• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

bacişlerrrrrr sınav sonuçları açıklandı.sınıfımı geçmişim.artık mezun olabilirim.Allah a çok şükür atlattım bu dönemi ayyy 34 yaşından sonra diplomamı alıcammmm :))):27::nazar:

Son düzenleme:
deryaaaaaaaaa nirelerdesin kuzucum yaaaa :))) bu topikciğe artıkın kimse uğramaz oldu.bende bakıyorum hergün ama kismeler olmayınca başka topiklerde geziniyommm.ama ben herkesi çokkkkk ösledimmmmmmmmmm :27:bari benden haberler vereyimmm..kürtaj sonrası adeti oldum ve bitti.bebek çalışmalarına başladıkk yine:27:Bakalımm Allah ım tez zamanda hepiciğimizi bebek sahibi yapsınnn.inşallah AMİNNNN :))))

burdayımmm :)) 1 gün temizlik 1 gün gezme modundayım :) bende adet oldum bugün, yine olmadı napalım. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık yapcak bişey yok :(
bu topik maalesef böyle oldu canım ya, aboneliğim devam ediyor bakıp çıkıyorum çoğu kez...
zor kısmı atlattın canım adet olup bitti mi insan tekrar umut doluyor, en kısa zamanda Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahhhhhh AMİNNN:nazar:

bacişlerrrrrr sınav sonuçları açıklandı.sınıfımı geçmişim.artık mezun olabilirim.Allah a çok şükür atlattım bu dönemi ayyy 34 yaşından sonra diplomamı alıcammmm :))):27::nazar:

oooo çok tebrik ediyorum canım darısı başımıza diyelim ozamanÇ:

herkese günaydın kızlar evet yakimsenin sesi çıkmamış neler yapıyorsunuz bakalım biz iyiyiz:

oooo çok tebrik ediyorum canım darısı başımıza diyelim ozamanÇ:

herkese günaydın kızlar evet yakimsenin sesi çıkmamış neler yapıyorsunuz bakalım biz iyiyiz:

güldencimmmm canımmm teşekkür ederim bacişimmm :))) inşallah sende sınavlarını en başarılı şekilde atlatırsın canımm..umarım sen ve bebişin iyidir..çok öpüyorum tatlım seni sevgiler :))

Güldencimmm, canımm.. İnşallah hayatım, sen o güzel yolculuğa başladın bile, biz de inşallah en kısa zamanda arkandan koşarak geleceğiz:)

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim.ve 1.5 aylık hamileyim.1 sene sonunda oldu.tavsiyem olmayan bayanlara stres yapmayın derim.ben ve esim ilk aylarda sürekli stres yapıyorduk tam aşılama evraklarının çıktığı ay hamile kaldım.H

güldencimmmm canımmm teşekkür ederim bacişimmm :))) inşallah sende sınavlarını en başarılı şekilde atlatırsın canımm..umarım sen ve bebişin iyidir..çok öpüyorum tatlım seni sevgiler :))

inşallah tatlım inşallah:
evet iyiyiz bebişimle yok bi sorunumuz allahım kimseye sorun yaşatmasın inşalah:
bende seni öpüyorum tatlım ve en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum..

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim.ve 1.5 aylık hamileyim.1 sene sonunda oldu.tavsiyem olmayan bayanlara stres yapmayın derim.ben ve esim ilk aylarda sürekli stres yapıyorduk tam aşılama evraklarının çıktığı ay hamile kaldım.H

hayırlı olsun tebrik ederim allahım kucağına almayı nasip etsin inşalahh:

merhaba teyzoşlar, nasılsınız?
geliyorum gidiyorum, bi ses seda yok sizlerde...
yakında kapatacaklar bizim topiği, bilginiz olsun valla :))) kimse kullanmıyor nasılsa diyecekler :))

ne var ne yok, herkes iyidir umarım..
hamişler, göbüşleri büyütüyor musunuz bakalım?

denemelerde olan arkadaşlara bol başarılar... :)))

biz de iyiyiz begümle, havuzda denizde bahçede.. begüm her yerde... bu sene havuzda balık, bahçede çiçek oldu begüm.. durdurabilene aşkolsun,,, bu enerji nerden geliyor bilemiyorum ama, böyle giderse benim pilim tükenecek bu çocukla koşturmaktan.
akşama kadar haldır haldır koşturuyoruz ortalıkta... akşama kocamı görecek gözüm kalmıyor :))

tebrikler hayalet, çok sevindim canım benim....

Geliyorum gidiyorum, bi ses seda yok sizlerde...
Yakında kapatacaklar bizim topiği, bilginiz olsun valla :))) kimse kullanmıyor nasılsa diyecekler :))

Hamişler, göbüşleri büyütüyor musunuz bakalım?

