• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

günaayyydınnnnn,
cumamız hayırlı olsun, müjdeli haberler vermek ve duymak nasip olur inşallahhhhhh....
topiğimizde hayırlı olsun :)
haftaya dr.a gideceğim kalp atışını duymak için heyecan yapıyorum yaaaa, Rabbim yardım etsin hepimize.

Bizz geldikk... Kizlar nasilsiniz bakalim?? Basta tum hamis kalmak isteyip herhangi bir sebepten hamis kalamayan tum hemcinslerime acil saglikli hayirli gonullerinden gecen evlatlar nasip etsin. Hamis arkadaslarima saglikli kaygidan uzak hamileleikler dilerim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim... Bayaa uzakk kaldik herkezin hersorununu yada ruh halini mrk ediyorum dogrusu. Benim hamisligim cidden zor geciyor ama bi goruyorum ultrasonda tum kusmalari serumlari tansiyonlari unutuyorum dunyalar benim oluyor. Dun ikili testimi yaptirdim umarim sonucu hayirli fve temiz cikar. Bebisim parmagini emiyordu. Oyle gormek beni darmaduman etti yok boyle bir muutlulukk:-D

zuzum sonucun inşallah temiz çıkar. ne zaman çıkacağı belli mi ve nerede yaptırdın?

lan bende burdayım sen nereye ben oraya eceliiiiiii.gerekirse mart annelerine katılıcam.dr dicem çocuğu martta alalım dr bey.hahahaha şaka maka üzülmedim değil ama ne yaplım siz nereye giderseniz bende ordayım sizi çok seviyorum topik arkadaşlarımmm

Yerıım ben seniiiiiiiii canımın ıcıı hosgeldın bıraz tatsızlık oldu ama sorun yok sonucta sanal da olsa dostlugumuz daım ben herkesı sevıyorum dularla beraberız bugun pek gıremıyecem ama artık burdayım SENİ VE SİZLERİ COOOOOOOOOOOKK SEFİYOOOMMM:16:

ay ne güzel bütün kızlar toplaşıyoruz galiba yine..:46::46: çok sevindim valla.. ben iyiyim kızlar, henüz bebek falan yok, bu ayı da boş geçiyorum zaten çünkü izmire ailemin yanına geldim, kociş evde kaldı.. ama gelmeden hormon testlerimi yaptırdım normal çıktı, şimdi dönüşte tekrar hastaneye gideceğiz eşimle birlikte daha ileri testler yapacaklar.. inşallah fazla sürünmeden beklemeden ben de güzel haberlerimi iletirim kızlar size..

özlem ve beluş iyi.. özlemle de uzun zaman oldu konuşmadık ama onlarda hala benim gibi denemeye devam ediyorlar. tülinle güldeni biliyorsunuz , hamişlikleri sağlıklı devam ediyor..

inşallah daim olur topiğimiz ve sohbetimiz kızlar, hepimiz hoşgeldik tekrar;)
Hosbulduk tatlim. Rabbim basta topik sahibimiz olmak uzere tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin insalllaahhhh... Bende ikili test sonucumu alcam bakalim nasil dua edin anacimmm...

[hhhQUOTE=aysem_kas;26756410]yettim gayriiii.kızlarr nasılsınız bakayım.sizinle olduktan sonra yer mekan hiç önmli değil yeterki arkadaşlarım olsun[/QUOTE]

Ahh canim arkadasim gelmisss... Ikili test sonucunu merak ediyorum nasildi? Ben birazdan gidip alicam.. Ins.guzel cikar.

Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee:54::54::54:

Selammm bacişlerimmmm..sizleri çok özlemişim yaaaa :))) şu an kayınvalidemdeyim ve kısa kalıcam.Canlarım salı günü bebeğimi aldılar.çok üzüldüm ama artık geçti.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için.Benim için gönülden üzülen canım arkadaşlarımmm inanın belkide sizlerin dualarınız ile bu zor zamanları daha çabuk atlatıcam.Artık önümüzdeki günlere bakıcaz Allah ın izniyle.Bebek genetik test için başka bi laboratuvara gönderildi.çıkan sonuçla birlikte riskli gebeliklerle uzman bi doktor buldum.ona gidicem.en son çare eşimle benim kromozomlarımıza bakılıcak.Hamiş bacişlerimm sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın,hamiş kalmak isteyen bacişlerimede sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Ben yine ara ara topike girip sizlerden haberleri okurum.Kendimden de haberler veririm.Sizleri çokkkkkk seviyom canlarım benimm.Hepiniz Allah a emanet olun bacişlerr..sevgilerimleeee:54::54::54:

bizde seni çok özledik casperim benim kendine çok iyi bak tatlım

İyi olduğuna çok ama çok sevindim

oooooooohhhhh ne güzel herkesler burada artık ben de buradayım..umarım paylaşımımız bol olur kızlar..ben kendimden haber vereyim adet gecikmemin 20. günü testler negatif ama bir süre daha doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü en son adetim bu kadar geciktiğinde hamile kalmıştım ama doktorun verdiği ilaç yüzünden düşük yapmıştım gerçi Rabbim yazmadıysa ne olursa olsun olmuyor..geçen hafta tekrar yumurtladım o yüzden 15 gün daha beklemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
banucum bu arada özlem ve beluştan haberin var mı onları da merak ediyorum..hepinizi öpüyorum,gazamız mübarek olsun :1:

bencede biraz bewkle ve sonragit
bende az daha seninle aynı sorunu yaşayacaktım bi doktorun verdiği ilaç yüzünden allahtan içmedim ilacı..

