slmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi
biliyorum canım bingöl olduğunu
istanbulda yaşamak zor ama bir çok burdan giden arkadaşım keşke kalabildiğimiz kadar kalsaydık diyolar doğudada evler çok ucuz değilmiş en azından geziyoduk orda diyolar :)
ankarada eşimin amcası var keçiören etlikde her sene uğruyoruz sivasa giderken :)
slmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi
tebrikler canım analı bablı büyüsün sağlıklık uzunnn ömürlü vatanına milletine bağlı bi evlat olsun inşlhh
geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşl
gözünaydın tatlımmm allahım analı babalı büyütsün,haberleri bekliyoruz
kusura bakma bacım sana slm vermem mı hıc tum selamlarım senın olsun canım arkadasımkızzz insna bi selam verir demi ama
evet canım aynen öyle zaten yanında olmasanda teller pc sayesinde herşeyden haberin oluyo
bizimkinin okuldayken sınav dönemlerinin stresini ben yaşardım
tayin olucak meraktan 2 gece uyuyamamıştım morfin almışlar gibi gözleirmin altı mosmor dolaşmıştım iş yerinde herkes ne oldu snaa diyodu
benimki arçelik 9540 ydg canım
oy oy oy hosgelmiş sefa gelmiş minik paşa rabbım hayırlı ugurlu etsın analı babalı buyutsun normal mi sezeryan mı melekslmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi
ıyıyız tatlı kusum kusura bakma msn yazmıssın pek gıremıyorum malum bebısten dolayı sen neler yapıyorsunselam hanımlar nasılsınız?
evet tatlım hiç ucuz değil mesela ben aslen siirtliuym orda yakıt parası içinde aylık 700-800 veriyorlar diye biliyorum.düğünü biz kendimiz yapacağımız için doğu olması çok iyi oldu,
ben 18 sene k.örende oturdum,eşin sivaslı heralde
oyy canım benim kıyamam.hayırlısıyla git gel inşallah.aileni görünce belki biraz daha rahatlarsın canım yaa üzme kendini bebişde üzülür bak sonra
aminnn sekerimmmgül tabi bacinek bak ne güzel anacıgına kavustun
gelir annesi gelir o 10 martı bekliyo
seninde tatlım benimkadınlar gününüz kutlu olsun
aminnn canım benimmherkese selam arkadaşlar kaç gündür ayzacam yazamıyorum yazıyorum göndere bsamadan kapatıyorum şuanda sessizliğin sesini dinliyorum ofiste,
nişanlımın törenine gittim geçen perşembe günü çok duygusaldı bi ağladım bi ağladım birde anneside vefat ettiği için daha bir duygusaldı.anneciğm yalnız bırakmadı o geldi o benden beter.ama çok güzelll bir gündü aldım nişanlımıda yanıma geldik ankaramıza.ama bu pazar göreve gidiyorçok canım sıkılıyor hep bi ayrılık hep bi ayrılıkk sıkıntı basıyor benii:85::85::85::85:
bu arada merkezdeymişiz bitter ve çerkez kızı sizlerde merkezde misiniz?
melikecim sende anneciğine kavuşmuşsun son ayrılığınız olsun allahım başka ayrılık göstermisiniz
ve tabikiii bittercim çok sağol,kadınlar gününüz kutlu olsunn
seninde sekerimmselam hanımlar nasılsınız? Biraz geç oldu ama kadınlar gününüz kutlu olsun
hoşgeldin canımmMerhaba hanımlar bende polis sözlüsüyüm.İnşallah sınavlarımı verebilirsem bende polis olucam.Yeni katıldım aranıza.
