günaydın kızlar hayırlı cumalar..benim test Negatif çıktı..hayırlısı artık 3.30da doktora gitçem bakalım ne hastalıklar çıkçak
günaydınlarrrr hayırlı cumalarrr rabbim bugün bütün dularınızı kabul etsin inşşş canlarımm
günaydın kızlar hayırlı cumalar..benim test Negatif çıktı..hayırlısı artık 3.30da doktora gitçem bakalım ne hastalıklar çıkçak
günaydınlar hanımmlar hayırlı cumalar olsun...dualarımız kabul olsun..inş..
maryporker hakkında hayırlısı cnm üzülmeden yola devam
evet tatlışımm aynen öleee
siz ne zaman basvurmuştunuz canım eşim şimdi görevde sorarım yinede ama bence 60 gündü secim haziranda yani 60 gün gecince cevap gelmese bile nikah yapma hakkınız vardı eşim öle sölemişti bana
Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın sonuçlanmadı benim tahlil yarına çıkçakmış hastaneyi aradım bi kadın çıktı lab.da tahlil sonucumu öğrenmek istiyorum dedim yasak bu dedi telefonda bu konuyla ilgili bilgi veremem dedii..hangi birime gittiyseniz ordan öörenebilirsiniz dedi...
Bende kadın doğuma gittim gebelik testi yapıldı çatlıcam meraktan sizde kadınsınız anlarsınız beni dedim önce bi kahkaha patlattı sonra söyle bakalım kimlik numaranı dedi yasak bişi yaptırıosun ya bana dedi
Ama sonuçlar açıklanmamaış tabi gece de bak yoksa yarına dedi..vicdanlı kadınmış sevdim kendisini
caponum Allah kolaylık versin inşallah bütün işleriniz yoluna girsin en kısa zamanda
evet 2 ayda belli oluyo die hatırlıyorum bende o tahkikat..
Melekmehmet sana da oğluşun ve kocanla uzun ömürler inşallah
bu kadar şimdilik=))))
günaydınlar kuzular
sizlerinde cuması mübarek olsun
aminn kuzummmmmmmmgünaydınlar kuzular
herkese günaydınlarrr hayırlı cumalar mary poker canım benim sakınn üzme tatlı canını allahım herşeyin hayırlısını verir sen stres yaptıkça başka hastaıklar çıkar umudunu kaybetme bence canım arkadaşımm
ben tahkikat için belgeleri vereli 2 hafta oluyor hemen sonuçlanmaını tabiki beklemiyorum ama seçimden sonra bekarları ilçeye verebilirlermiş o yüzden hemen nikah yapalım isityorz hoş onun izin olayı yok mazret iznini düğüne kullanayım diyordu nasıl nikah yapacağız bilmiyorum allahım yardım eder inşallah
hepinizi öptümmmmmmmm komacan komacannnn
tunaydn..
hayırlı cumalar herkeze..
bir çok yeni arkadaş gelmiş tanımıyoruz tabii birbirimizi ben cok eskilerdenimde..
hosgeldınız..
melike nasıl gıdıyor hamılelık ?
uzulme canım vardır rabbımın bır bıldıgı zamanı gelmemıstır takma kafana o zamn olurgünaydın kızlar hayırlı cumalar..benim test Negatif çıktı..hayırlısı artık 3.30da doktora gitçem bakalım ne hastalıklar çıkçak
sagol canım sana da hayırlı cumalargünaydınlar hanımmlar hayırlı cumalar olsun...dualarımız kabul olsun..inş..
maryporker hakkında hayırlısı cnm üzülmeden yola devam
nerdesın leynnnnnnnnngünaydınlar kuzular
canım eger evrakları elden takıp ettırırsenız kolay olur cabuk bıter tahkıkatı yapacak bırımle ırtıbata gecın durumu anlatın onlar yardım ederler benım 1gunde olmustu kagıt geldı ve gıttıherkese günaydınlarrr hayırlı cumalar mary poker canım benim sakınn üzme tatlı canını allahım herşeyin hayırlısını verir sen stres yaptıkça başka hastaıklar çıkar umudunu kaybetme bence canım arkadaşımm
ben tahkikat için belgeleri vereli 2 hafta oluyor hemen sonuçlanmaını tabiki beklemiyorum ama seçimden sonra bekarları ilçeye verebilirlermiş o yüzden hemen nikah yapalım isityorz hoş onun izin olayı yok mazret iznini düğüne kullanayım diyordu nasıl nikah yapacağız bilmiyorum allahım yardım eder inşallah
hepinizi öptümmmmmmmm komacan komacannnn
hosgeldın canım nasılsın ugramıyorsun pek senın bebısler nasıltunaydn..
bir çok yeni arkadaş gelmiş tanımıyoruz tabii birbirimizi ben cok eskilerdenimde..
hosgeldınız..
tunaydn..
hosgeldınız..
caponum ben unuttum ne kadar sürede çıktığını ya
3 sene oluyo ee yaşlandım artık
ama burda 1 ay içinde olmuştu herhalde..eşime sorayım bakayım yinede...
izin alamazsa sen gidersin kıyrasınız nikahı
hayırlı cumalar cnm...
evet ben mesela yeniyim adım zeynep....
uzulme canım vardır rabbımın bır bıldıgı zamanı gelmemıstır takma kafana o zamn olur
sagol canım sana da hayırlı cumalar
nerdesın leynnnnnnnnn
canım eger evrakları elden takıp ettırırsenız kolay olur cabuk bıter tahkıkatı yapacak bırımle ırtıbata gecın durumu anlatın onlar yardım ederler benım 1gunde olmustu kagıt geldı ve gıttı
hosgeldın canım nasılsın ugramıyorsun pek senın bebısler nasıl
hoşeldinnn tatlım benimmm
hep gel canım yaa inanki seni aramızda görmek cok güzel iyiki varsın iyiki actın bu güzel topigiii
iyiyiz canım çok şükür oglusumlaa tekmeliyoo bol bol annesini
sen napıyosun nasılsın prensesin nasıl bi yandan da hamilelik inşş yorulmuyosundur canım benim kendine ve bebişlerine çok ama çok ii bakkk çok öpüyorum senii
hosbulduk canım..
daha sık gelıcem artık inş.
büyümüş senin oğlan tekmeler baya etkılıyodur artık
bizimde oğlumuz olucak hayırlısıyla kızımızdan sonra
sende dıkkat et kendıne ve bebısıne operım
oh ohhh cok sevindimm kuzusummm hep gellll böleee işte yaaa
ooo gözün aydınnn bitanem benimmm desene oglan anasıyıkk ecük kaynanalık yapalım demüüü
çok sevindim canım ohh kurtuldun işte bi kız bi erkek darısıda ilerde bana olsun inşş
bende kuzucummm
evet bu kez de oğlan anası olucaz bakalım bısey degısıyor mu...
o duyguyu yasamadım ama kız annesı olmak ne muhteşem bır duygu onu bılıyorum..
ınş. canım her ıkısınınde tadı guzellıgı farklıdır Allah ım herkeze her ısteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?