herkese merhaba...
ben bi 10-15 gün olamıcam çünkü kayınbabam vefat etti aglamaktan helak oldum desem yeridir eşim şimdi amirden izin almaya gitti karakola o yüzden kendinize çok ii bakın iki günlük dünya işte napalım hala şoktayım giremicem merak etmeyin diye yazayım dedim hoşçakalın...
selamlar bende ağrıda gurbetteyim
melekcim ben doğum yaptığımda eşime 3 gün doğum izni verdiler yanlış hatırlamıyorsam bebek telaşından pek aklımda kalmadı ama 3 4 gün die duymuştum bir kaç kişiden allah kurtarsın canım sağlıkla gelir bebeğin inş
herkese merhaba...
ben bi 10-15 gün olamıcam çünkü kayınbabam vefat etti aglamaktan helak oldum desem yeridir eşim şimdi amirden izin almaya gitti karakola o yüzden kendinize çok ii bakın iki günlük dünya işte napalım hala şoktayım giremicem merak etmeyin diye yazayım dedim hoşçakalın...
herkese merhaba...
herkese merhaba...
çook saolasın canım benim bizde 3 gün diye duydukta sonradan nette yasa cıkacak 10 gün olacakfalan yazıyordu acaba kesinleştimiki dedik
herkese merhaba...
çook saolasın canım benim bizde 3 gün diye duydukta sonradan nette yasa cıkacak 10 gün olacakfalan yazıyordu acaba kesinleştimiki dedik
herkese merhaba...
slm fıstıklarrrrrr sinirlerim bozuluyo ya gecen sıddetlı bı kar yagmıstı trafo yanmıs o gunden berı elektırık gıdıp gelıyo elektırk olmayınca su akmıyo kalorıfer yanmıyo sınır oldum ıyıce bı de dun mısafırım vardı yemeklı kucuk bebek bı yandan elektırık su yok mum ısıgında yaptım yemeklerı pılavım lapa oldu.ustune bı de tup bıttı tam cay demlerken allahtan kahvelerı servıs etmıstım ordan kurtardım 7den sonra oldugu ıcın tupcude kapanmıs tam bı dogal afet yasadım anlayacagınız
ayyy ne romantik olmuştur dimi mum ışığında yemek offff:)) şaka yapıyorum canım Allah yardımcınız olsun heryer çok soğuk bizim burasıda felaket,
biliyorum senin çektiklerin sıkıntılarının aynısını bizde çekmiştik ev arkadaşımla ,2004 yılı falandı,elektirikelr yok direkler devrilmiş kardan dolayı,kalorifer yanmıyor sularda gitti ,neyle ısınıcaz soba yok odun yok ev buz gibi yatağın içindeyiz akşama kadar küçük bir tüp vardı ona ısıtıcı taktırdık öylelikle bir kaç gün idare ettik ailelerimizde uzakta kardan gidemiyoruz yanlarına,zor bir durum gerçekten senin birde bebeğin var hasta olmadan atlatırsınız inşl
çerkezim çok geçmiş olsun tam bir afet yaşamışsınız gerçekten
neyse elektirikler gelmiş çok şükür
sadece kendin olsa yine sorun olmaz girer battaniye altına idare edersin ama bebek olunca büyük sorun gerçekten
öpüyorum seni
evet canım bebegı sardık sarmaladık gectı sukur o gunler sen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?