hoşgeldin canımmslm kızlarrrrr ben geldimm nihayettt neslikannnnnnn ordamısın cnmmm
hoşgeldin canımmherkese selamlar
canımsınnnnnselamlar kızlar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
meloşum kuzummmm gitmişsinm hayatım yoktum annemlere gitmiştim bende
hadi bi solukta tamamlayın 15 günü inşlh :)
neyse ararım telden zaten
çerkez sen napıyon canımcım :82:
melekmehmet hadi canım az kalmış sayılı gün rabbim kolay doğumlar nasip etsin
erkek bebek 9 ay 10 günü doldurunca gelir derler az daha sabır :)
hemşosunuda merak edermiş güzelim benimmmamin canım saolsın azkaldı ama bende bittim ağrılardan sağsalim gelsin gerisi boş gerçidemelike ne yaptı alıştımı yoksa halaağlıyormu bilmem netede girmiyo telide yok bende haber edersin sen canım slm söyle
çok soal tatlım benimm merak etmişsin allah razı olsun hepinizden inşş canımsınızzzarkadaşlar mrb nasılsınız? umarım herkesler iyidir.melikeden haber varmı?
iyi bakın kendinize öptm
hoşgeldin canımmslmmm herkese nasipse bende polis eşi olucam gelin olarakta silopiye gidicem silopide olan kimse yok mu
selamlar kızlar nasılsınız
meloşumun herkese selamı var
cumartesi dönüyomuş yuvaya
kuzusum benimmm a.sselam canım
aleyküm selam canım sende konunşursan bir daha çok selam söyle
geldik bidenem az önce eşimde aksam inicekmiş aktarmalı ucakla inşş oda gelseydi hayırlısıyla canımsın çok soalarkadaşlar mrb nasılsınız?
giremedim bi kaç gündür herkes iyimi? melike döndümü?
benim rahim ağzı yaram tekrarladı sanırım yaaa bu 3. kez oluyo
bi fikri olan varmı???
ahh ahhh hiç sorma kuzucumm allahım baska ayrılıklar yasatmasın inşşşallahım keyfinizi bozmasın canım nişanlım şuanda sizin orda keşke bende orda olsam dün uğurladımçok kötüydü melikeye hak veriyorum hemde çok o birde evli biz daha nişanlıyız
oooooooo süper süper süperr bi haberrr melegimm allah analı babalı büğytüsün inşşş kuzucum nasıl gecti dogum anı felan aman haa bana anlat emiii ayyy tırstım yinee :18:slmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi
meloşummmmmmm nerdesinn kuzummmm
yarın gelince yaz bakalım
meloş hoşgeldin yavru kuşum:116::116::116::116::116::116::116::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
nasılsın neler yaptın bakalım
yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
oyyy oyyyy kuzucumm bu ne güzel bir karsılamaa cok mu özledin bacınıı gelll bi sarılak şöleee canımsınnn bebişimmm benimm
ayyy sorma bebegem her gün bi yere davetliydik içim dışımm kebap mecimekli köfte kısır mantı sarma olduu tabi pastalarda cabasıııı ama tadındaaaa kuzusum tansiyonumda maşallah hep normal gittiii
çok güzeldi yaaaa adanammm bidenemm canım memleketimm hele anacımı görmekkk zaten yettide arttı banaa kocişimde saolsun hiç yalnızlıgını hissettirmedii her daim aradıı canım kocişim benimmm nasıl özledim bacım bi bilsenn dahaa aksam gelicekkk inşşş :97: :98:
sen neler yaptın canımın içiiiiii
sarılacak bacım sensiz topiğinde tadı tuzu yoktu :97:
ohhh maşallahhh rejime girdim zatiii nevrim dönmüş durumda
ohh sevindim canım herşeyin iyi olmasına
bu akşam bolll boll hasret giderin artık enişteyle
neyse cnaım kalkıyom şimcik yemek yapıcam devam ederiz sonra
hoşgeldin melikecim nasıl geçti tatilin ohhhh götürmüşsün annenin yemeklerini afiyet olsun kızzz , gezmiş gelmişsin memleketini sefan olsun
oyyyy canım arkadasım benimm allah bin kere razı olsun senden bebegimm canımsınnnn
evet kuzucum bende acıktım ama nerdee annecimin yemekleri şimdiden burnumda tütüyo vallaa
inşş bidenem ama onunda eve gelmesi gece 12 yi bulucakmış aktarmalı gelicek :78:
tamam bebişim kolay gelsin bende biraz dinleneyim gelirim yinee senii çok öptümm bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?