Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

naber nasılsın nerdesin canım bu arada sanırım sende bebiş istiyosun gecen yıl bu zamanlar bende çok istiyodum cok şükür geldi melegim darısıda sana olsun inşallahhhh

iyiyim canım sağol inşallah benim meleğim de gelir en yakın zaman da ne kadar sürede hamile kaldın doğal yolla mı?

iyiyim canım sağol inşallah benim meleğim de gelir en yakın zaman da ne kadar sürede hamile kaldın doğal yolla mı?

yok canım benim bebiş 17.ci ayda geldi çok şükür ama daha önce mersindeydik eşimde varikosel ameliyatlıydı sonra sarka geldik suanda malatyadayız burda arastırdım çok ii bi doktor tavsiye ettiler gittik eşimden test istendi bişisi çıkmadı onda cok şükür bende yumurta tembelligi cıktı klomen verdi doktorum sonra muayeneye gittim ve o ay hamile kaldım şükürler olsunki rabbime şimdi bi oglumuz olucak hayırlısıyla inş teyzesi darısıda sana ve tüm bebiş isteyen arkadaslara olsun dilerimki

inşallah canım rabbim banada nasip eder bende tedavi görüyorum şu an beklemedeyim bizde erzurum da şark görevindeyiz bende de yumurta tembelliği var bakalım inşallah bende kalırım senin gibi:)

bende iyiyim canım yatacam birazdan bugün haftanın ilk günü diye herkes yoğun sanırım kimseyi göremedim fazlaa

inşallah canım rabbim banada nasip eder bende tedavi görüyorum şu an beklemedeyim bizde erzurum da şark görevindeyiz bende de yumurta tembelliği var bakalım inşallah bende kalırım senin gibi:)

hımm ozaman korkma canım benim kulladıgım ilacın adını sana özelden yazayım olurmu buraya yazmayayım doktoruna danısırsın hem hadi inşş tatlım benim ne zaman basladın sen tedaviye kullandınmı hiç klomen sen yoksa ilk kez mi alıcaksın bu arada yakın sayılırız
selam kızlar nbr

slm canım sende hoşgeldin aramızaa

aysenim bebegemm nirelerdesinnn

selam hayatım annemle abim geldi dün gece
bugünde teyzemler teyze kızları ve onları çocukları vardı
evin altını üsütne getirdiler resmen başıma ağrılar girdi tam bir curcunaydı ev
kaşla göz arasında her yeri alt üst ediyolar şaşırdım kaldım
ağrı kesici içtim banamısın demedi

sen nasılsın bakalım

slm sekerler nasılsınız
slm bebişş iiiyiz çok şükür sen napıon nasılsınnn
hadi yaaaa deseneee çok yoruldun kusum gecmiş olsun bebegem sanaada bende iyiyim çok şükür bugün doktorumuza gittik teyzesi oglumuzu gördük geldik cok sükür iii 8 martta ayrıntılı ultrasyonumuz var bakalım darısıda sana olsun inşşş her zaman dua ediyom bacım sana bilion dogumdayken edilen dua kabul olur diolar ordada hep dua edicem inşş ozamana kadar gelir seninde bebişin inşşşş

selam bende polis eşiyim...................

slm canım hoşgeldinnnn

hayırlı akşamlarr kızlarr nasılsınız::))valla bu misafir olayları artık zor geliyo yanlızım diye hergün misafirim gelsin isterdim ama son ayım ya zorlanıyorum temizlik şu bu ev dağılıyoo bu aralarda kötüyüm dün yine temizlik yaptım baya akıntım oldu erken doguruyorum diye sevindim ama doktor normal gelmene gerek yok dedı ama erken gelecek galıba bebişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…