Denemelerde olan arkadaşlara bol başarılar... :)))

biz de iyiyiz begümle, havuzda denizde bahçede.. Begüm her yerde... Bu sene havuzda balık, bahçede çiçek oldu begüm.. Durdurabilene aşkolsun,,, bu enerji nerden geliyor bilemiyorum ama, böyle giderse benim pilim tükenecek bu çocukla koşturmaktan.
Akşama kadar haldır haldır koşturuyoruz ortalıkta... Akşama kocamı görecek gözüm kalmıyor :))

teşekkür ederim canikomm.allah begümcüğümün enerjisini hiç yok etmesin. Hep sağlıklı ve mutlu huurlu şekilde büyüsün :))

geliyorum gidiyorum, bi ses seda yok sizlerde...
yakında kapatacaklar bizim topiği, bilginiz olsun valla :))) kimse kullanmıyor nasılsa diyecekler :))

hamişler, göbüşleri büyütüyor musunuz bakalım?

denemelerde olan arkadaşlara bol başarılar... :)))

biz de iyiyiz begümle, havuzda denizde bahçede.. begüm her yerde... bu sene havuzda balık, bahçede çiçek oldu begüm.. durdurabilene aşkolsun,,, bu enerji nerden geliyor bilemiyorum ama, böyle giderse benim pilim tükenecek bu çocukla koşturmaktan.
akşama kadar haldır haldır koşturuyoruz ortalıkta... akşama kocamı görecek gözüm kalmıyor :))

günaydınnnnnn, yeni ay yeni umut işte canım ne olsun umut dünyası :))))
haziranı da yaktık temmuz için uğraşcaz bakalım.
bu sabah tahlillerimi yaptırdım 2 aydır bişey yapmıyordum, şu sonuçlar çıksın da salı günü yeni dr yeni umutlar şeklinde devam ediyorum hayata :)
ohhh valla hayat Begüm e güzel, havuzdu bahçeydi coşsun bakalımmm şanslı kız :) sana da iyi geliyordur çocuğunu öyle mutlu ve enerjik görmek, ne güzel :)

tebrikler canım, bu dediğin kesin de nasıl yapcaz onu bilmiyoz :)

tatlım sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın inşallah.evetttttt NO STRES YES BEBEK :emir_bebek::nazar: :27:

Slm kızlar...
Banucum topladın bizi yine ve cok iyi oldu :)
İns bir gun yaptığın bu listenin en basına adını yazdiracaksin :) inançlarımız hiç bitmesin.

Umutla bekleyenler listesinde adımı gördüm ;)
Ve tedaviye başladım ve 2 hafta önce Pko lu oldugumu öğrendim su an ilaç kullanıyorum.
İns sabır ve azimle bekliyoruz.

HAberlerinizi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi.

kızlar ya esimin sonuçları nasıl bilenler bilgilendirebilirmi bu sonuçlar 1 asılamadan hazırlık sonrası sperm sayısı 94 milyon top.sperm sayısı 37.60 total motilite 95 ileri hareketli 47 yavas ileri hareketli 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 5 tpmss 17.67 buda 2 asılama sonuçu hazırlık sonrası volüm 1.0 konsantrasyon milyon 86 total sayı 86 total motilite 99 ileri hareketli 97 yerinde hareketli 2 hareketsiz 1 tpmss 83.42 bu kadar ya bakıyom bakıyom hiç bişi anlamadım hangisi daha iyi sonuçları nasıl normalmi iyimi nolur bilgi verin hepinizi cok öpüyorum

ikincisi çok iyi canım.

Nasıl bu kadar değişti? Ne yaptınız?

arkadaslar hepinize selam... hamis arkadaslari tebrik ediyorum.... sayfalari atlayarak da ols okudum. tanidiklardan da olmus hamile kalanlar. hepinize sorunsuz gebelikler diliyorum. allh bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin. deneyen arkadaslarima da biran once dolu gobusler diliyorum. hepinizi opuyorum. kendime gelince carsamba gunu seker yuklemem var. bakalim ne cikacak merak ediyorum. oglumu da gormus olacagim :) bu arada ayaga hizli kalkinca kasilmalarim oluyor.... aman ilerleyen hftalarda dikkat edin. benim rahimde doguma hazirlik sancilari erken baslamis.... aman diyorum sakin ileride birden ayaga kalkmayin ve sirt ustu yatafsaniz ki ben yatamiyorum. yana donmedeen dogrulmayin :)

Banu 'cugum sen nasilsin? Insallah beni gorursun.... O genital bolgemdki sislikde rahmimmis.... dr. normal dedi.

