Bize artık bir mucize gerek

beliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
412
6
96
Diğer
arkadaşlar benimde burada yaptığım yorumlarda sorunlu bir evliliğimin olduğunu belki bilirsiniz.ama şu son 15 gündür iyicene ipler kotu kopacak.eşimle bu son olayda öle kavgamız falan yok ama sürekli gerginlik ve artık konuşmuyoruz.ikimizde gergin.artık pes ettim.eşim bana karşı her anlamda çok ama çok ilgisiz.çevremde çok sevilen sayılan beğenilen biriyim.ama eşimle bir tek onunla anlaşamıyorum.sorunlarımız şu 3 yılda o kadar büyüdü ki artık ikimizde çıkamıyoruz işin içinden.ne sorarsanız var aslında.3 yılda hertürlüsünü yaşadık kavganında küslüğünde.ben 1-2 kez gittim terapiste ama benim tek gitmem bir işe yaramadı illaki doktor onuda istiyor o da reddediyor gitmeyi.

boşanmaya yanaşmıyor,anlaşmaya hiç yanaşmıyor.artık deliricem yaaa..konuşuyoruz 2 gün sonra gene aynı.ne sevgi kaldı ne saygı ne ilgi ne merhamet.iki yabancı bile daha seviyeli yaşar bir evde.ev artık üstüme gelmeye başladı.yarın sabah annemlerde kalıcam 2-3 gün bunaldım iyice.kocamın ilgisizliği sevgisizliği beni tüketti artık.bu kadarını haketmemiştim.bişeylerin düzelmesi için sadece mucize gerekli ama sadece.konuşarak hallolmuyor.konuşmasak büyüyor.ne yapacağımı bilmiyorum kafam bomboşş

annene gıtmek ıyı fıkır..
bıraz kafanı dınle..
zamana yay hemen sorunlar çözulmuyor

annemlere de pek bişey anlatmam aslında çook yüzeysel yani.şimdi dır dır dır sorup duracakalr.gene anlatmıcam kafa dinlemeye geldim dicem.hakkatende öle.evi terkettiğim falan yok az önce yatarken ben bi kaç gün kalıcam dedim önce hayır falan dedi ama ısrar ettim tamam dedi.ev resmen üstme üstüme gelio artık.hatta işi abartıp 1 hafta şehir dışında halamda mı kalsam die düşünüyorum.bgn tel.de gel bak gezelim die çağırdı halacım..

bazen hiç beklemediğin anda mucizeler gelir.eşinin üzerine fazla gitme.izin veriyorsa git annenlerde kal biraz ama fazla abartma.eşinlede sürekli konuşmaya çalış.ilgisiz olduğundan bahsediyorsun,belki sevgisini sana gösteremiyordur.birde bu kadar yıprandığını düşünüyorsun kaç yıllık evlisiniz merak ettim

3 yıllık evliyiz.ama biz sorunlu bir zemine oturtmaya çalıştık bu evliliği.ayrıydık 2 yıl ve birgün çıkıp geldi.evlenme teklifi, sözler, güzel şeyler, allahım dedim rüyadamıyım die.kabul ettim.ama daha balayında başladık biz.meğersem hiç değişmemiş hep aynı,ondan ayrıldığım hali devam etti ve bugünlere geldik.güzel şeylerde yaşandı tabi ama hiçbişi layıkıyla yaşanmadı.hep arıza,hep eksik,hep kırık.geçmişten hep bir laf.öyle demiştin böle yapmıştın.ve bende bu sefer kadırıldım die dahada çıldırdım.hani değişmiştin sözler vermiştin die.ama nerdeeeee...geç bunları hadi dedi hep.o öyle yaptıkça ben dahada hırçınlaştım.ben hırçınlaştıkça o dahada uzaklaştı benden.şimdi içimden hiç bişi gelmiyor.bu evdende,ondande,geçmiştende,gelecektende soğudum.

daha az önce konuştuk kavga bile değil ööyle konuşuyoruz içimizdekileri döküyoruz yani.gösterememek değil göstermek içimden gelmiyor diyor.1 aydır eli elime değmedi.içimden gelmiyor diyor.sorunda bu zaten hiç bişi içinden gelmiyor.ve artık benimde gelmiyor ve bendede bitti çok şey..

