• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım umarım öledir, ikimizinde memleketi diil ztn o açıdan sorun yok, ya çok mutlu ettin beni umarım ölediiiiiiirzemuszemuszemuszemus

başka bu konuda bişeler bilenler lfn paylaşsınlar:utangac:

eşin senin yanına elbette gelir rahatlıkla ama ömür boyu orda kalabilir misiniz ondan emin değilim :uhm:

kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Ben sadece tek bir şehirde olan devlet kurumunda çalışıyorsam ve eşim polis olursa, biz ömrümüzü ayrı ayrı mı geçiririz yoksa nasıl oluyo o benim şehire eş durumundan tayin olabiliyo mu nasıl nolur anlatır mısınız..kafamçokkarıştı:utangac:

Eşin yanına tayin yaptırabilir tabiki de.Ama hep senin çalıştığın ilde kalması imkansız maalesef,sonuçta mutlaka başka biryerlere tayini çıkmak zorunda..

fancy arkadaşım doğu dönüşüyse ve idare ile bir problem yaşamazsanız emekliliği görürsünüz

eşin senin yanına elbette gelir rahatlıkla ama ömür boyu orda kalabilir misiniz ondan emin değilim :uhm:

Eşin yanına tayin yaptırabilir tabiki de.Ama hep senin çalıştığın ilde kalması imkansız maalesef,sonuçta mutlaka başka biryerlere tayini çıkmak zorunda..

fancy arkadaşım doğu dönüşüyse ve idare ile bir problem yaşamazsanız emekliliği görürsünüz

Hepinize çooooook teşekkür ederim. opuyorumnanaktan Doğu görevi önemli diil, bi şekilde gider gelir artık, onun dışında yanımda olsun o yeter. kaydirigubbakcemile2
Bi de çok kesin bişey yok sanırım, artık dua edicez ve beklicez...:asigim:

123up0fb6.jpg

Hepinizin kandili mübarek,duaları kabul olsun inşallah..opuyorumnanaktan'yaramas'güzel kandil mesajın için teşekkürler..opuyorumnanaktan

slm kızlar bende tasındım yerlestim kurtuldum cok sükür ya hiçbirzaman bu kadar zorlanmamıstm tasınmaktan ilk defa zorlandm oda 2 cocuk olmasındanndır nazlıcıqm sen nerelerdesin tasındınmı darısda sana diyim ne zormus ya kurtuldm ya ama qeldiqimden beri kayserimi özzlmeye basladım ya sivas kayseriye yakındı burası uzak oldu offf neyse saqlık olsn :(

ben geldım..:lepi:
uzun zaman oldu yenı yerımıze yerleselı..
ama netımızı yoktu..:delphin:
sımdılık yenı evımden evımın yerımden ve cevreden hosnutum..
gerısını zamanla ogrenıcez..:kedi:
baby nasılsın canım..opuyorumnanaktan
yenı gelen herkezı opuyorum hosgeldınızzemuszemus

ben geldım..:lepi:
uzun zaman oldu yenı yerımıze yerleselı..
ama netımızı yoktu..:delphin:
sımdılık yenı evımden evımın yerımden ve cevreden hosnutum..
gerısını zamanla ogrenıcez..:kedi:
baby nasılsın canım..opuyorumnanaktan
yenı gelen herkezı opuyorum hosgeldınızzemuszemus

cok sevindm seker ya nasıl olayım esim askere qitti onun özlemindeyim nolacak bilmiyorum sen ne yaptın antalya yanıyorrr ya boquluyorz resmen klimasız asla durulmuyor

cok sevindm seker ya nasıl olayım esim askere qitti onun özlemindeyim nolacak bilmiyorum sen ne yaptın antalya yanıyorrr ya boquluyorz resmen klimasız asla durulmuyor

Allah kavustursun canım..:teselli:
sayılı gun gelır gecer..:gitme:
burası ıyı canım yaa benım ev gecelerı felan cok serın camları kapatıyoruz yatarken..kaydirigubbakcemile3
Allah sıze kolaylık versın.:kedi:.

Herkese slm arkadaslar sızı burda dayanısma ıcınde gormek cok guzelllll:) bende polıs esıyım adana sırnak suan 3. Durak bartındayız ve burda arkadas cevrem yok o yuzden sırnagı ozluyorum o konuda:( ya sızler?* bartında olan varmı?? Sızler nerelerdesınız??

Allah kavustursun canım..:teselli:
sayılı gun gelır gecer..:gitme:
burası ıyı canım yaa benım ev gecelerı felan cok serın camları kapatıyoruz yatarken..kaydirigubbakcemile3
Allah sıze kolaylık versın.:kedi:.

saqol cnm benim ya aminnnn...... insallh yok cnmya benim ev aynıyorrrr ne qüzel serin olması simididen kayseri coook özledim

selam bayanlar bizim için de adıyamanda hayat başladı artık yerleştik çok şükür şimdilik bir sorun yok küçük sessiz sakin bir yer

a.s. herkese... ev hanımıyım sımdılık bır kızım var4 yasında bartındayız sıkıcı bır yer burasııı cok kucuk sırnaktan geldık buraya sımdılık boyle ıste sızlerde kendınızden bahsedermısınız:) ??

Back
X