Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canlarım ya:gitme:
napıcaz boyle bır devlette yasıyoruz hem omur boyu devlete hızmet edıp hemde askere gıdıyorlar..:umursamaz:
sayılı gun gecer be canım sız en zor kısmını basardınız yanı gonderdınız askere gerısı ınsallah su gıbı akıp gecıcek..:teselli:
daha benım esımde gıdecek..:gitme:
son sınavı dundu ve verdı kısa donem yapıcak o kesınde henuz gıtmeyı dusunmuyor..
acıkcası bende hazır degılım daha onu askere gondermeye..akannehir

aynı durumdayız canım ya.nasıl zor geliyo anlatamam

kafayı yıyıcem yaa...kötükedihüso
ısım tek soruya kaldı eger o soruyu dogru yaptıysam alta dersım kalmıyor mezun oluyorum..
tek soru Allah ım yaa..:gitme:
eger degıstırıp yanlıs yaptıysam koca bır yılı tek bır ders ıcın tekrar edıcem..:çok üzgünüm:
offf off...
.

aynı durumdayız canım ya.nasıl zor geliyo anlatamam

bılmez mıyım..:çok üzgünüm:
benım kızım avutulucak yası da gectı napıcam hıc bılmıyorum ve dusunmuyorum da sımdıden bunalıma gırmemenın ne anlamı var demı..mafoldumben
beklıycez 2 yıl daha bır umuttur yasatan ınsanı kaydirigubbakcemile3belkı de polıse askerlık kalkar o ıkı yıl ıcınde kım bılır.:jeyyar:.

sıkma canını yaaa.inşallah doğru yapmışsındır.hangi bölümdesin.bende işletme 2.sınıftım ama büte giremedim.sınav yeri istanbul ben gidemedim malum koca göbeeeemle almıyolar uçağa.
seneye bölüm değiştirmek istiyom aslında 4 yıl zor biter valla

ewet cnm hem dewlette calısıyor hemde askerlik yaptıryor nekadar sacma ya offf neyse dedqin qibi qönderdim insaalh zman qecer cnm ya insallah kısa dönem enazındda az yapıyoralr esimde izin kullanmıyacak hemen bitmesi için offf alalhım saqsalim kavusutr kocamı bana kızlarımada alalhım amin

insalalh cnm kazanırsın o soruyu umarım doqru yapmsıındır insanın canın sıkılıyor tek derse qirmekte allah tan bunda kalmdım diqer lerinde nolcak bilmiyorum qüzel qecerinsalalh cnmm üzzülme

uyanık seni nazlıcıqm bizimkilerin ozman hakkı nolcak söyle bakimmm

ah canım ya bizde iki yıl sonra düşünüyoz.hayırlısı artık
polislere askerlik kalkar bi gün kesin ama ne zaman kalkar o hiç belli olmaz.ben bize yetişmez diye düşünüyom ama inşallah kalkar.allah bağışlasın çok güzel bi kızın vaaaar.maşallah

ne bölümü düsünüyorsun cnm

tesekkur ederım a.s.
ınş. gecmısımdır kızlar yaa..
bır tek ders ıcın oldugundan hatta tek soruya kaldıgımdan uzulurum..

ben 2 yıllık okuyorum zaten aslında sen gıbı hamıle kaldıgımda bırakım bende 2.sınıftan hatta 2 dersım varken yanlızca..
sımdı dusunuyorum da ne buyuk aptallık..
gecen yıl kı aftan yararlanıp kaldıgım yerden devam ettım alt tarafı bır yıl daha uzar artık napalım..
amacım gelecek yıl kı kpss ıcın onlısans olmaktı kı su durumda %99 oldum..
onlısans kpss ler lısanstan cok daha kolay oluyor cunku..
bu arada bolumum veterıner saglık ve laborant

aslında bilmiyorum.şu yeni açılan bölümler varya onlar iyi gibi geldi bana.psikoloji ve türk dili ve edebiyatı.ama ben karar veremedim iki yıllıkmı yazsam diyorum.
benimkide 4 yıllık cnm karar senin hanqi bölümü seviyorrsan hanqi mesleqi yapacaksan onu sec bnce cnm

ya bende kpss için istiyorum aslında.belki bi yere yerleşirim diye
benimkide 4 yıllık cnm karar senin hanqi bölümü seviyorrsan hanqi mesleqi yapacaksan onu sec bnce cnm

ya bu kpss için istiyom aslında.seninki hangi bölüm canım

canım sen normal doğummu yapmıştın.nasıl verebildinmi kiloları ben 10 kilo aldımda.bide bu çatlaklar

amacın kpss ıse bence ıkı yıllık okuman senın ıcın daha ıyı..
en azından 2 yıl kaybın olmaz hemde lısanlılar kadar zorlamıyor kpss onlısansı..
ıyı dusun ona gore karar ver..:kedi:

amacın kpss ıse bence ıkı yıllık okuman senın ıcın daha ıyı..
en azından 2 yıl kaybın olmaz hemde lısanlılar kadar zorlamıyor kpss onlısansı..
ıyı dusun ona gore karar ver..:kedi:

sağol canım ya en mantıklısı iki yıllık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…