evetttt.ve daha pek çok şey için.beni aramaması için,merak etmesi için,merhamet etmesi,yani beni bir kadın olarak karısı olarak benimsememesi için.herşey için işte :1no2:

benim evliliğiminde ilk zamanlarında bu tür olaylar yaşadım.bende çok hırçınlaştım.sürekli kavga ediyorduk eşim küsüp konuşmuyordu ve birbirimize sırtımızı dönüp yatıyorduk.zamanla sanırım ben hırçınlığımı atıp bende onun gibi davranmaya başladım.zamanla problemlerimizi aştık.hiçbirşey hemen düzelmedi.ve 15 seneyi tamamladık.üstelik bizim birde bebeğimiz olmadığı için dış etkenlerle bile mücadele verdik.problemlerini zaman yaymaya çalış ve bir müddet sende onu umursamıyormuş gibi davran.bakalım bu sefer o ne yapacak

evetttt.ve daha pek çok şey için.beni aramaması için,merak etmesi için,merhamet etmesi,yani beni bir kadın olarak karısı olarak benimsememesi için.herşey için işte :1no2:

bu arada beliscim benim eşim beni hala aramaz,bir yere gidince ben onu ararım.sorduğumdada sen arıyorsun ya der.bana kızdıysa hasta olunca kılını kıpırdatmaz falan .seninkiyle sanırım pek çok özelliği benziyor.ama ben eşimi çok sevdiğim için umursamıyorum.peki sen hala eşini seviyormusun

yaptım yaptım onuda yaptım.hiç bişi olmuyor.sadece 2 yabancı gibi yaşıyoruz.o konuşmuyor ben konuşmuyorum.yemeğini yiyor ya tv ya bilgisayar kucağında.bende takılmıyorum üstelemiyorum.11 gibi de sızıp kalıyor koltukta.eşim ciddi anlaamda egoist ve inat biri.laf anlatmak mümkün değil.dün gece yarıda kaldı konuşmamız bugün hiiç konuşmadık.saat 11 gibi gene başladık 1 de ben yatıyorum dedi ve gitti yattı.ilk zamanar çıldırıyodum ama şimdi bende ii napim git yat diyebiliyorum sadece.o kadar boş ve mutsuz bir evlilik haline geldi ki bu.belki bir süreç ama her erkek bazen böle yapıyorsa evli insan kalmazdı diyorum kendimce.şu an için boşanmak çok farklı bir durum benim için.artık bir işim yok.biriktirdiğim az çok parayı da bu küslüklerimizde para vermediği için ben harcadım elimde bişi kalmadı.iş arıyorum ama hiç yok.offff ciddi çıkmazdayım.ailemde pek bilmiyor ama artık yapacak bişeyim kalmadı.diyorum ya bir mucize istiyorum allahtan artık.

Alah yardımcın olsun umarım bu bir süreçtir ne hayallerle severek evleniyoruz.yuva kurmak kolay değil dua et bol bol

artık sevgimi sorgular oldum ve buda beni çok acıtıyor.kadın muamelesi görmüyorum ben bu evde.gayet güzel,pratik,saygılı bir kadınım.eşimin ailesi gelinlerin içlerinden enn çok beni sever.bunu hem bana hem herkese öyle bir anlatıyorlarki.parmakla gösteriliyorum.kayınvalidemler başlarının üstlerinde gezdirecekler neredeyse ama eşim yok yok yok olmuyor.yataklar ayrı,bazen soframız ayrı,zoraki eş,dost görüşmeleri.herkes el eleyken biz sadece yanyana.martta düşük yaptım eşim yüzünden.hamile olduğumu öğrenince evde kıyamet koptu.düşük yaptım o kadar ağlamaya o kadar üzülmeye allah aldı onu benden.dönüp bakmadı ders olmadı.iyice soğudum.kendime bile saygım kalmadı artık.benim gibi bir kadın bu muameleri görüyor ya artık denecek bişi yokk

Alah yardımcın olsun umarım bu bir süreçtir ne hayallerle severek evleniyoruz.yuva kurmak kolay değil dua et bol bol

evet arkadaşım.ne dualar hemde.tespihlermi çekmedim,sabah ezanlarında azmı ağlamadım.allah gülecek bi yerden ama bakalım artık bekliyorum işte.herşeyi yaptım ben.artık bu kadar...

