- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
memnun oldum canımNazlı bende
hosbulduk canım ıyıyım sağol sen nasılsın ?
ıyı benımkıler ablamız büyüdü tabii de yanlızca ilgi delisi ..
ufaklıgımızda ıyı saglıklı hersey yolunda cok sukur
senın bebıs de buyumus
Günaydıııın :) Ne zamandır uğramamıştım, bir selam vereyim dedim:) İyidir inşallah herkes.
Herkese iyi haftasonları diliyorum ben de :)
Allah kavuştursun melike_ecesuu :)
Günaydın kızlaar iyi hafta sonları benim çikolata kistimden başka bişi yokmuş yara falan var demişti bi doktor bu yok dedi...ilaç falan da vermedi idrar yollarım iltihaplanmış galiba pazartesi onun için gidicem tahlil yaptırcam..bebek işini erteleyin biraz kilo ver önce dedi kist için dğm knt hapı vermem lazım ama kilo alırsın die veremiyorum dedi..rahatladım doktora gidip gelincce şükür önemli bişi yokmuş=))
Günaydın kızlaar iyi hafta sonları benim çikolata kistimden başka bişi yokmuş yara falan var demişti bi doktor bu yok dedi...ilaç falan da vermedi idrar yollarım iltihaplanmış galiba pazartesi onun için gidicem tahlil yaptırcam..bebek işini erteleyin biraz kilo ver önce dedi kist için dğm knt hapı vermem lazım ama kilo alırsın die veremiyorum dedi..rahatladım doktora gidip gelincce şükür önemli bişi yokmuş=))[/QUOT
cnm geçmiş olsun sevindim önemli bişi olmamasına...benimde idrar yollarımda iltihap var cnm ya
herkese günaydınlar güzel hafta sonlarııı olsunnnnn alıntı yapamadım baya bi olmuşş ama güzel dilekler için çok sağolun tahkikatı vereli 2 hafta oluyor çerkez kızı dediğini söyleyeyim nişanlıma uğraşsın acıcık bu arada babam ameliyat olamadı kalpde büyüme çıktı çok canım sıkıldı bende hiç size iyi bir haber veremiyorum ha bire derrt tasa anlatıp duruyorumkusura bakmayın
marryboker çok sevindim çikolat kistiyse sorun yok tatlımm,zayıfla dedi haaa şimdi kendim aklıma geldim zayıflayayamama sorunum old. hamileliğimi düşündükçe çıldırıyorumm
ben bi kaçayım buralardayım yineeee
cnm babana çok çok geçmiş olsun şimdi tıp çok ilerde biliyosun herşeyin bir çaresi var..tahkikatte evine gelip teyit ediyolar sen yoksan seni bağlı bulunduğun karakola çağırıp ifade alıyolar
ondan sonra 1-2 hafta içinde sonucun çıkıyo...bende öyle olmuştu....inş sizinki de tez zamanda hayırla sonuçlanır ..
inşş canım inşş rabbim bizede kız evladı tattırsın hayırlısıyla
nasibimizde ne varsa onu yasıyoruz ben bunun tırnagını bulana kadar ne cektim rabbime şükürler olsun rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşşş
temmuz annelerinden 2 arkadas erken dogum yaptı ve bebişler suanda yasam mücadelesi veriyo inanki cok üzülüyoruz rabbim annelerine bagıslasın inşş çok kötü bi durum saglıcakla gelsinler de baska bişi istemiyoz canım artık
ıyıyım bende canım eeeeee sımdı bebek gelıyo farkındadır o bekler ılgıyı umarım cok zorlanmazsın buyudu bızım bebıste teyzesı bı de dısını cıkarabılse rahatlayacak ama hala kasınma asamasında
slm kuzusumm çok üzüldümm canım inankii yaa acil şifalar babacınaherkese günaydınlar güzel hafta sonlarııı olsunnnnn alıntı yapamadım baya bi olmuşş ama güzel dilekler için çok sağolun tahkikatı vereli 2 hafta oluyor çerkez kızı dediğini söyleyeyim nişanlıma uğraşsın acıcık bu arada babam ameliyat olamadı kalpde büyüme çıktı çok canım sıkıldı bende hiç size iyi bir haber veremiyorum ha bire derrt tasa anlatıp duruyorumkusura bakmayın
marryboker çok sevindim çikolat kistiyse sorun yok tatlımm,zayıfla dedi haaa şimdi kendim aklıma geldim zayıflayayamama sorunum old. hamileliğimi düşündükçe çıldırıyorumm
ben bi kaçayım buralardayım yineeee
tabıı canım cınsıyet en son planda Allah ım saglıklı hayırlı evlat versın de ..
cok erken dogmus bebekler yha umarım hayata sıkı sıkı tutunurlar Allah ım aılelerıne bagıslar yavrularını ınş. cok uzuldum
kızım uzun zamandır kardes ıstıyordu zaten ama hafıf kıskanclıklar da olmayacak degıl her seferınde anlatmaya calısıyoruz sımdılık bı problem yok ama bakalım dunyaya gelıncede ınş. boyle devam eder..
aman tek derdı diş olsun canım yha zor zamanları atlatmışşınız bundan sonrası tam sevılıp koklancak vakıtler ..
hu huuu nerdesinizz komsularrrrrr:92: :94:
sabahtan beri burdayım canım ama kimsen yok sıkıldımmm işde işde yokkk ve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hu huuu nerdesinizz komsularrrrrr:92: :94:
buradayızz kuzucummm sen nirelerdesin nasılsınn
gell kusum banaa kahve yapalım içeriz iki de sohbet ederizzbende kocişe yemek yapıom bi yandan da kk da takılıyom çok hamarat bi bacın var anlıcagınn
aksama kocişim bizi dısarıya cıkarıp gezdirecek oglusumla bide süprizi varmışşş bakalımm :98:
kocişim gelene kadar bende buradayım 6.da gelicek inşşbebişimm iim saolasın sen napıyon bebiş nasıl bidenemm
eee adanalııısın hemşocumm hamarat olacan tabiiiiikızz bende merak ettim bak süprizi neymişşş off yaaa kocamı özledimmm
bende iyiyim ablamlar vardı bebişi görmeye gelmişler şimdi gittilerde bende bebişi uyuttum hemen kk ya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?