evetttt.ve daha pek çok şey için.beni aramaması için,merak etmesi için,merhamet etmesi,yani beni bir kadın olarak karısı olarak benimsememesi için.herşey için işte :1no2:
bu arada beliscim benim eşim beni hala aramaz,bir yere gidince ben onu ararım.sorduğumdada sen arıyorsun ya der.bana kızdıysa hasta olunca kılını kıpırdatmaz falan .seninkiyle sanırım pek çok özelliği benziyor.ama ben eşimi çok sevdiğim için umursamıyorum.peki sen hala eşini seviyormusun
Alah yardımcın olsun umarım bu bir süreçtir ne hayallerle severek evleniyoruz.yuva kurmak kolay değil dua et bol bol
çok sağol cornelia.evet dedim zaten bende hırçınlaşıyorum die ama artık kaldıramıyorum.heleki şu son 6 aydır iyicene can çekişir hale geldik.eşim çok geniş bir adam.çıkarım gezerim tozarım arayıp bi kere sormaz bile.akşam mesela bişey eksik almam lazım veya çok canım sıkıldı al arabayı sen al veya çıksanıza arkadaşlarınla falan.ama nie yaa.....aldattığını düşünmüyorum bile ama bu kadar umursamaz oluşu hiççç merak etmemesi,kıskanmaması,daha neler neler yaaa.....:1no2:
bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!ama ben asla reddetmedim.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.bide beni bununla suçlamasın die hiç çekmedim kendimi bugüne kadar.o yüzden cinselliği kullanarak düzeltebileceğim bi durum yok artık.adam bu akşam bir süre böyle uzak kalalım hissetmiyorum dedi.daha ötesi yok yani.şu an yazzdıklarım o kadar yüzeysel ki tahmin ediyorsunuzdur...
bilemiyorummm..her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...
.eşimle bu son olayda öle kavgamız falan yok ama sürekli gerginlik ve artık konuşmuyoruz.
eşim bana karşı her anlamda çok ama çok ilgisiz.
3 yılda hertürlüsünü yaşadık kavganında küslüğünde.
ben 1-2 kez gittim terapiste ama benim tek gitmem bir işe yaramadı illaki doktor onuda istiyor o da reddediyor gitmeyi.
ne sevgi kaldı ne saygı ne ilgi ne merhamet.iki yabancı bile daha seviyeli yaşar bir evde.
1 aydır eli elime değmedi.içimden gelmiyor diyor.sorunda bu zaten hiç bişi içinden gelmiyor.ve artık benimde gelmiyor ve bendede bitti çok şey..
o konuşmuyor ben konuşmuyorum.yemeğini yiyor ya tv ya bilgisayar kucağında.
o kadar boş ve mutsuz bir evlilik haline geldi ki bu.
biriktirdiğim az çok parayı da bu küslüklerimizde para vermediği için ben harcadım elimde bişi kalmadı.
kadın muamelesi görmüyorum ben bu evde.
yataklar ayrı,bazen soframız ayrı,zoraki eş,dost görüşmeleri.
herkes el eleyken biz sadece yanyana.
martta düşük yaptım eşim yüzünden.hamile olduğumu öğrenince evde kıyamet koptu.düşük yaptım o kadar ağlamaya o kadar üzülmeye allah aldı onu benden.dönüp bakmadı ders olmadı.iyice soğudum.kendime bile saygım kalmadı artık.benim gibi bir kadın bu muameleri görüyor ya artık denecek bişi yokk
bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!
her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?