- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
merhaba arkadaslar.bi sorum olacak? cvplarsaniz sevinirim.ilk gorevden lojmanda oturma sansi var mi? nisanlim pomemli goreve 7ci ayda basliyacak insallah.hemen lojmanda oturabilecek miyiz?
nbr kızlar
çok şükür doğum yaptım o yüzden bayadır gelemedim
nasılsınız
varmı vanda olan
merhaba canım nişanlının görev yeri belli olduğunda göreve başladıktan sonra lojmana müracat etsin tabi sıra gelirmi bilmiyorum ama denemekte fayda var güzelim :)))) hayırlısı olsun inşallahzemuszemus
slm bayanlar bi sorum olucak yeni bi yasa çıkıcakmış artık polisler 2 ay ücretsiz askerlik(herhangi bi şehirde) geri kalan 13 ayıda normal çalıştıgı yerde(ücretli) yapıcakmış bu konuda geniş bilgisi olan varmı ?
tsk ederim canim cok sagol
evt insl goreve baslasin muracat ederiz hayirlisizemuszemus
nbr kızlar
nasılsınız
varmı vanda olan
bız uzun zamandır arastırıyoruz ve bu haberı beklıyoruz bu kadar gundeme geldıgıne gore cıkacak cunku daha once lafı bıle edılmıyordu nısan ayında cıkar muhtemelen 10nısana yetıstırırler cıkmaz dıye kımse kımsenın ıcını karartmasın lutfen.ogretmenlere nasıl cıktıysa polıslerede cıkacak
merhaba canım bız ılk gorev yerımızdeyız ve lojmandayız hemde sıra bıle beklmedık ama bız özel harakatcıyız o yuzden bı de doguda genellıkle cıkıyo
İYİ AKSAMLAR HERKESE.yerimsenibenYENİ GELEN ARKADAŞLARHOŞ GELDİNİZ ARAMIZA.a.s.
nbr kızlar
nasılsınız
varmı vanda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?