ay ne güzel bütün kızlar toplaşıyoruz galiba yine..:46::46: çok sevindim valla.. ben iyiyim kızlar, henüz bebek falan yok, bu ayı da boş geçiyorum zaten çünkü izmire ailemin yanına geldim, kociş evde kaldı.. ama gelmeden hormon testlerimi yaptırdım normal çıktı, şimdi dönüşte tekrar hastaneye gideceğiz eşimle birlikte daha ileri testler yapacaklar.. inşallah fazla sürünmeden beklemeden ben de güzel haberlerimi iletirim kızlar size..

özlem ve beluş iyi.. özlemle de uzun zaman oldu konuşmadık ama onlarda hala benim gibi denemeye devam ediyorlar. tülinle güldeni biliyorsunuz , hamişlikleri sağlıklı devam ediyor..

inşallah daim olur topiğimiz ve sohbetimiz kızlar, hepimiz hoşgeldik tekrar;)

banummmmmm hoşgeldin tatlım iyi gez benim içindee..

tesekkür ederim banu_k. hoşbulduk:))) ne güzel bir sürü hamile var burada insallah bana da ugur getirir:))

aminnnn:

yettim gayriiii.kızlarr nasılsınız bakayım.sizinle olduktan sonra yer mekan hiç önmli değil yeterki arkadaşlarım olsun

hatyırdır ayşen neler oldu öyle görüşmeyeli?

lan bende burdayım sen nereye ben oraya eceliiiiiii.gerekirse mart annelerine katılıcam.dr dicem çocuğu martta alalım dr bey.hahahaha şaka maka üzülmedim değil ama ne yaplım siz nereye giderseniz bende ordayım sizi çok seviyorum topik arkadaşlarımmm

günaydınn kızlarr

merhabalar cumartesi test yaptırmıştım da 1,20 çıkmıştı ya pazar günü kanamam oldu ama sadece pazar tmam adet oldum dedim ama pazardan bugüne az az leke şuan da kahverengi az az leke fikri olan varmı??

bencede kan testini kesinlikle yenile benimde öyylrle olmuştu..

Ben de geldim. Burada toplaşıyormuşuz aldım bohçayı geldim bakalım
hoşgeldin

günaayyydınnnnn,
cumamız hayırlı olsun, müjdeli haberler vermek ve duymak nasip olur inşallahhhhhh....
topiğimizde hayırlı olsun :)
haftaya dr.a gideceğim kalp atışını duymak için heyecan yapıyorum yaaaa, Rabbim yardım etsin hepimize.

senden müjdeli haberler bekliyoruz..

Yerıım ben seniiiiiiiii canımın ıcıı hosgeldın bıraz tatsızlık oldu ama sorun yok sonucta sanal da olsa dostlugumuz daım ben herkesı sevıyorum dularla beraberız bugun pek gıremıyecem ama artık burdayım SENİ VE SİZLERİ COOOOOOOOOOOKK SEFİYOOOMMM:16:
ayyy çok merak ettim neler olduki.

canım dualarımız seninle en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum..

ne güzel çok az kalmış canım senin doğuma ya :)
doğum çantanı yavaş yavaş hazır et bence artık :)
Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallahhhh...

hazır sayılır çantam canım ama tabi birkaç eksiğimiz var onun dışında hazır sayılırız..
allahım hayırlısıyla benim gibi hamile olan arkadaşlarımın bebişlerini kucaklarını na almayı nasip etsin
hamile kalmak isteyn arkadaşalarımada en kısa zamanda bugüzel mutluluğu tattırsın duvalarım bu yönde..

kızlar adet günüm ayın 1 di ama hala adet olmadım ayın 1 de ısrara maruz kalıp evde test yaptım ama sonuç negatif çok korkuyorum ya kan veremiyorum korkudan göğüslerim ağrıyo belimdede hafif agrılar acaba adet mi olucam bebişim varmı yokmu diyede düşünmeden duramıyorum napcam yaaaa=(((((((((

:56: biri yemek mi dedi ben varım ne yiyoruz hemen söyleyinn.eceli ben senden vazgeçememmm hatta hiç kimseden vazgeçemem.daha size fantazilerimi anlatıcam:52::52:

kızlar adet günüm ayın 1 di ama hala adet olmadım ayın 1 de ısrara maruz kalıp evde test yaptım ama sonuç negatif çok korkuyorum ya kan veremiyorum korkudan göğüslerim ağrıyo belimdede hafif agrılar acaba adet mi olucam bebişim varmı yokmu diyede düşünmeden duramıyorum napcam yaaaa=(((((((((

canım benim edetg gününde göstermemiş olabilir bence testi tekrarla derim.bazı insanlarda geç gösterebiliyor.yada garanti olsun dersen kan verr

canım çok geçmiş olsun.hakında hayırlısı olsun çok üzlüdm ama iyi olmana sevindim.bende hamileyim kalp atışları duyulana kadar söylemeyeyim dedim ondan sonrada mide bulantıları falan başladı biraz ağır geçiriyorum.rabbim biran evvel nasip eder sanada inşallah.kendine iyi bak...

Back
X