off canım yaa aslında iyide bi fikir değil annenlerde kalman...şöyle derdini dökebileceğin..konuşabileceğin kimse yokmu yatılı kal demiyorum varsa öyle biri onunla paylaş güzelim anneyede herşey anlatılmıyoo yaa anlatamıyosunda zaten amannn...allah yardımcın olsun güzelim inşallah bu nlar eskide kalırannemlere de pek bişey anlatmam aslında çook yüzeysel yani.şimdi dır dır dır sorup duracakalr.gene anlatmıcam kafa dinlemeye geldim dicem.hakkatende öle.evi terkettiğim falan yok az önce yatarken ben bi kaç gün kalıcam dedim önce hayır falan dedi ama ısrar ettim tamam dedi.ev resmen üstme üstüme gelio artık.hatta işi abartıp 1 hafta şehir dışında halamda mı kalsam die düşünüyorum.bgn tel.de gel bak gezelim die çağırdı halacım..
çok sağol cornelia.evet dedim zaten bende hırçınlaşıyorum die ama artık kaldıramıyorum.heleki şu son 6 aydır iyicene can çekişir hale geldik.eşim çok geniş bir adam.çıkarım gezerim tozarım arayıp bi kere sormaz bile.akşam mesela bişey eksik almam lazım veya çok canım sıkıldı al arabayı sen al veya çıksanıza arkadaşlarınla falan.ama nie yaa.....aldattığını düşünmüyorum bile ama bu kadar umursamaz oluşu hiççç merak etmemesi,kıskanmaması,daha neler neler yaaa.....:1no2:
bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!ama ben asla reddetmedim.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.bide beni bununla suçlamasın die hiç çekmedim kendimi bugüne kadar.o yüzden cinselliği kullanarak düzeltebileceğim bi durum yok artık.adam bu akşam bir süre böyle uzak kalalım hissetmiyorum dedi.daha ötesi yok yani.şu an yazzdıklarım o kadar yüzeysel ki tahmin ediyorsunuzdur...
bilemiyorummm..her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...
çok sağol cornelia.evet dedim zaten bende hırçınlaşıyorum die ama artık kaldıramıyorum.heleki şu son 6 aydır iyicene can çekişir hale geldik.eşim çok geniş bir adam.çıkarım gezerim tozarım arayıp bi kere sormaz bile.akşam mesela bişey eksik almam lazım veya çok canım sıkıldı al arabayı sen al veya çıksanıza arkadaşlarınla falan.ama nie yaa.....aldattığını düşünmüyorum bile ama bu kadar umursamaz oluşu hiççç merak etmemesi,kıskanmaması,daha neler neler yaaa.....:1no2:
bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!ama ben asla reddetmedim.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.bide beni bununla suçlamasın die hiç çekmedim kendimi bugüne kadar.o yüzden cinselliği kullanarak düzeltebileceğim bi durum yok artık.adam bu akşam bir süre böyle uzak kalalım hissetmiyorum dedi.daha ötesi yok yani.şu an yazzdıklarım o kadar yüzeysel ki tahmin ediyorsunuzdur...
bilemiyorummm..her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...
Sevgi ve saygi kalmadi demissiniz. O zaman neden bir mucize bekliyorsunuz anlamadim.
dalıp dalıp gidiyorum zaten.neredeyse başka hiçbişi düşünmüyorum.benim düşündüğümün yarsısı kadar o da düşünseydi zaten böle olmazdı.herşeye tamam ama bir kadını elinin tersiyle itmek o kadar ağır ki.o zaman zaten düzeleceği varsa da düzelmiyor.ne ruhen ne bedenen sevildiğini hisssetmiyorsun.bir kadın olarak ne büyük bir acı.kendi halime o kadar acıyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?