Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

arkadaşlar mrb nasılsınız?
giremedim bi kaç gündür herkes iyimi? melike döndümü?
benim rahim ağzı yaram tekrarladı sanırım yaaa bu 3. kez oluyo
bi fikri olan varmı???

bız ıyıyız sukur canım babamıza kavustuk keyfımız yerınde
yarayı yakıyorlarmıs sanırım aama kulaktan duyma oldugu ıcın ben pek onemsemıyorum ıspatlı delıllı uzmanından duymam gerek sende doktoruna sor bence tecrube etmıs bırıde olabılır ama yınede doktor en ıyısı

bi fikri olan varmı???
geçmiş olsun canım
benim eltimde olmuştu yaktırdı yarayı doktor hamile kalmanı zorlaştırır deyip ilaç vermiş ama nedir nasıldır hiç bilmiyorum
sonra o tedavi esnasında ikizlere hamile kaldı doğurdu bile bi kızı vardı bi kız bi oğlan daha doğurdu :)
sen iyi bi doktora git inşlhh çabucak atlatırsın

heee bacım bende hava güzel dedimmi temizlikten başka bişi aklıma gelmez
yakın olsak ohhhh ne iyi olurdu
valla hasret kaldım yakınlardaki komşu arkadaş ortamlarına :97:
tmm canım yolla bakayım :)
öpüyorum ikinizide

bi fikri olan varmı???

geçmiş olsun canım ebnim bildiğim de yakıyorlar ama net bir bilgi değil tatlım

allahım keyfinizi bozmasın canım nişanlım şuanda sizin orda keşke bende orda olsam dün uğurladımçok kötüydü melikeye hak veriyorum hemde çok o birde evli biz daha nişanlıyız

merhaba tatlım :92::92:

nasıl gidiyo hazırlıklar sayılı günlerin kaldı bekarlığın ailenin tadını çıkar

evet ya çok az kaldı hem ağalrım hem giderim hesabındayım,ananem sabah kaldırmış artık daha erken kalkta sabahalrı yüzünü daha çok görelim şurda 5 ay kaldı dedi. ay nasıl içime oturdu,sonra nişanlım aradı görevde yeni ya anlatıyor filan hep dışarda yiyor keldığı yer nasıl filan onalrı düşünmekten heemn velensekde evini bilse diyorum o:84::84::84:
hazırlıklarda gitmiyor canım biraz paraya bakıyor, çeyiz olayı bitti sayılır birtek set üstümü alsam büyük ocakmı ona karar veremedim hala:26::26::26:
bi hayırlısıyla maaşı görserydik sonra hızlancak ama en azından bu hafat sonu gelinlik bakmaya çıkacağım işyerinden izin alabilirsem

sen ne yapıyorsun canım nasılsın

Son düzenleme:

canımcım bence nişanlın için kafana takma orda arkadaş çoktur hem sen gidene kadar alışıcak biraz daha çok daha iyi olucak
yeni bir hayata alışmak çok zor oluyo birde bunun üstüne evlilik stresi eklendimi ooo soma gitsin
ben sırf bu yüzden bir sene daha bekletmiştim sen alış işini bil diye :97:
bende evlenirken eşim set üstü alalım bulaşık mkn üstüne dedi ben istemedim çünkü hem fırın al hem set üstü birde koyacak yer derdi oluyo fırını zaten lojmana gitsek küçücük olucak dedim
normal aldım hiç pişman değilim hemde harika pişiriyo istersen nosunu veririm

allahım keyfinizi bozmasın canım nişanlım şuanda sizin orda keşke bende orda olsam dün uğurladımçok kötüydü melikeye hak veriyorum hemde çok o birde evli biz daha nişanlıyız

tesekkur ederım kuzusum merak etme nısanlını buralar cok guzel sakin arkadas buldumu gerısını dusunme kafa dengı bırını bulunca senı benı unuturlar yemek konusundada takılma kotu seylerde gorsun kı senın kıymetını ıyı bılsın

evet çok haklısın sivil hayattan sonra girdiği hayat çok başka alışması gerek ki ben ailemi bırakıp gurbet ele geldiğimde bana da ayrdımcı olsun evliliğe odaklansın o arada birde görevi düşünmesin çok haklısın
nişanlımda set üstü alalım diyor ailemde bende istemiyorum,eltimde benim polis eşi onalr 10 yıllık evli oda diyor sakın alma deneyimli insanların söyledikleri daha önemli,seninkinin markasınıfilan verde bakayım canım
bu arada dediğiniz doğru bizimki bi dolu arkadaş bulmuş :89::89:

galiba ununttu kuzum ya sabah aradı bu saat oldu haber yokk

kızzz insna bi selam verir demi ama

evet canım aynen öyle zaten yanında olmasanda teller pc sayesinde herşeyden haberin oluyo
bizimkinin okuldayken sınav dönemlerinin stresini ben yaşardım
tayin olucak meraktan 2 gece uyuyamamıştım morfin almışlar gibi gözleirmin altı mosmor dolaşmıştım iş yerinde herkes ne oldu snaa diyodu

benimki arçelik 9540 ydg canım

evet ya bana 2. askerlikngibi geldi okul dönemi şimdide 3. askerlikteyiz.tayin açıklancağı zaman bende aynı sen gibiydim,birde bizim birgün ertelediler sinir olduk çıldırcaktım,nişanlım açtı telefonu hazırmısın bundan sonraki hayatna dedi,ben çok eminim kesin istanbul dimi dedim yok dedi,bir rahatlık oturdu vböle omuzlarımdan yük kalktı bingöl dedi şoka girdim orası nere ya nerdeydi panik yaptım bileciğe bakmışım iyi diyorum batıymış filan diyorum komikti halim
tuhaftı yanii

makinayada bakayım bir canım

seninki pomemci galiba..birde benimki 2 sene okudu düşün
allahtan askerlikten kurtulduk topluca
bende istanbul olmuycak diye kabuslar görüyodum işte savaşın içinde felan buluyodum kendimi rüyamda
sende istanbul olmasın diyomuşsun :)

kız bilecikk benim memleketim annemler orda süper tam memur şehri

evet tatlım pomemci iistanbul da ayşamak zor yoksa istemezmiyim ne güzel olurdu.bizim tayin bilecik olmadı bingöl oldu tatlım doğuda yani bilecik olsaydı keşke ben ankaradayım daha yakın olurdum aileme
en nerdeydin tatlım

biliyorum canım bingöl olduğunu
istanbulda yaşamak zor ama bir çok burdan giden arkadaşım keşke kalabildiğimiz kadar kalsaydık diyolar doğudada evler çok ucuz değilmiş en azından geziyoduk orda diyolar :)
ankarada eşimin amcası var keçiören etlikde her sene uğruyoruz sivasa giderken :)

slmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…