Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız ne zamandır girmiyorum
slm cnm düqün belli oldumu cnm :)slm kızlar nasılsınız
ıyı geceler![]()
slm kızlar nasılsınız yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz güzel paylaşımlar dilerim .....
merhabalar.
Nasılsınız? Kimseler uğramaz olmuş buraya.
daisy =))
Eşinle ilgili bir değişiklik var mı canım? Elinde hala ağrı falan var mı?
ne garip bir hastalıkmış bu ya. Allah acil şifalar versin canım.war cnm birliqe qitti demiştim ya simdi askeri tekrar istanbula qönderdi buqün .... bayrama qelcekti qelemiyormus 1 ay daha yatacakmsı tahmince ameliyat riskli olduqu için tedaviye devam edilecekmiş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sen neyaptın hber varmı seninkinden
Bu mesleğin en kötü yanlarından biri de bu değil mi? Bayramda doyasıya ailesiyle vakit geçiremiyorlar ne yazık ki!kızlar dua edin ya eşim 1aylığına ilçe görevine gidiyo bayramda izin verirler inşallah
Ne güzel yazmışsın canım. İnşallah askerlerimiz sağ salim dönecekler. Ama dediğin gibi bizim askerliğimiz hiç bitmeyecek.kızlar slm nasılsınız okuduğum kadarıyla asker yolu bekleyenler var hiiiiç üzülmeyin sayılı günler çabuk geçer kıymetini bilin dua edin sağlık olsun hasta olan kardeşlerimede acil şifalar dilerim
bizim mesleğimizde bir bakıma askerlik ama nedense illa Poliside asker yaparlar ailesi varsa çocukları perişan olur hele birde çalışmıyorsa yandıki ne yanmak geçim derdi kalır eşe eğer ailesi sahiplenirse ne ala yoksa çok zorluklar çeken var ama nedense bir çözüm bulunamadı
ASKER OLMAK GÜZELDİR VATANA CANLAR FEDA bizim askerlik hiç bitmez emekli olana kadar...bunuda unutmayın sevgiler canlarım
mrh biterim nasılsın alıstınmı yenı yernıze ben daha alısamadım.benımkıde geceye gıtti.bende yalnızım.hoffffffffslm kızlar nie kimsecikler uğramaz oldu buralara eşim göreve gitti yaaa çok canım sıkılıyoo
aynen canım ya bende mardıne alısamadım cok kucuk bır yer bır gezılecek tarıhı yerlerı var ama onlarıda gezınce bıtıyo gezılecek yer.carsısı kucuk ıkıtane market var.yanı sosyal yasam sıfır.lojman cımıstı ama cok eskıydı oturmadım tokıde oturuyorum lojmanlarla ıc ıceyız tokıden lojman cıkarsa seneye oraya gecıcez cıkmassa burdayım ama seneye buyuk ıhtımal cıkacak vallahı memleketımı cok özledım ya burnumda tutuyor.gercekten zormus gurbet bırde buralr bana cok yabancı geldı ya degısık kultur ınsanlar degısık ama halkı cok ıyı olay olmuyo burda esım afyondan daha rahat calısıyo burda o yönden bıraz olsun teselı buluyorum.böyle ıste.sen lojmandamısın.evliliğe çok güzel alıştım da bingölee alışamadım maalesef(( gidilip gezilecek yapılacak hiçbişey yok evde pinekliyoruz genelde sende lojmandamısın kelebeğim
evt canım burasıda cok pahalı dogru durust mal yok ampahalı ya.bende zırlarım artık zaten ınsan cok kotu oluyo sen bıde yenı evlısın ya bayramın ılk gunu hele ınsan cok koyuyo askım tesellı edıyo ya benı.böyle ıste.aman gurbet kusu olduk yaaa.ama askım ıcın degermi deger hemde sonuna kadarrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet canım lojmandayım benimkide pek yeni sayılmaz ama 2 sene idare edicez artık bingölün bi olumsuz yanıda acaip pahalı yaa bende nasıl özledim memleketimi bayramda yaklaşıyo zırlar dururum artık(
bıtterım ya burdan sohbet edelım böyle buralar cok bos kalmıs ınsalh dıger arkdaslarıızda gelıro konuda kesinlikle sana katılıyorum kelebeğim kocacım için herşeye değerr :asigim: