• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evt tatlım doru diosun beni sen keşfettin :) hepiniz saolun kızlar burda sohbet güzel oluo.

evet ama fazla kimse olmuyo arkadasların malüm işleri oluyo pc bozuk oluyo özlüyosun nerdesiniz diyosun ama kimse olmuyo bende ders calışıyom pc den ama sayfamda acık hep

saol hayatım sende ölesin.nie öle diosun bakimm kıss adanalı erkeklerin özellikleri nası olur sen daha ii bilirsin söle bakim uyuyo mu bnmkine :)

saol hayatım sende ölesin.nie öle diosun bakimm kıss adanalı erkeklerin özellikleri nası olur sen daha ii bilirsin söle bakim uyuyo mu bnmkine :)

sevdimi tam severler sonra yalanı sevmezler güven isterler güzellikte çokta önemli degil onun için evlenilecek kız önemlidir huy önemlidir sevdiklerini kolay kolay unutamazlar desemmm

hımm anladım tatlım yörenin bi önemi yok aslında anlaşmak önemlide laf olsun die bizde konuşuoz :)

ya tabiki yokkk canım ya sen yeterki oglumuza iiibak ne derse dinle ve üzme yeterli o senin için ölür zaten bebişim ya eger özel sorularını özelden yazarsan daha cok sevinirimmm eskisi gibi emi bebişşşşş

tamam canım özelleri özelden sorarım.

ayy çok sekersin yaaa ne dersem yanlış anlamıyosun hayranım su anlayısına çok tesekkür ederim bitaenm şimdi anlasıldı oglan niye seni tercih ettigi yaww ee o nasıl kara kaslı kara gözlüdür inşallahhh yası kaç olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

yok cnm neden yanlış anlim sonuçta dışardan girenlerde olabilio siteye neden görünsün özeller.evt cnm kara kaş kara göz ama açık tenli 26 yaşında cnm hatta 25.5 :)

yok cnm neden yanlış anlim sonuçta dışardan girenlerde olabilio siteye neden görünsün özeller.evt cnm kara kaş kara göz ama açık tenli 26 yaşında cnm hatta 25.5 :)

ya bizim ordan çok polis olanlar zaten kuzenlerimde ist.da hep arkadslarımda çok kaçıncı senesi hangi okulu bitirmiş adananın neresiiiimişş mahellesi

Back
X