Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplar için İstanbuldan korkmamın nedenleri ben gazetecilik ana bilim dalında yüksek lisans yapıyorum.İstanbulda Kadro şansım yok denecek kadar az (Her üni. kendi öğrencilerine öncelik veriyor) okulumun bitmesine de daha var. İstanbulda hem polislik hem de geçinmek zordur diyorlar (Maddi anlamda) Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun İnşallah Biz kavuşalım da

Bu arada düğünümüz 11 Kasımda Konaktaki polis evinde olcak İnşallah

rica ederiz tatlım benim şimdiden hayırlı ugurlu olsun canım dügünün bir yastıkta kocayın inşallahhhhhh

allah tamamına erdirsin canım
inşlh bir daha yaşamazsın kötü olaylar

meloş bacım iyi gezmişsin anacım ohhh
anam telde napıyon nediyon demeye fırsat kalmadan başka konuşara atladık tabi
bende eşimi gönderdim göreve tek tabancayım sabah kadar :97::97::95:

Selam kızlar nasılsınız.............
slm sekerr iyiyiz sen napıyon bebişlerin nasıl
meloş bacım iyi gezmişsin anacım ohhh
anam telde napıyon nediyon demeye fırsat kalmadan başka konuşara atladık tabi
bende eşimi gönderdim göreve tek tabancayım sabah kadar :97::97::95:

evet güzel teyzesii yorulduk ama zaten bişi yiyemiom yedigimide bölece harcıyorum
evet kusumm sohbet etmekten cok gülmekten fırsat kalmadıkii ama nasıl kopustum yaaa bebegem keşke yakın olsaydık heee vayy gelee bizeydi ozamann bacımm
ahh kusum bende bu anı hiç sevmiom eşim yarın geceye gitcek seni çok ii anlıyorum sıkılırsan ara bebegemm canımsınn

Son düzenleme:

ay hiç sorma anacım
gelişmeleri anlayıyım bi ara unutturmada
ahh canım keşke yakın olsaydık ama bellimi olur bacım bi bakmışın yanındayım

canım meraba benım de nişanlım istanbulda polis bende istanbulda yaşıyorum istanbul her seye ragmen güzeldir bence

çok sevindim canım benım .elbette güzel ama işte olayı sıkıntısı çok eşim yoruluyo kıyamıyorum onun için canım yoksa bi problem yok güzel şehir.hangi semttesiniz

sağol canım yorumun için inşl böylesi hayırlıdır vardır bunda da bir hayırdır diyorum artık,belki bende böyle şeylerle imtihan oluyorum ,rabbim güç kuvvet sabır versin bu zor günlerimi sağlığıma birşey olmadan atlatayım diye hep dua ediyorum,sağol canım güzel dileklerin için inşl hepimize güzel günler gösterir rabbim

yasemin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşl

evet canım herkesin imtihanı farklı
hayat uzun kim bilir karşına kim çıkıcak ama emin ol ilerde geçmişe dönüp baktığında iyikii iyikii diyeceksin
güzel gelişmelerini okuruz inşlh burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…