Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kıss dikkat etsene kendine sonra kiloları vermezsin bak aman canım dikkat et mermicek midenin en büyük düşmanı zaten az yediğin zaman birşey olmuyorda işte aşırıya kaçınca mahvediyo mideyi,canım hamilelikte tansiyon çok önemli biliyorsun değil mi bebekte etkileniyor dikkat et fazla tuzlu şeyler yeme Allah muhafaza,öpüyorum canım hayırlı akşamlar

slmm hayırlı akşamlarrr kızlarrr nasılsınızzzz hepinizzz??aramıza yeni arkadaşlar gelmiş gerci bnde yeni oldugum için tanımıyor olabılırım yinede hoşgelmişlerrr ::))cümlemizin mevlüt kandili mübarek olsun tüm dualarınız da kabul olsun İNŞALLAHHHHHHHHH...keşke bizimde tayinimizz çıksa yaaa offf.

melikecim canım arkadasıım dikkat etsene biraz kendine çok çok geçmiş olsun inşallah sabaha kadar hiçbirşeyciğinn kalmazzz .bak bebişinde iyiymiş maşallah bol bol dinlen bende çok çektım bu hamılelıgımde mıde ağrısından rennının şurubu hiiç fayda etmemişti sonra hap tedavisine başladı valla 3 veya 4gunde hap bitirdi agrıyı çok şükür ii artık midem .asitli şeyler falan içme bakalım biraz

hayırlı kandillerrr olsun arkadaşlarr
tayini çıkacak olanlar var galibaaaa
Allah kısmet ederse 28 şubatda kura çekecek nişanlımm
Allahım hayırlısını versin inş hepimiz için
sanada tatlım benimm sanada ii kandillerrr
3 kilo aldımm canım kilo sorunum yok şimdilik tatlımda bulgur yaramıyo bana ama napim yedim bi kere yok kuzumm çok tuzluda yemiyom ama komple kesiyoz doktorumuz öle sölüyo canımsın çok saoll

çok tesekkür ederim fıstıgım benimmm dr da öel dio eger gecmezse ara beni hap tedavisine baslayalım şimdi karsı komsuma gecicem tansiyonumu ölçsün arıyalım dr beyi inşş gecer kusumm allah razı olsun hepinizdenn canımsın sende kendine ve bebişine çok ii bakkkk

günaydın canlar
eçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim dularınızı kabul etsin

meloş geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşlh iyileşmişsindir

günaydın canlar
eçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim dularınızı kabul etsin

meloş geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşlh iyileşmişsindir

günaydın kusummm amin tatlım benim rabbim seninde dualarını kabul etsin inşşş dünden daha iyiceyim tabi daha yeni khvaltı edicem sonra ebe komsum gelip ölçücek inşş düşer kuzu 3 gün müşade altındayım anlıcagınn

iiim tatlımm benim sen napıyon nasılsınnn kusumm

hiç iyi bir günde değilim hastaneye gittim bugün sakinleştirici yaptırdım,tartışma yaşadık yine onun ailesiyle tel u açttılar 6 madde sıraladılar tel u yüzüme kapayıverdiler,saygısızlar moralim çok bozuk ,ben bunları hak edicek ne yaptım hadi onlara karşı saygısızlık yapsamda hak ettim derim durup dururken,........................in önde gideniymişler varya

canım kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş onun hesabı bunların yaptıklarıda bence hiç üzülme tabıkı bılemem aranızda gecen tartışmaları konuşmaları ama kendini üzmeye değmez öyle insanlar için

derdim var köşesinde konu açmıştım zaten,nişanlımla olan tartışmamız ailesine sıçrıyor onlar da tartışmaya burunlarını sokuyorlar ve tartışma büyüyor,iftira attılar resmen ve ben bu şahsı 2 senedir bekliyorum 2009 mayısda nişanlanmıştık,şimdi attım ama nişanı

Ayy Benim de nişanlım polis. 6 ay sonra polis eşi olcam hayırlısıyla... Ben de akademik kariyer yapıyorum. onun tayinleri benim kariyerimi olumsuz etkilicek ama olsun aşk için kariyerimden vazgeçicem.Evin eşyaları,düğünü kendi yapcak ailesi yardım etmicek bir de beni okutcak. En büyük korkum ilk tayinimizin istanbul'a çıkması. Neden bilmem İstanbul beni çok korkutuyor Polis eşi olup kariyer yapabilenler var mı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…