Çok uzun bir mesaj yazmıştım ama hepsi silindi yanlışlıkla :1no2: Tekrardan toparlamaya çalışacağım..

Evlenince erkeklerin üzerine bir rehavet çöküyor.. Sevgiliyken ne kadarsa eş olunca 2 katı beter oluyorlar.. Eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum beliss. Zaten siz de yapısının böyle olduğunu belirtmişsiniz.. Ki sevmeseydi iki senelik bir ayrılığın sonunda geri dönüp evlenme teklif etmezdi kanaatimce.. Ama belli ki ortada ters giden bir şeyler var ve eminim ki sizin olduğu kadar onun da canını acıtıyordur bu durum.. Kimse evinde huzursuzluk mutsuzluk istemez. Bu kadın için de erkek için de geçerlidir.. Ancak şöyle bir durum var ki; böyle çıkmazlara girildiğinde, ilişkide her zaman ilk adım kadından beklenir. Size tavsiyem tartışma anlarında hırçınlaşmadan dinleyerek, anlamaya çalışarak yaklaşmanız. Sen şöyle yapıyorsun değil de ben böyle yaptığını düşünüyorum gibi cümleler kurmanız.. Erkekler suçlanmayı hiç sevmezler.. Suçlandıkları zaman ise karşı saldırıya geçerler ve bu durumda sizi de çileden çıkartabilirler.. Yapıcı olmaya, anlayış göstermeye çalışın bakalım bir süre..

Bir diğer konu da cinsel yaşamınızdaki soğukluk.. 1 ay kadar bir süredir yanlış hatırlamıyorsam aranızda soğukluk varmış. Acaba diyorum önce bu soğukluğu gidermeye çalışsanız daha mı iyi olur? Bunun cevabını tabii ki siz benden daha iyi bilirsiniz, eşinizi tanıyorsunuz verebileceği tepkileri az çok tahmin ediyorsunuz.. Yıllar önce annemle babamın arasında yaşanmıştı böyle uzun süreli bir gerginlik.. Annem bu şekilde çözmeyi denemiş ve başarılı olmuştu Alah'a çok şükür hallettiler sorunlarını..

Bu süre zarfında da iş aramaya devam edin derim ben.. Dayanamaz duruma gelirseniz kendinize yeni bir hayat kurabilmek için bir miktar paranız olmuş olur hem; hem de ekonomik özgürlüğünüzü kazandığınızı görünce belki eşiniz de sizi kaybetmekten korkup kazanmaya çalışır..

Umarım içinizi biraz olsun serinletebilmişimdir gecenin bu saatinde.. Allah yardımcınız olsun..
Sevgilerimlea.s.

çok sağol cornelia.evet dedim zaten bende hırçınlaşıyorum die ama artık kaldıramıyorum.heleki şu son 6 aydır iyicene can çekişir hale geldik.eşim çok geniş bir adam.çıkarım gezerim tozarım arayıp bi kere sormaz bile.akşam mesela bişey eksik almam lazım veya çok canım sıkıldı al arabayı sen al veya çıksanıza arkadaşlarınla falan.ama nie yaa.....aldattığını düşünmüyorum bile ama bu kadar umursamaz oluşu hiççç merak etmemesi,kıskanmaması,daha neler neler yaaa.....:1no2:

bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!ama ben asla reddetmedim.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.bide beni bununla suçlamasın die hiç çekmedim kendimi bugüne kadar.o yüzden cinselliği kullanarak düzeltebileceğim bi durum yok artık.adam bu akşam bir süre böyle uzak kalalım hissetmiyorum dedi.daha ötesi yok yani.şu an yazzdıklarım o kadar yüzeysel ki tahmin ediyorsunuzdur...

bilemiyorummm..her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...

