adana yüregir kızıyım sarıçam mahallesi canım önümüzde pazar kuruluyo kesin görmüşsündürzemuszemus
evet canimmmmmmmm komsu sayilirizkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adana yüregir kızıyım sarıçam mahallesi canım önümüzde pazar kuruluyo kesin görmüşsündürzemuszemus
ya sakin olun arkadaşalrr yanlış anlaılmalar oluyor
melikecim bence biraz daha hayatını yaşa yeni evlisin ama bekarı kadın boşamak kolay gelirmiş biliyorsun
aleyküm selam canım benim içinde öyle kimseye değişmem sevdiğimi bennn :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:eee ne olmuş benimde dogum yerim kozan sevkiye mahallesinde oturmusuz 20 sene olabilir canım benim sunu herkes iyi bilsin her yerin iyiyside var kötüsüde allah bizi yiylerinden eylesin.....topragıma çok slm söleeeelülülülülülü
evet canimmmmmmmm komsu sayilirizkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlım elif abla sesin çıkmıyorrrArkadaşlar hepimizin aslında anlatmaya çalıştığı aşağı yukarı aynı şeyler.Sanırım yanlış anlaşılma oldu karşılıklı olarak..Bende yanlış anlaşılmak istemedim,ondan açıklama gereği duydum.Amaaan neyse ya,çokta önemli değil,herkes farklıda düşünebilir sonuçta.
Elektrikler kesildi bizim burda,ondan geç kaldım,cevap yazamadım.Yeni arkadaşlar gelmiş bu arada,hoşgelmişler..a.s.
canım ne oldu yaaaaaaaaa napıcaz su bebek işini varmı bi fikrin kimi yapama gençligini yasa diyo kimide yap diyo ailem felan ne yapmalıyım bilmiyorum aslında ugrasıyoz ama :1no2:[/QUOTE
valla canım senin ne hissettiğin çok önemli benim fikrim önemliyse yap derim haytı çocukla yşayamazsın diye bişey yok çocuk olduğu zaman inan tam bir aile gibi hissediyosun yaşında genç çocuğunu büüyütürsün tabi çalışmayı düşünmüyosan bak bu çok önemli bende 2 .cini düşünüyorum ama şimdi değil tabi 1 sene sonra inşallahh
eeeeeeee sen nerden nasıl komsu olduk anlamadım
hoşbulduk tatlım elif abla sesin çıkmıyorrr
burdayım canım okuyorum yazdıklarınızı çok güzel muhabbt eiyosunuz bölmiyim dedim :))))opuyorumnanaktan
canım ne oldu yaaaaaaaaa napıcaz su bebek işini varmı bi fikrin kimi yapama gençligini yasa diyo kimide yap diyo ailem felan ne yapmalıyım bilmiyorum aslında ugrasıyoz ama :1no2:[/QUOTE
valla canım senin ne hissettiğin çok önemli benim fikrim önemliyse yap derim haytı çocukla yşayamazsın diye bişey yok çocuk olduğu zaman inan tam bir aile gibi hissediyosun yaşında genç çocuğunu büüyütürsün tabi çalışmayı düşünmüyosan bak bu çok önemli bende 2 .cini düşünüyorum ama şimdi değil tabi 1 sene sonra inşallahh
düşünüyoz canım bakalım dua edin...........![]()
allah hayırlısdını versin tatlım![]()
uzatmak istemiyorum ama dakika bir gol bir cümlesinin kötü bir anlam içermediğini düşünüyorum,bana yakışmayan bir cümleyi zaten kurmam ben. daha önce de burda paylaşımda bulundum. uzun bir süreden sonra tekrar dahil olayım topiğe dedim ama dediğim anda da kendimi tartışmanın içine dahil olmuş vaziyette buldum anlamına geliyor o söz.nasıl yani bende okuduklarımdan özetleyerek yorum yaptım canım inan seni kastetmedim niyetim kırmak değil kimseyi hiç sevmem böyle şeyleri ooo nedemk öyle dakika bir gol bir diyee hiç yakışmıyo gencecik insanlarsınız fikir paylaşmak için vardır bizler tecrübeli olduğumuz için yazıyoruz ama şunu bil seni kastetmedim okuduklarımı özetledim sadece
uzatmak istemiyorum ama dakika bir gol bir cümlesinin kötü bir anlam içermediğini düşünüyorum,bana yakışmayan bir cümleyi zaten kurmam ben. daha önce de burda paylaşımda bulundum. uzun bir süreden sonra tekrar dahil olayım topiğe dedim ama dediğim anda da kendimi tartışmanın içine dahil olmuş vaziyette buldum anlamına geliyor o söz.
sensiz olmaz ablacımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet ablacimmmmmmm sensiz olur mu????opuyorumnanaktan
inşallah canım allah hayırlısını versin çok tatlısın eminim senin gibi canayakın bir bebek olurrr canım benimm