Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aman usutme aysenim dikkat et kendine bebiş iyi teyzesi dün yine kontrollerımız vardı cok sukur kan degerlerı normal sevıyeye geldi

günaydııın kızlarrr:13:ayybir kaç gündür giremiyorum acayip grip oldum ilaçda alamıyorum tam bu son ayda olacak şeymi yaaa inş. bebişe birşey olmaz...çanakkaleyi soran arkadaşlar olmuş yaşanılacak bi yer tamda bilgim yok ama ben balıkesirliyim çoook çook tavsiye ederim küçük bi şehir kiradır şudur budur ucuz birde eşin rahat etmek istiyorsa en ii yer çünkü olay yok birşey yok yani bi kaza olsa birşey olsa balıkesirin bütün polisleri oraya toplanır çünkü olay olmadığı için can sıkıntısından merak ediyorlar tek kötü yanı küçük fazla gelişmemiş bi şehir olduğu için faaliyeti yok fazla

aman usutme aysenim dikkat et kendine bebiş iyi teyzesi dün yine kontrollerımız vardı cok sukur kan degerlerı normal sevıyeye geldi
normale dönmesine çok sevindim canım rabbim bir daha yaşatmasın
geçmiş olsun canım
salgın var dikkat et kendine

ay meloşum başınız sağolsun bacım kız valla dünden beri aklımdasın heee
arıycam arıycam diye.
canını sıkma tatlım sne iki canlısın
öptüm kuşum ararım zaten

canım benim Allah önce eşine sonra sana sabır versin.allah kurtarmış çok çekiyordu adamcağız.mekanı cennet olsun.

canım başın saoğsun çokta hırpalama kendini bebişe zarar veriri belki hayırlı yolculuklar

basın sagolsun canım dıkkat et kendıne sagsalım gıdıp donun ıns.

Allah sabır versin sana ve tüm ailene canım mekanı cennet olsun babanızın evt iki günlük dünya işte ,fazla yorma kendini bebişe bişey olmasın sonra aeo

selamlar
meloşum buralar sensiz ne kadar sessiz böyle

hepinizden allah bin kere razı olsun canımsınız amin inşş rahmetli kayınbabam çok iyi biriydi gercekten hep kızım kızım derdi ne diyelim mekanı cennet olsun....

slm elem ablacım valal bende orayı cok istiom ama eşim çok soguk olur diye geciştiriyo

slm canım naber nasılsın
günaydınlar

meloş bacım nerde kaldın :82::82::82::82:

geldim canım arkadasım benimmmmmm

bu arada gözümüz aydın askerlik yasası çıktı üstümüzden büyük bir yük kalktı gerçekten

evet ya nasıl mutluyum nasıl gercı bız 21gunede razıydık alısıgız ilçe görevlerinden ama boyle daha ıyı bu arada guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederız canım benım rabbım gonlunden gecenlerı hayırlısıyla nasıp etsın ıns.
melos guzuuuuuuu hosgeldın(İz)

hoşbulduk datluşumm naber nasılsın bidenem tatil bitti döndün galiba sende ogluşun nasıl oldu kocaman öptüm ikinizidee facebook'ada yazmışın ama son anda gördüm bebegem çıkmışın canımsın

21 gün bile gözümü korkutuyodu benim
en fazla 3 gün gelmediği oldu benim eşimin....üstümüzden stresi aldılar gerçekten ileriye dönül plan bile yapamıyoduk
amin tatlım allah razı olsun

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne balıkesır cok guzelmıs ama ılcelerı daha guzelmıs esımın özel harekat kursu balıkesırdeydı o anlatır hep fotgrafları bıle yetıyo guzel oldgunu gormek ıcın bende cok merak edıyorum

21 gün bile gözümü korkutuyodu benim
en fazla 3 gün gelmediği oldu benim eşimin....üstümüzden stresi aldılar gerçekten ileriye dönül plan bile yapamıyoduk
amin tatlım allah razı olsun

21gun bıle dayanmaya zor ama bızımkıler 1aylık 15gunluk ilçe görevlerine gittikleri için zor ama alısıktık ama olmaması coooooooookkkk guzel rabbım kımseyı sevdıgınden ayrı bırakmasın.ileriye donuk plan yapamamak cok zor ya ınsanın hevesı kırılıyo her sekılde ayrı bı derttı sımdı cok guzel oldu
cıkmıstım canım ya ben arada bakıp cıkıyom bu aralar esım gunduz ayda bır hafta gunduz gıdıyolar o da bu haftaya denk geldı oglusumun sonucları ıyı cıktı artık sadece aylık kontrollere gıdıcez yanı sadece muayeneye kan tahlili yapılmasına gerek kalmadı bız donelı cok oluyo bacinek sen gıdelı 10gun oldu

gözün aydın bidenem inşşş her daim ii olur paşan dualarım sizinle olcekk hadi yaa beya olmus desene ozaman bacinegen yesün senüüü minik kusum benümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…