Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

amin canım saolsın azkaldı ama bende bittim ağrılardan sağsalim gelsin gerisi boş gerçidemelike ne yaptı alıştımı yoksa halaağlıyormu bilmem netede girmiyo telide yok bende haber edersin sen canım slm söyle

ne demek fıstıgım ne zaman ıstersen bız o vakıt yanındayız inş.
kızzzz sen çok dua etde yarın doğum yapayım .heyecanlandım vallahi doktor daha pazartesiye gün verdi çünkü tık yok bende yahuuu
ediyom etmem mi kız erkek gel artık ya bugun doldu zamanın

ne yapayım kuzum ya gözlerimiz seni aradı özlettin kendini.eşim ilçe görevine gitmişti 10gunlugune yarın kavuscaz ıns. sen neler yapıyon
bu arada yenı gelen arkadaslar sefalar getırdınız

arkadaşlar mrb nasılsınız? umarım herkesler iyidir.melikeden haber varmı?
iyi bakın kendinize öptm

hıcbısey olmaz allahın ıznıyle..hepımız nasıl alıstık sende alısırsın..basta zorlanırsın tabıı ama zamanla esınınde yardımıyla alısırsın.optum sevgılerr

inşallah canım çok sağol,bu arada kusura bakma dün pat diye çıktım ama araba vardı attım kendimi sokağa

çerkez kızı tekrardan çok sağoll

Son düzenleme:
slmmm herkese nasipse bende polis eşi olucam gelin olarakta silopiye gidicem silopide olan kimse yok mu

merhaba canım sonunda benden olan biri çıktı yanlış anlama silopide değilim sadece nişanlıyım bingöle gelin gidecem,ama mutlaka birileri vardır

kız nerdeee bu saat oldu hala tık yokk bende şansına küs hayatım yaa denk gelmiyo sana oğluşumn doğumu offffffffff

ayyyy son zamanların stresini çok iyi bilirim bende 40+1 de doğum yapmıştım sinirden geberiyodum niye doğuramadım diye allah yardımcın olsun canım

kız nerdeee bu saat oldu hala tık yokk bende şansına küs hayatım yaa denk gelmiyo sana oğluşumn doğumu offffffffff
bebeyi icerde iyi agırlıyorsan gelmek ıstemıyodur tabı gel oglum artık ben sıkıldım de annesi gelir belki sabret canım az kaldı
slmmm herkese nasipse bende polis eşi olucam gelin olarakta silopiye gidicem silopide olan kimse yok mu

slm canım benım orda gorev yapmıs tanıdıklarım var memnundular korkma cok kotu degılmıs arkadasım var su an

selam canım
aleyküm selam canım sende konunşursan bir daha çok selam söyle
selam tatlım
tamam canım bi dahaki konuşmadan söylerim

nerdesın bıdenem

burdayım hayatım sen nerdesin

bugün hava süperdi burda bahar havası resmen bende temizlik yaptım yeni oturdum popomun üstüne
koltukları sil halıları sil evi sil :95: geberdim şimdi eeşimi göreve gönderdim bende kahvemi aldım oturdum
sen nasılsın ali yahya nasıllar

arkadaşlar mrb nasılsınız?
giremedim bi kaç gündür herkes iyimi? melike döndümü?
benim rahim ağzı yaram tekrarladı sanırım yaaa bu 3. kez oluyo
bi fikri olan varmı???

okurken bahar havasının tekrarında cıktım gezdım dıyecen dıye beklıyom temızlık yapmıssın ama o da guzel bayılırım temız eve bızede gelsene aysennnnn halı koltuk sılmekten anam agladı ay canım arkadasım ya burda olsaydın yapardım ben sana bı yorgunluk kahvesı ali yahya iyi teyzesi sana bı dua yollayacam arkadastan alayımda unutturma bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…