• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Herkese slm arkadaşlar.Bir iki kere yazdım ancak çok katılım olmayınca devam edememiştim.Bir kez daha yazayım dedim.Nasılsınız,neler yapıyorsunuz?Erzurum'dan herkese sevgiler...

oyyy oyyy canım benim hoşgeldin komşucuğum seninle olmak bana keyif veriyor biliyorsun iyiki geldinn hayatımmmmmmmmm

GÜLAYCIKKK aldım şimdi msjını tatlım benim çok saol düşündügün için çok incesin walla davet ediyolar sürekli arkadaslar hiç zamanım olmuyo evet dersde calışıyorum sen niye ektin bakalımmmm kısss sen bizim gelinsin sende böle diceksin artık ezberle ALLAHINA KADAR ADANALIIIIIIIIIIIIIIIIII

sagolasın canım kankim benım ıcın arastırdıgın ıcın herkesler burda ne güzelllllllll

vaaaaaaaaayyyyyy elifim kacırdım ya yazmıssın ıyıyım cok sukur 12/12ye donduler bizimkiler 1hafta gunduz erkencıyım bugun oglusun cok sekerrrrrrr yemıs onu teyzesı

slm tüm polis eşlerine adaylarına
uzsun zamandır buraya uğramadım aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..............

güzel duaların için saol canım bende bi an önce bulantımın bitmesini istiyorum bebişimi besleyemiyorum çünküü

bitter hamilemisin canım şimdi gördüm yazılarını
çok sevindim allah sağsalım kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

:ecrin_bebek: bende hamileyim kaza kurşunu benimkisi ikizlerim var biliyorsun daha küçükler buda 9 haftalık ama aldırmayı hiç düşünmedim allahım hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

ecrin_bebek: bende hamileyim kaza kurşunu benimkisi ikizlerim var biliyorsun daha küçükler buda 9 haftalık ama aldırmayı hiç düşünmedim allahım hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin[/QU
slm canım hoşgeldin epeydir yoktun buralarda hamileymişsin tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ikizlerinide allah bağaşlasın bi tanem

slm canım hoşgeldin epeydir yoktun buralarda hamileymişsin tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ikizlerinide allah bağaşlasın bi tanem[/QUOTE]

teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese versin

kızlar uzun süredir giremedim bu topiğime ne olur kusura bakmayın tekrar katıldım artık hep burdayım bende polis eşi adayıyım nasılsınız tatlışlar?

kızlar uzun süredir giremedim bu topiğime ne olur kusura bakmayın tekrar katıldım artık hep burdayım bende polis eşi adayıyım nasılsınız tatlışlar?

iyi walla ne olsun çok sevindim geldigine canımmm hoşgeldin nerde okuyosun bölümün ne özelden okuyorum demişsinde

ıstanbul üniv. kimya bölümündeyim tatlım.kimyager olcaz Allah kısmet ederse :)) size bol bol parfüm yapcamm kozmetik ürünleri :)

slm canım hoşgeldin epeydir yoktun buralarda hamileymişsin tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ikizlerinide allah bağaşlasın bi tanem

teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese versin[/QUOTE]

sennle daha önce manisyla ilgili konuşmuştuk sanırım değilmi bizde manisadan geldik eşim manisada trafikciydi şuanda erzurumdayız biz merkezden geldik çok güzeldir oralar çok özledim çokk alaşehirdesin sen herhalde

İstanbul üniv. kimya bölümündeyim tatlım.kimyager olcaz Allah kısmet ederse :)) size bol bol parfüm yapcamm kozmetik ürünleri :)

öle mi ne güzelll bende işletme 3 teyim bankada calıştım 1 kadar ama adanadan mersine gelince ayrılmak zorunda kaldım şimdi okula devam ediyorum aslında bankacılık tam bana göre ortamı medeni insanlar vs biliyosun anlatmaya gerek yok ama esim polis oldugu için özel sektör istemiyo sende okulu bitir polis ol diyo bakalım hayırlısı a.s

öyle mi ne güzel orası çok güzel duymuştum benim iki dayım trafikte zaten biri mersin trafik denetleme sube müdürü burdaa.s

EVET CANIM GÜZEL YER AMA KÜÇÜK BEN FAZLA SEVMİYORUM BURASINI EŞİM RAHAT 5 YILDIR BURDAYIZ
ÜZÜM CENNETİ BURASI
BÜYÜK ŞEHİRDEN KÜÇÜK YERLERE GELİNCE İNSAN YAPAMIYOR ANKARALIYIMsositososito

Back
X