Anlıyorum beliss :çok üzgünüm:
Belki de çok fedakarlık yaptığımız için erkekler bu kadar umursamazca davranıyor bilemiyorum.. Değer vermek bile hata olmuş artık.. Erkeklerin istediklerini yapınca tepene çıkıyorlar, kötü davrandıkça da kıymet gösteriyorlar.. Hiç anlayamıyorum insanları... :çok üzgünüm:
Siz de kendinizi geri çekin bakalım.. Kendiyle başbaşa bırakın onu.. O gelsin size.. Elbet özleyecektir, isteyecektir... Allah kolaylık versin, Allah'a havale edin, elbet görecektir gözyaşlarınızı.. Kendinizi de çok yıpratmayın, siz ondan daha değerlisiniz bunu hiç bir zaman unutmayın a.s.

canım çok şaşırdım sanırım hemşeriyiz bende bursalıyım heralde suyumuzdan olsa gerek bu tür şeyler senin eşinin aile tarafı iyi eşin yaramaz benimde eşimin annesi yüzünden sorunluyuz senin yazdıklarını az çok bende yaşadım fakat eşim beni annesi yüzünden cezalandırdığını söyledi resmen bende öyleyse böyle dedim artık hiiiiiiç sallamıyorum aynı yatağa yatmasada umurumda değil zaten hamileyim karnım burnumda cinsellik desen fazla bişey kalmamıştı hiç bişey olmasada farketmez benim için artık bende eşime asla hayır demedim ne zaman nerde olursa olsun sanırım bunlar her istedikleri yapıldığı için burnu havada dolaşıyor herzaman peşinden koşturan kadın olmasını isterler karşısındakilerin bizde çok kolay yem oluyor yanlış yapıyoruz güzelim bak ne dicem kendine şöyle iç gıcıklayıcı dekolte bişiler al evde gerekirse çıplak dolaş ama tamamen tesadüfmüş gibi yakalan ona bi erkek ne kadar vurdum duymaz olsada bi yerden sonra dayanamaz ama asla yüz verme onun için değil kendi rahatlığın için giyindiğin tavrını takın o sana gelsede bi zaman reddet sende onu canım

Çok üzüldüm inş.düzelir şiddet ve aldatma olmadıkça yuva yıkmak kolay olmaz...biraz sabredin lütfen..
zamanla kıskanacaktır belki fırsat vermediniz belki de size aşırı derecede güveniyor eşiniz..bu da iyi bi şey..

1 aydır eli elime değmedi.içimden gelmiyor diyor.sorunda bu zaten hiç bişi içinden gelmiyor.ve artık benimde gelmiyor ve bendede bitti çok şey..

diğer konularınızı okumadım ama yukarıda yazılarınızın arasından alıntı yaptıklarım bir kadın olarak beni de üzdü.

3 yılda en sonunda pes demişsiniz -hatta geç bile kalmışsınız bana göre-.
ama bu şekilde daha ne kadar sürebilir, kaç yıl dayanabilirsiniz?
eşiniz hiçbir şekilde uzlaşmaya yanaşmayan bir insan.
bir de bebeğiniz olmuş olsaydı ne yapacaktınız?
bu kadar sorunlu bir evliliğe niye çocuk yapmayı tercih ediyorusunuz?

şu anda boşanamamanıza engel belki de maddi sıkıntıyken, yarın öbür gün işler iyice çıkmaza girerse bir de bebeğiniz olmul olacak ve hiç gidemeyeceksiniz.
evlilik adı altında manevi işkence çekiyor olacakasınız.

bu evliliği daha ne kadar yürütebileceğinizin cevabı sizde..

cnm ya hikayen hakkaten çok iç acıtıc bi bayan için çok üzücü bi durum
hayatım anlattıkların karı koca hayatıyla bi alakası yok
senin eşin ki eş diyebilmek bile güç
bi insan değil ki bu nasıl tavır bu nasıl bi kişilik aklım almadı
mutlaka hepimizin hataları oluyodur
ama seninkinin yazdığına göre ii bi tarafı yok
umarım şiddet görmüyorsundur
boşanman en doğrusu gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…