- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
hoşbulduk canım özelden msj atarsın nerde oturduğunu kaç senedir buradasınız
evet canım 15.haftanın içindeyiz sen yarılamışsın maşallah darısı bana inşallah gerçi şimdilik bi sorun yokama dikkat etmem gerekiyor bende biraz pimpirik olunca herşeyden nemkapıyorum bi yerim ağrısa hastanedeyiz ne yapalım artık böyle geçireceğiz... dediğin arkadaşları tanımıyorum ama inşallah onlarında olur sennle aynı dileklerim
günaydınlar
meloşum iyi bari görmüşsün için rahatlamıştır az kaldı çoğu gitti kız göbüşlü resmini eklemdim bakayım yine eklediğin zaman söylede bende bakam kuşum
günaydınnn benim dünya güzeliii canım arkadaslarımmmmm
günaydın cnmmm oğluşun nasıl dün biraz korkutmuş seni..
hamilemisin tatlışımm ne güzel ya bende ama sen 15 haftadasın sanırım bende 26 inşş düzelir tatlım benimm aman dikkatli ol emii darısıda sarıbeybi ve aysenime olsun inşşş
cnm iyi dileklerin için tşk ederim inş yakında bizde hamile haberimizi veririz size.
günaydın kuzum sormaahemen koştum dünde kıpırdamayınca çok sükür içimde kıpır kıprmış kuzucumm ama ben hissetmiyomusum doktor istirahat ediceksin dedii hadii canım benim inşşş
CNM BU ARA TEMİZLİK FALAN DEDİN YORULDUN TABİ..DİNLEN BOL BOL HİSSET BEBEİŞİNİ TATLIM BANA DA DUA ETMEYİ UNUTMA HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLURMUŞ...
evet canım yaa bebiş gelmeden evin düzenini degiştireyim dedimm gercekten bide sınavdı derken çok yoruldumm oda yoruldu dogal haliyle sanırımm çok şükür teyzesii şimdi zıpırrr zıpıırrr kuzucumm etmezyim canım benimm hep aklımdasınız inankii inşş rabbim hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip ederrrrrr sizede kuzucumm
sende bidenem benimmAllah razı olsun sağol kuzum
günaydın kızlaaar
sarıbeybii burda da beraberiz bak=))ben doktordan geldim şimdi kan tahlili yaptırdım öğleden sora çıkçak dediler uyuyayım da çabuk geçsin zaman..melikee bana da dua et tamam mı arkadaşım?? bide yorma kendini gerçekten ev temizlenmese de olur=))
sende bidenem benimm
hoşgeldin kuzumm
gebelik içinmi test verdinn ayyy hadi inşş güzel haberleriniz alırız ederim canımsınn inşş hayırlısıyla evlatlarınıza sizde kavusursunuz melegimm
günaydın kızlaaar
sarıbeybii burda da beraberiz bak=))ben doktordan geldim şimdi kan tahlili yaptırdım öğleden sora çıkçak dediler uyuyayım da çabuk geçsin zaman..melikee bana da dua et tamam mı arkadaşım?? bide yorma kendini gerçekten ev temizlenmese de olur=))
evet gebelik için verdim lekelenmem var iki gündür de ondan...önce bi tahlil yaptırayım sora doktora gidelim dedik bekliyorum bakalım inş bugün hayırlı haberler alırım yarına da kalabilir dediler inş kalmaz
günaydınlar
meloşum iyi bari görmüşsün için rahatlamıştır az kaldı çoğu gitti kız göbüşlü resmini eklemdim bakayım yine eklediğin zaman söylede bende bakam kuşum
günaydınnn benim dünya güzeliii canım arkadaslarımmmmm
günaydın kızlaaar
geç olsada günaydın canım nasılsın,bebiş korkutmuş seni bak şu yaramaza şimdiden başlamış, Allahın izniyle birşeycikler olmaz korkma inşl sağ salim eline alırsın canım,darısıda bebek isteyen diğer arkadaşlara inşl....
geç olsada günaydın canım nasılsın,bebiş korkutmuş seni bak şu yaramaza şimdiden başlamış, Allahın izniyle birşeycikler olmaz korkma inşl sağ salim eline alırsın canım,darısıda bebek isteyen diğer arkadaşlara inşl....
merhaba cnmmm daha önce hangi topikte karşılaştık senle??? :80:
ben bi kaç taneye girdiğimden unuttum
cnmmm kan tahlilimi verdin..ay hadi nş güzel haberle gel...adetin ne kadar geçtiki?
inşşş canım benimm allahım güzel gönlünüze göre versin inşş bizi haberdar et olurmuu
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşl canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?