Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aylincim benim eşimde düzenlidir hatta temizlik yaparken bana yardım eder yada çocukla ilgilenir. pek sorun olmaz ama bir şeye kızdıysam sylerim oda özürdiler bi şekilde gönlümü alır yani sende üzülme al karşına neyi istemiyosan söyle sen onun istemediği birşeyi yapsan ne yapar acaba bide olaylara böyle bakarsa daha iyi olur

mrh topragım onu ddenedim ben bagırarak konuşan insandan kavgalı olsa sevmiyorum o ise aksine bagırmayı kendine görev edinmiş en ufak bir şeyde koparıyo bagırı sakince konuştugun zaman da aynı öylede huy şu an konuşmuyoruz zaten umrumda da değil böyle daha ii :umursamaz: cevap yazdıgın için tşk topraka.s.

sanada tşk elifsultan ama olmuyor şu var özür diler onu yapar ama ne onu yapsın ne özür dilesin evet tartışmalar olur olmaz degil çok özür dilemekte ii degildir sonuçları size söylerim şimdi konuşmuyoruz bakalım konuşsam bir şey söylesem hemen hazır konuşmaya barışmaya can atıyor ama ben konuşmuyorum :umursamaz:

tamam canım biz dışarıdan bilemeyiz zaten evinin içini sen daha iyi blirsin özür dilemekte bir erdemdir sonuçta her zamn özür dilenmez anlaşılan oki seni çookk üzmüş o zman biraz burnu sürtsün değilmi kuzum üzülme olurmu dünya fani yaşayacak çok güzel günleriniz var yarına çıkmaya hiç kimsenin senedi yok o yüzden bir gün bile yaşamak için kardır diye düşünüyorum ben birde bebişin varmış sanırım oda üzülmesin çocuklar hissederler böyle şeyleri canım haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaslar.bi sorum olacak? cvplarsaniz sevinirim.ilk gorevden lojmanda oturma sansi var mi? nisanlim pomemli goreve 7ci ayda basliyacak insallah.hemen lojmanda oturabilecek miyiz?

merhaba arkadaslar.bi sorum olacak? cvplarsaniz sevinirim.ilk gorevden lojmanda oturma sansi var mi? nisanlim pomemli goreve 7ci ayda basliyacak insallah.hemen lojmanda oturabilecek miyiz?

merhaba canım nişanlının görev yeri belli olduğunda göreve başladıktan sonra lojmana müracat etsin tabi sıra gelirmi bilmiyorum ama denemekte fayda var güzelim :)))) hayırlısı olsun inşallahzemuszemus

nbr kızlar
çok şükür doğum yaptım o yüzden bayadır gelemedim
nasılsınız
varmı vanda olan

slm bayanlar bi sorum olucak yeni bi yasa çıkıcakmış artık polisler 2 ay ücretsiz askerlik(herhangi bi şehirde) geri kalan 13 ayıda normal çalıştıgı yerde(ücretli) yapıcakmış bu konuda geniş bilgisi olan varmı ?

merhaba canım nişanlının görev yeri belli olduğunda göreve başladıktan sonra lojmana müracat etsin tabi sıra gelirmi bilmiyorum ama denemekte fayda var güzelim :)))) hayırlısı olsun inşallahzemuszemus

tsk ederim canim cok sagol
evt insl goreve baslasin muracat ederiz hayirlisizemuszemus

iyi aksamlar kızlarr
masal o yasa henuz tasarı halınde sanırım o da sunulmamıs bı tasarı bı sey cıkmaz dıyorum ben

bız uzun zamandır arastırıyoruz ve bu haberı beklıyoruz bu kadar gundeme geldıgıne gore cıkacak cunku daha once lafı bıle edılmıyordu nısan ayında cıkar muhtemelen 10nısana yetıstırırler cıkmaz dıye kımse kımsenın ıcını karartmasın lutfen.ogretmenlere nasıl cıktıysa polıslerede cıkacak

tsk ederim canim cok sagol
evt insl goreve baslasin muracat ederiz hayirlisizemuszemus

merhaba canım bız ılk gorev yerımızdeyız ve lojmandayız hemde sıra bıle beklmedık ama bız özel harakatcıyız o yuzden bı de doguda genellıkle cıkıyo

İYİ AKSAMLAR HERKESE.yerimsenibenYENİ GELEN ARKADAŞLARHOŞ GELDİNİZ ARAMIZA.a.s.

içimi rahatlattın saol a.s.

nbr kızlar
çok şükür doğum yaptım o yüzden bayadır gelemedim
nasılsınız
varmı vanda olan

Allah analı babalı buyutsun..opuyorumnanaktan
saglıklı omru uzun hayırlı bır evlat olsun:Saruboceq:

gunaydınlar
aramıza yenı katılan tum arkadaslar hosgeldınız a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…