Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy gözün aydın canım bende bebiş istiyorum 1 düşük yaptım 4 ay geçti gine istiyorum ama yok şuan darısı başıma

slm tatlım iyiyiz saol sen nasılsın ah canım benim yorma kendinii dinlen sen iş felan yapma artık benim eşimde geceye gitti sorma bende yalnızım kuzusumla kk da dolanıyoz napalımm

slm nasılsınız kızlarr

slm canım iyiyiz sen nasılsın yenisin aramızda sanırım sende mi polis eşisin bu arada 33 mersin bizde bu yaz geldik mersinden dogu görevine

ayy gözün aydın canım bende bebiş istiyorum 1 düşük yaptım 4 ay geçti gine istiyorum ama yok şuan darısı başıma

hayırlısı canım benim bende ilk bebişimde kürtaj olmuştum kalbi durmuştuda bende çocuk hastasıyım rabbime şükür 3 ay sonra tekrar kaldım hamıle ve martta dogumum varr inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın

bende iyiyim melikecimm ya yapmıyorum dinlenıyorum ama işte misafirler gitti temizlemedende olmuyo yoruldum herhalde ondanmı oldu bılmıyorum ama iyiyiz çok şükür şimdi iyiki kk var bi orayı okuyorum bi burayı senın gıbı dolasıyorum vakıt gecio işte

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

şimdilik hersey çok güzel canım çok şükür bugün doktorumuza gittik ogluşumuzu gördük geldik çok güzel duygular bunlar bende ilk düşük yaptım çok şükür 17.ci ayda geldi bebişim darısıda bebiş isteyen tüm arkadaslara olsun inşşş sen napıon ne var ne yok

aynen kusum yaa sorma gerci bi ara gördüm seni facedeydin ama bende o ara evde tamirat vardı karsı komsumu cagırdım ebe oda eşim görevde yalnız durmayayım dedim adamların yanında bizim ev merkezi sistemle ısınıyo ya bi boru patlamış oda alt komsuya sızıyomus onu yaptırıoz dahada bitmedi yarın devam edecekler kapatcaklar şimdi kuruması gerekmiş daha wc de yapılcak aman inanki bıktım hangi eve girsek tamiratla ugrasıyoz çıkıoz vallaaa

iyiyim canım işte bende bekleme sürecindeyim iğnelerim bitti...

allah sabır versin canım. bizimde wc yapılacak bizimkide alt komşuya sızıyormuş yaptırması zor geliyo benimkine uykudan başını kaldıramıo adamcazz allahtan 2tane wc varda öbürkünü kullanmıyoruz öyle duruyo ..kirada olmak kadar kötü birşeyy yok yaaa

evet canım eşim polis bende mersinliyim iyiyim senden nbr:80:

aminnnnn inş. bende bebekleri çoook seviyorum mis gb kokuyolar

Herkese iyi akşamlar bende polis eşiyim topiği görünce yazayım istedim
iki de hamile gördüm allah hayırlı doğumlar uzun ömürler versin inşallah bebişlere
Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…