Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

başınız sağolsun canım benim çok üzüldüm ama unutma sen artık iki canlısın bebeğinde etkilenir sen ağlayıp üzüldükçe .. üzülmemek elde değil ama rabbim sanada eşinede tüm ailenize sabır versin .

çook saolasın canım benim bizde 3 gün diye duydukta sonradan nette yasa cıkacak 10 gün olacakfalan yazıyordu acaba kesinleştimiki dedik

ay meloşum başınız sağolsun bacım kız valla dünden beri aklımdasın heee
arıycam arıycam diye.
canını sıkma tatlım sne iki canlısın
öptüm kuşum ararım zaten

canım benim Allah önce eşine sonra sana sabır versin.allah kurtarmış çok çekiyordu adamcağız.mekanı cennet olsun.

canım başın saoğsun çokta hırpalama kendini bebişe zarar veriri belki hayırlı yolculuklar

çook saolasın canım benim bizde 3 gün diye duydukta sonradan nette yasa cıkacak 10 gün olacakfalan yazıyordu acaba kesinleştimiki dedik

inş kesinleşir canım eşin yanında olursa daha rahat edersin insan güç alıyor birde duygusal bakımdan zaten bi garip olyosun ben eşim işe baslayınca annemde gidince bi garip oldum çok aglamıştım o zaman istanbuldaydık kimseyi tanımıyorum lojmana taşınmıştık ben bebişe nasıl bakcam ya bişey olursa die her saat aryordum eşimi bebeğe alışmak bi 10 gün sürüyor yani onun ihtiyaclarını karsılam afalan uykusuz da kalyosun ya ama alışınca sentek iadere ediyosun dediğim gibi inş kesinleşir

basın sagolsun canım dıkkat et kendıne sagsalım gıdıp donun ıns.

Allah sabır versin sana ve tüm ailene canım mekanı cennet olsun babanızın evt iki günlük dünya işte ,fazla yorma kendini bebişe bişey olmasın sonra aeo

slm fıstıklarrrrrr sinirlerim bozuluyo ya gecen sıddetlı bı kar yagmıstı trafo yanmıs o gunden berı elektırık gıdıp gelıyo elektırk olmayınca su akmıyo kalorıfer yanmıyo sınır oldum ıyıce bı de dun mısafırım vardı yemeklı kucuk bebek bı yandan elektırık su yok mum ısıgında yaptım yemeklerı pılavım lapa oldu.ustune bı de tup bıttı tam cay demlerken allahtan kahvelerı servıs etmıstım ordan kurtardım 7den sonra oldugu ıcın tupcude kapanmıs tam bı dogal afet yasadım anlayacagınız

ayyy ne romantik olmuştur dimi mum ışığında yemek offff:)) şaka yapıyorum canım Allah yardımcınız olsun heryer çok soğuk bizim burasıda felaket,
biliyorum senin çektiklerin sıkıntılarının aynısını bizde çekmiştik ev arkadaşımla ,2004 yılı falandı,elektirikelr yok direkler devrilmiş kardan dolayı,kalorifer yanmıyor sularda gitti ,neyle ısınıcaz soba yok odun yok ev buz gibi yatağın içindeyiz akşama kadar küçük bir tüp vardı ona ısıtıcı taktırdık öylelikle bir kaç gün idare ettik ailelerimizde uzakta kardan gidemiyoruz yanlarına,zor bir durum gerçekten senin birde bebeğin var hasta olmadan atlatırsınız inşl

tüpün üstüne ısıtıcıyı bizde düşündük ama bulamadık burda elazıgdan katalıtık soba getırtmısler o da 30tane gelmıs adamlar gıdene kadar mıllet kapısmıs kaldık oyle kaderımızle basbasa sonra geldı elektırklerde kurtulduk
ogrencıyken zor olmustur ya aılenden uzakta ben dırek duygusala baglardım rabbım kımseye darlık gostermesın

çerkezim çok geçmiş olsun tam bir afet yaşamışsınız gerçekten
neyse elektirikler gelmiş çok şükür
sadece kendin olsa yine sorun olmaz girer battaniye altına idare edersin ama bebek olunca büyük sorun gerçekten
öpüyorum seni

evet canım bebegı sardık sarmaladık gectı sukur o gunler sen neler yapıyosun

slm kızlar aranızda çanakkaleli yada çanakkalede görev yapmış olan varmı?eşim bu sene buradan ayrılmayı düşünüyor ama yer konusunda kararsız en son çanakkale dedik ama hiç bilmediğimiz bir yer.bir araştırayım dedim evleri,kiraları,yaşamı nasıl (tabi memurlar için).şimdiden çok sağolun.bu arada melikeden haberi olan varmı?teline ulaşamıyorum.

canım bizde ağrıda görev yapyoruz 2 senemiz var daha ama bende canakkaleyi çok istiyorum yorum yapan olursa iyi olur benim içinde nasip bakalım

bizim 6.senemiz 2 kere ipka verdik.eşim üçüncüyü vermek istiyor ama kabul etmezler büyük ihtimalle ,şimdiden araştırayımki sonradan pişman olmayayım.kimse yok galiba yorum yapacak.

Son düzenleme:
bu arada çanakkale hakkında pek bilgim yok ama
eşimin hala oğlu balıkesirdeydi iki sene kaldılar şarka gittler
onlar balıkesirden memnunlardı kiraları normaldi büyük bir evde oturuyolardı 350 kira veriyolardı
sakin diyolardı....

bu arada melikenin herkese selamı var az önce konuştum
pazar günü dönecekmiş evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…