herkese selamlar
selamlar kızlar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
meloşum kuzummmm gitmişsinm hayatım yoktum annemlere gitmiştim bende
hadi bi solukta tamamlayın 15 günü inşlh :)
neyse ararım telden zaten
çerkez sen napıyon canımcım :82:
melekmehmet hadi canım az kalmış sayılı gün rabbim kolay doğumlar nasip etsin
erkek bebek 9 ay 10 günü doldurunca gelir derler az daha sabır :)
ne demek fıstıgım ne zaman ıstersen bız o vakıt yanındayız inş.inşallah canım benim çok sağol,doğruyu söylemek gerekirse sanaldan dahi olsa orda tanıdık birilerinin varlığı içimi huzura kavuşturuyor,onlarda burdan bile bana çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar,burdan tekrara teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ediyom etmem mi kız erkek gel artık ya bugun doldu zamanınkızzzz sen çok dua etde yarın doğum yapayım .heyecanlandım vallahi doktor daha pazartesiye gün verdi çünkü tık yok bende yahuuu
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
meloşum kuzummmm gitmişsinm hayatım yoktum annemlere gitmiştim bende
hadi bi solukta tamamlayın 15 günü inşlh :)
neyse ararım telden zaten
çerkez sen napıyon canımcım :82:
melekmehmet hadi canım az kalmış sayılı gün rabbim kolay doğumlar nasip etsin
erkek bebek 9 ay 10 günü doldurunca gelir derler az daha sabır :)
ne demek fıstıgım ne zaman ıstersen bız o vakıt yanındayız inş.
ediyom etmem mi kız erkek gel artık ya bugun doldu zamanın
ne yapayım kuzum ya gözlerimiz seni aradı özlettin kendini.eşim ilçe görevine gitmişti 10gunlugune yarın kavuscaz ıns.sen neler yapıyon
bu arada yenı gelen arkadaslar sefalar getırdınız
hıcbısey olmaz allahın ıznıyle..hepımız nasıl alıstık sende alısırsın..basta zorlanırsın tabıı ama zamanla esınınde yardımıyla alısırsın.optum sevgılerr
melekkkkkkk dogurdun mu anacım
slmmm herkese nasipse bende polis eşi olucam gelin olarakta silopiye gidicem silopide olan kimse yok mu
kız nerdeee bu saat oldu hala tık yokk bende şansına küs hayatım yaa denk gelmiyo sana oğluşumn doğumu offffffffff
bebeyi icerde iyi agırlıyorsan gelmek ıstemıyodur tabı gel oglum artık ben sıkıldım de annesi gelir belki sabret canım az kaldıkız nerdeee bu saat oldu hala tık yokk bende şansına küs hayatım yaa denk gelmiyo sana oğluşumn doğumu offffffffff
slmmm herkese nasipse bende polis eşi olucam gelin olarakta silopiye gidicem silopide olan kimse yok mu
merhaba canım sonunda benden olan biri çıktı yanlış anlama silopide değilim sadece nişanlıyım bingöle gelin gidecem,ama mutlaka birileri vardır
düğün nezaman canım
meloşumun herkese selamı var
cumartesi dönüyomuş yuvaya
meloşumun herkese selamı var
cumartesi dönüyomuş yuvaya
selam tatlımselam canım
aleyküm selam canım sende konunşursan bir daha çok selam söyle
nerdesın bıdenem
selam tatlım
tamam canım bi dahaki konuşmadan söylerim
burdayım hayatım sen nerdesin
bugün hava süperdi burda bahar havası resmen bende temizlik yaptım yeni oturdum popomun üstüne
koltukları sil halıları sil evi sil :95: geberdim şimdi eeşimi göreve gönderdim bende kahvemi aldım oturdum
sen nasılsın ali yahya nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?