Ayy Benim de nişanlım polis. 6 ay sonra polis eşi olcam hayırlısıyla... Ben de akademik kariyer yapıyorum. onun tayinleri benim kariyerimi olumsuz etkilicek ama olsun aşk için kariyerimden vazgeçicem.Evin eşyaları,düğünü kendi yapcak ailesi yardım etmicek bir de beni okutcak.En büyük korkum ilk tayinimizin istanbul'a çıkması. Neden bilmem İstanbul beni çok korkutuyor Polis eşi olup kariyer yapabilenler var mı aranızda.
hiç iyi bir günde değilim hastaneye gittim bugün sakinleştirici yaptırdım,tartışma yaşadık yine onun ailesiyle tel u açttılar 6 madde sıraladılar tel u yüzüme kapayıverdiler,saygısızlar moralim çok bozuk ,ben bunları hak edicek ne yaptım hadi onlara karşı saygısızlık yapsamda hak ettim derim durup dururken,........................in önde gideniymişler varya
ahh canım benimm gecen sneinle özelden konusmuştuk ben hala o sölediklerimin arkadasındayım anladınmı kuzucum senin böle üzülmen benide inanki üzüyooo canımsınn bida görüşme ne onunla ne de ailesiyle bu ilişki zaten devam etsede zararını görürsün her daimderdim var köşesinde konu açmıştım zaten,nişanlımla olan tartışmamız ailesine sıçrıyor onlar da tartışmaya burunlarını sokuyorlar ve tartışma büyüyor,iftira attılar resmen ve ben bu şahsı 2 senedir bekliyorum 2009 mayısda nişanlanmıştık,şimdi attım ama nişanı
slm sekerimm suanda 4,5 aylık olduk güzel teyzosu sen napıyosun nasılsınnmerabalar uğrayamıyorum kusura bakmayın...
melike kaç aylık oldu bebişş
canımm öncelikle hoşgeldinnAyy Benim de nişanlım polis. 6 ay sonra polis eşi olcam hayırlısıyla... Ben de akademik kariyer yapıyorum. onun tayinleri benim kariyerimi olumsuz etkilicek ama olsun aşk için kariyerimden vazgeçicem.Evin eşyaları,düğünü kendi yapcak ailesi yardım etmicek bir de beni okutcak.En büyük korkum ilk tayinimizin istanbul'a çıkması. Neden bilmem İstanbul beni çok korkutuyor Polis eşi olup kariyer yapabilenler var mı aranızda.
kızlar günaydın hepinize nişanlı olanlarıda alıyosanız aranıza bende varım
hayorlı sabahlarrrr kızlarrrrrrrr :80:
Ayy Benim de nişanlım polis. 6 ay sonra polis eşi olcam hayırlısıyla... Ben de akademik kariyer yapıyorum. onun tayinleri benim kariyerimi olumsuz etkilicek ama olsun aşk için kariyerimden vazgeçicem.Evin eşyaları,düğünü kendi yapcak ailesi yardım etmicek bir de beni okutcak.En büyük korkum ilk tayinimizin istanbul'a çıkması. Neden bilmem İstanbul beni çok korkutuyor Polis eşi olup kariyer yapabilenler var mı aranızda.
hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız?
sanada hayırlı sabahlar canım nasılsın,bebiş napıyo yaramazlık yapmıyo değil mi?
evet canım söylediklerinde haklısın en iyisi bitirmek evlensem bile mutlu bir evliliğim olmayacak,çünkü ailesi kendi hatalarını kabul etmeyen birisi,neyse beddua etmek istemiyorum kötü söz sahibine aiittir ama canımı çok yaktılar rabbimde onların canını yaksın inşl
neden canım benım de nişanlım polis oda her seyını kendı yapıyor bende calısıyorum suan istanbulda yaşıyoruz bız burası onun ilk görev yerı aılesıde burda yasıyor doguya gıdınceye kadar bende callısıcam ayrıca istanbuldan neden korkuyosun
aynen canım benimm sunu çok iyi bil kimsenin ahı kimsede kalmaz boşver hayat herseye ragmen devam ediyor ve ben suna inanıyorumki senin hakkında hayırlı baska birisi var inşşş seni bulur ve çok mutlu olursunuz bugünleride unutursun kuzusum
inşl canım iyi dileklerin için çok sağol Allah razı olsun ,evet hayat devam ediyor iyi kötü kendimi toparlayacağım
inşallah çıkmaz canım istanbula yaa bizde istanbuldayız ve hiç memnun değiliz gerçekten okadar yoğunki burada işler çok yoruluyo eşim.ilk zamanlar ben tutturdum bırak polisliği diye sonra kendısine ağır gelmeye başlayınca kendisi istedi bırakmak çok ama işte bebeğimiz olacak malum para lazım hemende iş bulunmuyor sonradan düşününce diyosun burası büyük şehir elbette olayı çok olacak şimdi sıkıntı çeker sonra küçük bi ile geçince rahat ederiz diyoruz sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım
inşl canım iyi dileklerin için çok sağol Allah razı olsun ,evet hayat devam ediyor iyi kötü kendimi toparlayacağım
kızlar günaydın hepinize nişanlı olanlarıda alıyosanız aranıza bende varım
yasemin hoşgeldin
galiba daha önce nickin yasemin29 dun :26:
tekrar barışmışsınız herhalde
hayırlısı olsun
şimdilik anlaşıyoruz canım taakii sancıları görene kadarrteşekkür ederim iyiyim Allaha şükür sen nasılsın bebişle aran nasıl :26:
burdayım bitanem benimm asıl sen nerelerdesin kuzusummm bizde iyiyiz şimdilik cok şükür tansiyonum düştü bugünde hemşire komşum geldi önce kuaföre sonrada pazara gittik geldik yorulduk eccik kusumm sen napıyon nasılsın canımın içiiiiesselam canlar :92:
meloş bacım nasılsın anacım denk gelmiyoruz pek sık giremedim gerçi bu gece yalnızları oynuycam nöbetler değişti galiba yine enişteyle :44:
miden geçmiştir inşlh
çerkezim sende girmiyosun pek bu ara galiba nerelerdesin
hımm canım sen yasemin29 muydun :26: daha öncede konusmustuk senle evet bende okumustum bir derdim var köşesinde yazılarını neyse şimdi aranızın iyi olmasına sevindimmyasemin hoşgeldin
galiba daha önce nickin yasemin29 dun :26:
tekrar barışmışsınız herhalde
hayırlısı olsun
şimdilik anlaşıyoruz canım taakii sancıları görene kadarrsen napıyon nasılsınn
burdayım bitanem benimm asıl sen nerelerdesin kuzusummm bizde iyiyiz şimdilik cok şükür tansiyonum düştü bugünde hemşire komşum geldi önce kuaföre sonrada pazara gittik geldik yorulduk eccik kusumm sen napıyon nasılsın canımın içiiii
hımm canım sen yasemin29 muydun :26: daha öncede konusmustuk senle evet bende okumustum bir derdim var köşesinde yazılarını neyse şimdi aranızın iyi olmasına sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?