- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hangi topik olcak canım çift çizgi topiğindekan tahlili verdim adetim gecikmedi ama daha önceki adetim bi garip gelmişti bide lekelenme oldu ondan yaptırdım doktora gitçem en azından elimde bi sonuçla gideyim diye
İnşallah kızlar saolun bende bekliyorum sabırsızlıkla yarına kaldı herhalde benim sonuç
kuzum geldin mi yarına mı kaldı hakkında hayırlısı olsun canım benim inşş bebişin seninledir
belirtiler hissediyomusun pekii :26:
yaa aslında o belirtilerle birebir uymaya bilio ben bel agrısı cekmiştim mesela sadece
Bel ağrım var ama hastalık ağrısı değil böle tatlı tatlı ağrıyo..halsizlik ve sürekli bi uyku hali var=))gögüslerim bi aydır şiş ve bazen acıyolar..bide lekelenme olunca işte acaba mı dedimm..inşallah hamileyimdir yaa o kadar çok çok istiyorum kii..Allah her isteyene versin aratmasın inşallah
hangi topik olcak canım çift çizgi topiğindekan tahlili verdim adetim gecikmedi ama daha önceki adetim bi garip gelmişti bide lekelenme oldu ondan yaptırdım doktora gitçem en azından elimde bi sonuçla gideyim diye
İnşallah kızlar saolun bende bekliyorum sabırsızlıkla yarına kaldı herhalde benim sonuç
slmm nasılsınızz kızlarrrr....merak ettim acaba arkadaşın test sonuçları çıkmadımı daha inşallah hamiledir rabbim herkesin gönlüne göre versin...melikecimm korkma birşeycik olmaz inşallah bebişine bende hergün ağlardım hareketlerini hisetmeyince ama varyaaa doğunca daha çook ağlayacaksın acaba nefes alıyormu aaa hapşırdı acaba hastamı valla diyorumki karnımdayken hergün ağlardım ama hiççç derdim yokmuşmuş diyorum şimdi daha büyük sorumluluk güzelim
ahh canım hemşomm benim kıyamam sanaa melegim sormaa ilk gebeligimizden böle oluyoz sanırım yaa allahım yar ve yardımcımız olsun inşş bide ailemiz yanımızda olsa daha kolay olurdu hemde daha fazla tecrübe sahibi olurduk oda yokbilmiom napıcaz kuzuu sen napıyon nasıl oldun hala annenlerdemisin bebiş nasıl bitanem benim çok öpüyorum seni
ohh oıhhh maşallahh kuzucunaa canımm benimm darısıda benim yakışıklı paşamaaakız istarse 3.bebiş olsun biz yıne ağlarızzbirazda tecrübesiz olmamızdan kaynaklanıyo galiba bileemiyorumki..valla iyiyim çok şükürr bebişde ii maşallah emiyo emiyooo ohh uyuyooo kırkımız çıkana kadar kalacağız canım burada
selamlar
herkese selamlar güzellerrrrrrrrrr
meloşum dinlen iyice iş filan yapma biraz önce eltim aradı oda öğretmen hemde polis eşi aralarında bir yaş olan 2 oğlu var kız çıldırmak üzere neredeyse iikiside hastaymış bebişlerin küçüklerde tek başımayım diyor hasta olsam bakacak kimse yok ama allah güç veriyor diyor dikkat edin kızlar kendinize özellikle bebekli olanalr bizim eşlerimizin işleri dolayısıyla yıkılmamamız lazım çünkü yalnızız
bu arad pembe pancurlu ev hayalimiz yarına kaldı kızlarrr
arkadaşın bebişide belli olmamış sanırım allahım hepimize hayırlı evlatlar vermeyi nasip etsin inşallah
çok soal bitanem benimm olsun canım güç olmasında geç olsun üzülme hersey yoluna girer allah yuvana kurana yardım edermiş tatlı arkadasım benimm
canımsın yaaaa valla çok doğru varya her sıkıştığımda allahım yardım ediyor ve eğer bekliyorsak vardır bir sebebi allahım hayırlısını versinnnn huzurumuz olsun sağlığımız olsun gerisi yalan
kızlar bu arada bu tahkikat ne zaman sonuçlanır sizce seçimden sonraya kalmamamız gerekiyormuşş
Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın sonuçlanmadı benim tahlil yarına çıkçakmış hastaneyi aradım bi kadın çıktı lab.da tahlil sonucumu öğrenmek istiyorum dedim yasak bu dedi telefonda bu konuyla ilgili bilgi veremem dedii..hangi birime gittiyseniz ordan öörenebilirsiniz dedi...
Bende kadın doğuma gittim gebelik testi yapıldı çatlıcam meraktan sizde kadınsınız anlarsınız beni dedim önce bi kahkaha patlattı sonra söyle bakalım kimlik numaranı dedi yasak bişi yaptırıosun ya bana dedi
Ama sonuçlar açıklanmamaış tabi gece de bak yoksa yarına dedi..vicdanlı kadınmış sevdim kendisini
caponum Allah kolaylık versin inşallah bütün işleriniz yoluna girsin en kısa zamanda
evet 2 ayda belli oluyo die hatırlıyorum bende o tahkikat..
Melekmehmet sana da oğluşun ve kocanla uzun ömürler inşallah
bu kadar şimdilik=))))
oyyyhhh kocam gelemedi daha hergün 5.30da gelen adam..bi gün basçam o karakolu bırakın kocamı rahat diye çok canım sıkıldı valla
Bel ağrım var ama hastalık ağrısı değil böle tatlı tatlı ağrıyo..halsizlik ve sürekli bi uyku hali var=))gögüslerim bi aydır şiş ve bazen acıyolar..bide lekelenme olunca işte acaba mı dedimm..inşallah hamileyimdir yaa o kadar çok çok istiyorum kii..Allah her isteyene versin aratmasın inşallah
canımsın yaaaa valla çok doğru varya her sıkıştığımda allahım yardım ediyor ve eğer bekliyorsak vardır bir sebebi allahım hayırlısını versinnnn huzurumuz olsun sağlığımız olsun gerisi yalan
kızlar bu arada bu tahkikat ne zaman sonuçlanır sizce seçimden sonraya kalmamamız gerekiyormuşş
oyyyhhh kocam gelemedi daha hergün 5.30da gelen adam..bi gün basçam o karakolu bırakın kocamı rahat diye çok canım sıkıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?