günaydınnnnnn, yeni ay yeni umut işte canım ne olsun umut dünyası :))))
haziranı da yaktık temmuz için uğraşcaz bakalım.
bu sabah tahlillerimi yaptırdım 2 aydır bişey yapmıyordum, şu sonuçlar çıksın da salı günü yeni dr yeni umutlar şeklinde devam ediyorum hayata :)
ohhh valla hayat Begüm e güzel, havuzdu bahçeydi coşsun bakalımmm şanslı kız :) sana da iyi geliyordur çocuğunu öyle mutlu ve enerjik görmek, ne güzel :)

:)) umut dünyası, umutlarımız bitmesin, mutluluklarımız solmasın.. amin :)))

begüm, öyle valla.. dediğin gibi. şanslı sıpa... :)) sabah nasıl oluyor, akşam nasıl oluyor.. anlamıyoruz inanki. 15 gün oldu kurşunluya geleli.. dün gibi :))

benim de haziran bitiyor, regl olucam 3-4 gün sonra nasipse... temmuzda denemem var hayırlısıyla. ama nasıl olacak bilemiyorum. annemler de burdalar çünkü, benim prensiplerim var malum.. onları uygulamadan nasıl hamile kalıcam bilemiyorum hiç :) oramı buramı sıcak tutmam lazım, namazlarım var, dualarım var.. ibadetlerim var... uygulamalarım var hamile kalmak için... off off... muhtemelen ben ekime de kalabilirim, eve dönüşü bekleyerek :))
bekleye bekleye kaç ay geçti böyle deneme yapamadan.. onu da bilemiyorum :)
ama temmuzda deneme yapıcam bi, bakalım tutacak mı? :) ama ben erkek için çabalıyıcam ya, işte ondan sıkıntılıyım. tam vakti zamanı önemli ilişkinin. evdeki gibi rahat olmaz yani. neyse, dur bakalım napıcaz... haber veririm elbet :)))

noluyo kızlar ya, ses yok soluk yok... herkeste bi yaz rehaveti mi var?
napıyorsunuz?
bi haber verin .. iyi misiniz?

mrh ben almira arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum bir fikriniz varsa lütfen cvp verin ...10 aylık bir bebeğim var çok sık olmasada günde 4 veya 5 dafa kısa sürelerle emiyo gelelim asıl konuya mayısın 20 sinde regli oldum 3 gün sürdü ilk 2 gün yoğun oldu haziranın 20 si geldi geçti bile ama tık yok sizce normalmi 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ama kesin emin değilim hala fikirlerinizi alabilirmiyim

ikincisi çok iyi canım.

Nasıl bu kadar değişti? Ne yaptınız?

ya sasırtıcı olanda o zaten canım biz hiç bişi yapmadık kür falan hiç bişey yapmadık benimde sag yumurtalıgım tembeldi oda kendi kendine bu ay düzelmiş doktorumda cok sasırdı bu duruma ama hayırlısı bakalım bekliyoruz ayın 4 nü inşallah mutlu haberlerle gelirim kızlar ya

mrh ben almira arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum bir fikriniz varsa lütfen cvp verin ...10 aylık bir bebeğim var çok sık olmasada günde 4 veya 5 dafa kısa sürelerle emiyo gelelim asıl konuya mayısın 20 sinde regli oldum 3 gün sürdü ilk 2 gün yoğun oldu haziranın 20 si geldi geçti bile ama tık yok sizce normalmi 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ama kesin emin değilim hala fikirlerinizi alabilirmiyim

aman diyim, daha çok minikmiş kızınız. allah bağışlasın.
Emiyor olması da çok güzel, maşallah.
Emzirmekle alakalı olarak da bazen yumurtalıklar geç yumurtluyorlar, bazen hiç yumurtlamıyorlar. bunun neticesinde gecikmeler olabiliyor. bana da olmuştu birkaç kere emzirirken. epeyce tedirgin olmuştum tabi ben de. ama bi sorun çıkmadı, 2-3 hafta gecikmem oldu en fazla benim, sonra geldi kırmızılar o dönemde yeniden.
ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım tabi, siz isterseniz testleri 2-3 gün arayla tekrarlayın da durumu netleştirin...
allah hayırlısını nasip etsin.

ya sasırtıcı olanda o zaten canım biz hiç bişi yapmadık kür falan hiç bişey yapmadık benimde sag yumurtalıgım tembeldi oda kendi kendine bu ay düzelmiş doktorumda cok sasırdı bu duruma ama hayırlısı bakalım bekliyoruz ayın 4 nü inşallah mutlu haberlerle gelirim kızlar ya

ay ne güzel, ne hoş.. maşallah maşallah...
hadi inşallah, bebe de kendiliğinden geliverir.

Back
X