• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

biz de dün doktordaydık teyzeleri :) minik kuzum 33 mm olmuş :) 11.haftaya girdik yakında ikili test var, Rabbim yardım etsin inşallah temiz çıkar sonucumuz(amin)

oyyy maşallah benim tatlı yeğenime yaa inş test sonucun temiz çıkar tatlım cinsiyeti merak ediyomusun bi topik var ordaki arkadaş cinsiyeti doğru tahmin ediyo istiyosan linki vereyim bebeğinin ultrason resmini koy tahminde bulunsun tatlım

kızlar çok özledim sizi.artık birbirimizi takip edemiyoruz burnumda tüttünüz.hadi toplanalım da saestrenin doğumunu yapalım.ıkın diyelim derin derin nefes al diyelim hadi gelin artıkk

hoşgeldin canım kız dur daha var aralık sonunda ocak başında doğurtun beni zaten bu gidişle bilgisayar başında doğurcam artık siz ordan yönlerdirirsiniz bende doğururum:9::9::9:
oğluşun nasıl annesi hareketlerini hissetmesdinmi hala

hoşgeldin canım kız dur daha var aralık sonunda ocak başında doğurtun beni zaten bu gidişle bilgisayar başında doğurcam artık siz ordan yönlerdirirsiniz bende doğururum:9::9::9:
oğluşun nasıl annesi hareketlerini hissetmesdinmi hala

yok hissetmedim benim paşam ağır abi olucak o yüzden hareket etmiyor zıbıdı.aralık annelerinden 2 si doğum yapmış.ama sen tut şeyiniiiii doğurma

Kızlarrr bu tekmeler net olarak ne zmn hissediliyor?20+3'üm hala net olarak hissedemiyorum sadece arada damarım atıyormuş gibi oluyor. Aceleci mi davranıyorum acaba?

yok hissetmedim benim paşam ağır abi olucak o yüzden hareket etmiyor zıbıdı.aralık annelerinden 2 si doğum yapmış.ama sen tut şeyiniiiii doğurma

bide erkek bebeklerin hareketi erken hissedilir derler yalan bende 16 da hissetmiştim geç di yani:))) ağır abi bunlar kız:9::9::9: vala ben tutuyorum şeyimi inş oğlumda rahat durur teyzesi

Kızlarrr bu tekmeler net olarak ne zmn hissediliyor?20+3'üm hala net olarak hissedemiyorum sadece arada damarım atıyormuş gibi oluyor. Aceleci mi davranıyorum acaba?

hissetmeye başlamışsın tatlım ilk zamanlar öyle oluyo sonra yavaş yavaş bebk büyüdükçe belirginleşiyo hareketleri yakında net olarak tekmelerini hissetmeye başlarsın.

bide erkek bebeklerin hareketi erken hissedilir derler yalan bende 16 da hissetmiştim geç di yani:))) ağır abi bunlar kız:9::9::9: vala ben tutuyorum şeyimi inş oğlumda rahat durur teyzesi

kızım ben 19+4 ama yinede hissetmedim.anam aslında kilolu bi insan da değildimm.yoksa kızımmı olucak benim

selam canlar nasılsınız ?
ya ben bisey sorcam da, hamile olanlar bilirler .. eğer ki yaptılarsa ?..

smdi ben adetime 10gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım..
smdi saraçoğlu soğanküründen sonra incir kürü yapın diye tavsiye ediyor ya..
bgün adetim bitti, yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada kaç gün yapim ?

birde bu forumda, incir kürüyle ilgili GEBELİK te ki bi topikte, biri

" bende incir kürünü uyguladım ayrıca hergün bal,çörekotu ve tarçın karışımından 2 kaşık yedim rabbimin izniyle o ay hamilekaldım "

yazmıs.. acaba ikisini birden mi yapsam ki:44:

dün aksam paylasmıstım bunu, geri sayfada olduğu için görmediniz sanırım, yorumlarınızı bekliyorum, hamis arkadaslrdan:)

kızlarr mrb uzun bır zman oldu gırmyelı sızlerden hıc habrım olmadı varmı hayırlı haberler dogum yapanlar....benım doguma az kaldı dualrınızı eksık etmeyın cok sıskınlıklerım var balon oldum ucyorumm cok fena sısıtım ne hamur nede tuzlu yedım oalcagı varmıs demek kı ...bu ayın 14 den sonra takıp altına alınacagız mınıcık kızıma kavusacagım ıns dua edın kızlar...

