tpmss 17.67 buda 2 asılama sonuçu hazırlık sonrası volüm 1.0 konsantrasyon milyon 86 total sayı 86 total motilite 99 ileri hareketli 97 yerinde hareketli 2 hareketsiz 1 tpmss 83.42 bu kadar ya bakıyom bakıyom hiç bişi anlamadım hangisi daha iyi sonuçları nasıl normalmi iyimi nolur bilgi verin hepinizi cok öpüyorum
günaydınnnnnn, yeni ay yeni umut işte canım ne olsun umut dünyası :))))
haziranı da yaktık temmuz için uğraşcaz bakalım.
bu sabah tahlillerimi yaptırdım 2 aydır bişey yapmıyordum, şu sonuçlar çıksın da salı günü yeni dr yeni umutlar şeklinde devam ediyorum hayata :)
ohhh valla hayat Begüm e güzel, havuzdu bahçeydi coşsun bakalımmm şanslı kız :) sana da iyi geliyordur çocuğunu öyle mutlu ve enerjik görmek, ne güzel :)
ikincisi çok iyi canım.
Nasıl bu kadar değişti? Ne yaptınız?
mrh ben almira arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum bir fikriniz varsa lütfen cvp verin ...10 aylık bir bebeğim var çok sık olmasada günde 4 veya 5 dafa kısa sürelerle emiyo gelelim asıl konuya mayısın 20 sinde regli oldum 3 gün sürdü ilk 2 gün yoğun oldu haziranın 20 si geldi geçti bile ama tık yok sizce normalmi 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ama kesin emin değilim hala fikirlerinizi alabilirmiyim
ya sasırtıcı olanda o zaten canım biz hiç bişi yapmadık kür falan hiç bişey yapmadık benimde sag yumurtalıgım tembeldi oda kendi kendine bu ay düzelmiş doktorumda cok sasırdı bu duruma ama hayırlısı bakalım bekliyoruz ayın 4 nü inşallah mutlu haberlerle gelirim kızlar ya