Ya neden polisler askerlik yapıyo :umursamaz:
Ve neden maaş verilmiyo ki askere giden polise.:umursamaz:
Sırf bu kanunlar yüzünden sevdiğimize kavuşamıyoruz kardeşiim Çok üzgünüm çoook
Ufff dertliyim dertlii :çok üzgünüm:
benim sorunda o zaten daha askere gitmedi.Erteliyo :umursamaz: okulu 1 yıl kaldı biterse 5 ay bitmezse ona evlilik falan da yok şakkıdı
aynı dert bende var cnm ewet cok sacma ya polis askerlik varmı hiç üstelikte maas bile oyk kanunu yanlıs ya böyle birsey olamamz
seninki nerde asker uzundönemmi kısa dönemmi cnm
[/COLOR]
nbr kızlar.ay ne zaman gelsen boş burası.nasılsınız neler yapıosunuz.bizde iki ay önce buraya şarka geldik ve alışmaya çalışıyoruz ama ben alışamıyoruuuuuum.
benim sorunda o zaten daha askere gitmedi.Erteliyo :umursamaz: okulu 1 yıl kaldı biterse 5 ay bitmezse ona evlilik falan da yok şakkıdı
.
walla benim esimde okulu dondurup qitti uzuzn dönem yapamkatansa kısa dönem yaparım dedi qitti simdie bekliyoruz baakalım neden 5 ay olmazsa ewlilik yo k olur cnm insallah ewlenirsin
kaydirigubbakcemile3 o işin sakası askerden önce evlenmeyi düşünmüyoruz da uzun dönem giderse zor olacak.
diyorum ki evlenmem seninle okul bitmezse :roflol: şevklendiriyorum yani yerimseniben
hııı anladım cnm hehe insallah kısa dönem yapar bencede askere qitmeden ewlwnmw coook zor oluyor hele birde bbek varsa tamam benim 2 kızım var cok zor oluyor :gitme::gitme:
:sinifsinif: Allah kolaylık versinn :teselli:
şimdi askerde mi eşin. Nerde yapıyo peki.
:uhm:
Bide bişey soracam lojman hakkı bir kerelik mi?
saqol cnm ewet askerde edirnede lojman hakkı bir seferlik ama qittiqin yerde lojman bos varsa 2 seferde oturma hakkın var bir arkadas sivasta beraber lojmandaydık onların tayini cıktı kayseriye orda dalojmanda ben lojman sewmiyorummmmm
Ben kayseride kalıyorum.
Sözlüm istanbulda.
Ben şarkta lojman kullanalım diye düşünüdüm galiba süresi 5 yıl değil mi?
Eğer öyleyse istanbulda da kullanabiliriz.
Orasıda şark gibi :sinifsinif:
5 yıl lojman hakkı ama dedqim qibi bos lojman olursa veriyorlar aaa öylemi ne qüzel sende kayseridesin ya ahhh memleketim ahhh bende antalyadan sonra kayseriyi düsünüyorum da esimde istiyor sen kayserilimsn
ben sivaslıyım :lepi:
20 senedir kayserideyim.opuyorumnanaktan
sen kayserilimisin CADIARZU
gel gel buluşma yaparız Şenizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
hadi yaa süper bizde siwasta sarktan qeldik siwasın neresindensin ben deaslen kayseriliym esim samsunlu ama kayseriyi cok sewiyor hehe siwası ck sewiyor esim siwasta cevresi coook var benimde var onun kadar deqil haliyle erkek
Ben sivasta 2 yasıma kadar kaldım divriğide ama pek bilmem.
İçini hiç görmedim :kedi:
Kayseriye de bayılıyorum sadece deniz eksik :))
:jeyyar:
Ama biz şark dönüşü ege şehirlerinden birini istiyoruz olur inşallah :1rolleyes:
Sen kaç yıllık evlisin.
demi ama kayseriye bayılmazmı insan ben bile bayılıyorum dedqin qibi deniz eksik herseyi 4 x4 lük cok modern yerdir cnm kayserim benm ya ahhhhahh
insallah istediqin yere qidersin cnm qönlünüze qöre versin ben 5seneilk ewliyim cnm
:1rolleyes: amin canım.
Bİz şarka sivas gidemiyoruz yoksa sivas da iyi bir sehir.
İnşallah yozgat olur :Saruboceq:
Aileme yakın olurum :))
insallah cnm allah qönlüne qöre versin ben cıkıyorum cnm qörüsürz öptm
opuyorumnanaktan merhaba.
Lojmanda mı kalıyosun.
yok canım daha iki ay oldu geleli.lojman için en az bir yıl geçmesi falan lazım.daha başvurular bile başlamadı.
:kedi: Anladım
Benimde arkadaşım vanda evli polisle.
Tokide oturuyomuş ama
Bu yıl son onlarında :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?