- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 42
caponum stres yapma canım hepsi hallolur sağlık olsun yeter
babanada çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
sıkma canını canım herşey hallolur Allah yardım eder bir bakmışsın herşey kendiliğinden oluvermiş sanki,
sen daha baştan pes edersen nolacak yılmak yok araştırmaya devam vardır uygun bir yerler,sakın sinirini nişanlından alayım deme düğün evlilik stresli işler zaten insan ister istemez kavga edebilir,inşl hayırlı bir şekilde atlatırsın canım
Allah acil şifalar versin canım babana ...
caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum
çok gecmiş olsunn kuzucum gözümden kacmış inanki acil şifalar dilerim babacına
geçmiş olsun canım babacıgına bu arada esya bakarken ufak olsun falan dıye dusunme gonlune ne guzel gelıyosa onu al sonra ıcınde kalıyo ılk defa evlenıyosun kolay alınmıyo saglam al guzel olsun kullanıslı olsun bı sekılde tasınıyolar zaten kucugude tasınıyo buyugu de
oy oy fıstıgım ıyıyız sen nasılsın
ne oliiiiiiiiii bacinek ne bu nese rabbım artırsın
aysenim nerelerdesin guuzum denk gelemıyoruz bı turlu
caponumm kullanıcısından alıntı
evet ya yardım etti kredimiz çıkmış nasıl rahatladım çıkmayacak diye önceden biaz sıkıkntı vardı çok şükürü yararbbim yardım etti hemencecik çıktı,ama sıkıntı bitmiyor babam hastaydı 5 aydır doktor bugün kesin ameliyat demiş dalağını alacakalr yarın yatacakmış sanırım
cnm babana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
evet tatlım ama ne kadar bakarsam o kadar kafam karışıyor yahuuuu allahım
yardım edecek inşallah birde işte taşınma muhabbetini düşünerek hareket ediyorum hep bu sıkıkntı oluyor ergonomik olsun küçük olsun filan derken birşey bulamıyorum
cnm bi kere alınıyo istediğin şeyleri al sonra pişman oluyorsun cnm ya ...
bak benim kocişime msj gelmemişmi ya da geldi bana söylemediyaktım onu akşam
bi etkinlik olsa da gitsekkk
hoşgeldin cnm aramıza Allahhepsini korusun, onları başımızdan eksik etmesin inş.
hepinize tünaydınnn canlarımmm hepinizin iyi dilekleri için çooooook teşekkür ederimmmm,dün yatıramdık hastanede yer yokmuş sıraya koymuşlar şşimdide gelin demişler bakalım yatacakmı oda belli değil biz doktoru baya araştırdıkda gittik hastaneye bu dalak ameliyatı olanalara bağışıklık için iğne vurulması gerekirmiş ameliyattan önce babam demişki iğneyi ne zaman vuracaksınız doktor demesin mi vurulmadınızmmı allah allah sen demezsen nerden bilsin hasta internette baraştırınca öğrendik bizde hey allahım nasıl bir sağlık sistemi var anlamıyorum yaaa
şu kredi çıkınca stresim daha bir azaldı nede olsa para olamyınca hiçbirşey olmuyor nişanlıma birşeyde diyemiyorum o yeni bir şehir yeni bir hayat ve yeni işine alışmaya çalışıyor bir taraftanda bana yetişmeye çalışıyor anlayışsızca davranamam zaten ama ona herşeyi tam olarak paylaşamayıncada böyle çatlıyorum sağdan sağdan geliyorlar bana
bu arada yeni arkadaşımız gelmiş onada hoşgeldinnnn diyorum demek bir bingöllü daha oldu ne güzellllllll