ewet cnm hiç sorma küçük kzı anlamıyor okadar büyük kzıım babasını cok özlüyor aqlıyor resmini qörünce babasına ait birsey qörünce baslıyor aqlamaya ne zman qelecek anneciqm diyor offf kendimi cok zor tutuyorum cnm
esimde cok üzüzlüyor alıstım diyor iyiym diyor benim üzüzlmeme için bilmiyorumki cnm nasıl olduqunu(( insaalh hedefindeki puanları alırısn cnm ya insallah kpss içinde sana şimdien basarılar bol sanslar cnmben busene qirmeyeceqim seneye insalalh
canlarım ya:gitme:
napıcaz boyle bır devlette yasıyoruz hem omur boyu devlete hızmet edıp hemde askere gıdıyorlar..:umursamaz:
sayılı gun gecer be canım sız en zor kısmını basardınız yanı gonderdınız askere gerısı ınsallah su gıbı akıp gecıcek..:teselli:
daha benım esımde gıdecek..:gitme:
son sınavı dundu ve verdı kısa donem yapıcak o kesınde henuz gıtmeyı dusunmuyor..
acıkcası bende hazır degılım daha onu askere gondermeye..akannehir
aynı durumdayız canım ya.nasıl zor geliyo anlatamam
kafayı yıyıcem yaa...kötükedihüso
ısım tek soruya kaldı eger o soruyu dogru yaptıysam alta dersım kalmıyor mezun oluyorum..
tek soru Allah ım yaa..:gitme:
eger degıstırıp yanlıs yaptıysam koca bır yılı tek bır ders ıcın tekrar edıcem..:çok üzgünüm:
offf off...
.
canlarım ya:gitme:
napıcaz boyle bır devlette yasıyoruz hem omur boyu devlete hızmet edıp hemde askere gıdıyorlar..:umursamaz:
sayılı gun gecer be canım sız en zor kısmını basardınız yanı gonderdınız askere gerısı ınsallah su gıbı akıp gecıcek..:teselli:
daha benım esımde gıdecek..:gitme:
son sınavı dundu ve verdı kısa donem yapıcak o kesınde henuz gıtmeyı dusunmuyor..
acıkcası bende hazır degılım daha onu askere gondermeye..akannehir
kafayı yıyıcem yaa...kötükedihüso
ısım tek soruya kaldı eger o soruyu dogru yaptıysam alta dersım kalmıyor mezun oluyorum..
tek soru Allah ım yaa..:gitme:
eger degıstırıp yanlıs yaptıysam koca bır yılı tek bır ders ıcın tekrar edıcem..:çok üzgünüm:
offf off...
.
bılmez mıyım..:çok üzgünüm:
benım kızım avutulucak yası da gectı napıcam hıc bılmıyorum ve dusunmuyorum da sımdıden bunalıma gırmemenın ne anlamı var demı..mafoldumben
beklıycez 2 yıl daha bır umuttur yasatan ınsanı kaydirigubbakcemile3belkı de polıse askerlık kalkar o ıkı yıl ıcınde kım bılır.:jeyyar:.
bılmez mıyım..:çok üzgünüm:
benım kızım avutulucak yası da gectı napıcam hıc bılmıyorum ve dusunmuyorum da sımdıden bunalıma gırmemenın ne anlamı var demı..mafoldumben
beklıycez 2 yıl daha bır umuttur yasatan ınsanı kaydirigubbakcemile3belkı de polıse askerlık kalkar o ıkı yıl ıcınde kım bılır.:jeyyar:.
sıkma canını yaaa.inşallah doğru yapmışsındır.hangi bölümdesin.bende işletme 2.sınıftım ama büte giremedim.sınav yeri istanbul ben gidemedim malum koca göbeeeemle almıyolar uçağa.
seneye bölüm değiştirmek istiyom aslında 4 yıl zor biter valla
ne bölümü düsünüyorsun cnm
benimkide 4 yıllık cnm karar senin hanqi bölümü seviyorrsan hanqi mesleqi yapacaksan onu sec bnce cnmaslında bilmiyorum.şu yeni açılan bölümler varya onlar iyi gibi geldi bana.psikoloji ve türk dili ve edebiyatı.ama ben karar veremedim iki yıllıkmı yazsam diyorum.
ben 2 yıllık okuyorum zaten aslında sen gıbı hamıle kaldıgımda bırakım bende 2.sınıftan hatta 2 dersım varken yanlızca..
sımdı dusunuyorum da ne buyuk aptallık..
gecen yıl kı aftan yararlanıp kaldıgım yerden devam ettım alt tarafı bır yıl daha uzar artık napalım..
amacım gelecek yıl kı kpss ıcın onlısans olmaktı kı su durumda %99 oldum..
onlısans kpss ler lısanstan cok daha kolay oluyor cunku..
bu arada bolumum veterıner saglık ve laborant
benimkide 4 yıllık cnm karar senin hanqi bölümü seviyorrsan hanqi mesleqi yapacaksan onu sec bnce cnm
ya bende kpss için istiyorum aslında.belki bi yere yerleşirim diye
ya bu kpss için istiyom aslında.seninki hangi bölüm canım
anaokul öqretmenliqi yani okulöncesi bölüm alalh qönlüne qöre versn
geçen sene bende girmek istedim ama kız meslek mezunu olmak gerekiyomuş olmadı.allah gönlümüze göre versin inşallah
amacın kpss ıse bence ıkı yıllık okuman senın ıcın daha ıyı..
en azından 2 yıl kaybın olmaz hemde lısanlılar kadar zorlamıyor kpss onlısansı..
ıyı dusun ona gore karar ver..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?