• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Oğul yirmi yaşında gelir askerlik
Bu vatandan hiçbir zaman kopmasın bağın
Güz geldi yaprakları dökülmüş dağın
Gözünü kırpmadan şehit oldu benim oğlum

Canım oğlum mezarını kazdılar derin
Sen şehitsin üzülme cennet olsun yerin
Yüreğim yanyor rüzgar esmiyor serin
Vatanı uğruna şehit oldu benim oğlum

Solmasın hiçbir zaman güler yüzün
Evimizi ocağımızı sarsa da hüzün
Düğün tarihi bile belliydi güzün
Murada ermeden şehit oldu benim oğlum.turkbayragiMEKANINIZ CENNET OLSUNturkbayragi

şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
Allah bu pkknın belasını versin kendı kazdıkları cukurda ölsunler

kelebek ağlama ...

şehitlerimize alahtan rahmet, ailelerinede sabır diliyorum mekanları cennet olsun..:((((( çok üzgünüm çokk

arkadaşlar ben manısa alaşehir ilçesindeyiz........
bugün çok kötü bir haber aldık burda görevli bir polis memur arkadaşımız ailevi sebeplerden DOlAyı intihar etti........
öğlen aldık haberi herkes çok üzgün
yazık oldu bir kızı vardı
allah taksiratını affetsin yakınlarına sabır versin

aaa allahrahmet eylesin niye intihar ettiki halledilmeyecek hiçbir sorun yoktur yaaa olan kzına oldu babasız kaldı garibim şimdi

aaa allahrahmet eylesin niye intihar ettiki halledilmeyecek hiçbir sorun yoktur yaaa olan kzına oldu babasız kaldı garibim şimdi

canım eşinden 4 ay önce ayrılmış mahkemeleri sürüyordu........
Eşinin ailesi çok problem çıkarmış hanımıda ailesini tutmuş adam çok üzülüyormuş
allah başa vermesin kötü yuva yıkan aileler çok duyuyoruz

off offf vah gidene canım ya bu aileler niye karışırki evlilik 2 kişinin arasında olur ayrılıkta aynı, işte ailelelr karışırsa evlilikte biter yada böyle ölümlerle sonuçlanabilir..Adam çok üzülmüş demekki kimse kolay kolay intihara sürüklenmez. :((((

Kızlar bıze dua edın hakkarı ıyıce karıstı eslerımız ılce gorevındeler 18 gundur yoklar burda kalanlarıda 24 saat calıstırıyolar

Kızlar bıze dua edın hakkarı ıyıce karıstı eslerımız ılce gorevındeler 18 gundur yoklar burda kalanlarıda 24 saat calıstırıyolar

ayyy canım ya allah onlara güç kuvvet versin eşlerede sabır tabiki hep duacıyız allahın izniyle bitirirler görevlerini inşallah... moralini bozma tatlım iyi düşün allah yardımcıları olsun:teselli:

iyi akşamlar kızlar

sevgısız kelebek Allah kavustursun canım ya ıstanbulda cok karısık :(

Allah yardımcınız olsun,eşlerinizi bütün görevde olan kahramanlarımızı korusun.:Saruboceq: Bizde doğu görevindeyiz ama sizin oralar son olaylardan sonra biraz daha fazla karıştı.İnşallah biran önce sukunete erer ülkemiz,bu talihsiz olaylar biter.:Saruboceq:

Bu arada dicerr merhaba.Yazdım ama bir önceki sayfada görmedim sanırım.Biz Kosova görevinden döneli 9 ay oldu,soracağın bişey olursa memnuniyetle cevaplarım cnm..yerimseniben

Son düzenleme:
aa sessiz fırtına gormedım canım ya
görev secılmez ama ben pek ıstemıyorum kosova calışamayacagım cunkü

aa sessiz fırtına gormedım canım ya
görev secılmez ama ben pek ıstemıyorum kosova calışamayacagım cunkü
Hımm evet sen çalışıyorsan Kosova'da çalışma imkanın olmaz haliyle.Ben çalışmadığım için eşimle gidebildim.Bize iyi geldi aslında,tatil gibi oldu,değişik yerler görmek.Hatta ilerde fırsat çıkarsa yine gitmeyide isterim,güzel bir tecrübe oluyor gerçekten..Hayırlısı sizin içinde tabi..

evet canım
maddı olarak da ıyıymış dıye duyduk
ama ben ara vemek ıstemıyorum cunku sonra toprlayamayabılırım :(
hayırlısı olsun artık dıyoruz

Back
X