kızlarr mrb uzun bır zman oldu gırmyelı sızlerden hıc habrım olmadı varmı hayırlı haberler dogum yapanlar....benım doguma az kaldı dualrınızı eksık etmeyın cok sıskınlıklerım var balon oldum ucyorumm cok fena sısıtım ne hamur nede tuzlu yedım oalcagı varmıs demek kı ...bu ayın 14 den sonra takıp altına alınacagız mınıcık kızıma kavusacagım ıns dua edın kızlar...

hoşgeldin canım normalmı yoksa sezeryanmi olucaksın . kızın nasıl

tembel değil canım uslu ama bugün öğle yemeğini beklerken karnımda seğirme oldu ara ara.:))) galiba başladı benim uslu çocuğum kendini belli etmeye

takılıyorum annesi daha küçük normal bende oğluma tembel tembel dedim artık uyutmuyo beni oğlum çok hareketli . oyy maşallah ona bak annesi merak ediyo diye hemen başlamış kıpırdanmaya

takılıyorum annesi daha küçük normal bende oğluma tembel tembel dedim artık uyutmuyo beni oğlum çok hareketli . oyy maşallah ona bak annesi merak ediyo diye hemen başlamış kıpırdanmaya

allahım yaaa inş yakında babasıda hisseder oda çok sabırsızlanıyorrrr.yaaa ne güzel yaaaaa:9:

allahım yaaa inş yakında babasıda hisseder oda çok sabırsızlanıyorrrr.yaaa ne güzel yaaaaa:9:

muhteşem bi duygu tatlım ben karnımı açıp izliyorum resmen:)))
benim eşiminde eli sürekli karnımda oğlum nereye vurduysa oraya koyuyo elini müthiş bişey yaa konuşuyorum oğlumda tepkide veriyo adını biliyo artık söylediğimde hareket ediyo:16::16::16::16:

muhteşem bi duygu tatlım ben karnımı açıp izliyorum resmen:)))
benim eşiminde eli sürekli karnımda oğlum nereye vurduysa oraya koyuyo elini müthiş bişey yaa konuşuyorum oğlumda tepkide veriyo adını biliyo artık söylediğimde hareket ediyo:16::16::16::16:

gerçektenmi biz oğlumuzun ismini karar verdik eymen olucak inşallah bir aksilik olmazsaaaa.bizde artık eymen dediğimizde oynar benim paşacımmm.göbüşğn ne durumda büyüdümü

gerçektenmi biz oğlumuzun ismini karar verdik eymen olucak inşallah bir aksilik olmazsaaaa.bizde artık eymen dediğimizde oynar benim paşacımmm.göbüşğn ne durumda büyüdümü

evet gerçekten tatlım hatta sabah yiğit oğlum dedim başladı hareket etmeye bende tabi duygulandım ağlamaya başladım:16::16:
adıyla yaşasın oğlun canım eymen ismi çok güzel göbüşüm büyüdü koca göbekli oldum artık:9::9::9::9:

selam bayanlar nasılısınzz :)

biraz önce markete gittim tarçın ve çörekotu almaya, ve bi evin kenarından geçerken iki teyze çağırdı beni, baktım ağaçtan ayva topluyolardı.. bana dedi ki gel kızım sende al burdan fln.. gittim yanlarına çok mu geldi dedim, evt dediler :)))

eve dönüsüm tarçın ve çörekotu na ayva da dahil oldu.. :)))
kısmet bu demek yaww daha ne diyim .. eğer bu ay gelirse Allahımın izniyle, bebisim kısmetli olacak teyzeleri :52::52::52::52:

evet gerçekten tatlım hatta sabah yiğit oğlum dedim başladı hareket etmeye bende tabi duygulandım ağlamaya başladım:16::16:
adıyla yaşasın oğlun canım eymen ismi çok güzel göbüşüm büyüdü koca göbekli oldum artık:9::9::9::9:

koysana resmini dur bende koyayım yeni göbeğimi

Back
X