herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle senbenim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş
çerkez kızı canımm sana mesaj atıyorumm yolluyorummm
pazartesi gelinliğimi verdim kızlar umarım hayalimdeki gibi oluırrr
herkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle senbenim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı
sarıbeybi benim ark. klomen kullanıyor onunda ağrısı olmuş doktoru arın olunca gel demişti gitmişi demiş yumurtalığın çatlıyor bugün şeyedin demiş :78::78::78: öbür ay adetin geçikirse hamile olabilirsin demiş
emsalsiz tatlımmm hakkınızda hayırlısı olsun ama sen yinede dikkat et kendinee
saol canım şuan hemen ümitlenmekte istemiyorum yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin her zaman...
ikinize çok teşekür ederim güzel dilekleriniz için önce babaişim iyiileşir sonrada gelinliğim çoook güzel olur, sizlerde inşallahh hayırlısıyla anne olursunuz güzel haberler peşpeşe gelir inşallahhh
ikinize çok teşekür ederim güzel dilekleriniz için önce babaişim iyiileşir sonrada gelinliğim çoook güzel olur, sizlerde inşallahh hayırlısıyla anne olursunuz güzel haberler peşpeşe gelir inşallahhh
cnm beklemek çok zor merak ta cabası... ne kadarlık evlisin... bende dr gidip geliyom bakalım kısmet ne zamansa...
sende sağol cnm...inşallah cnm seninde mutlu evliliğin güzel yuvan boy boy bebelerin olur inş
2 senelik evliyim tatlım 4 aydır bebiş istiyoruz. senin ne kadar oldu?
maşallah cnmben 10 aylık evliyim cnm ... 2 aydır istiyoruz Rabbim ne zaman laik görürse inş gelir meleğimiz.
hımm ne güzel canım bende giricem inşş su okulumu bitireyimde pomemci olarakpolisim canım, benim eşim çerez hastası akşamları şunu getir bunu getir diyip durur akşam kitap okuyordum en heycanlı yerinde yine bişi istedi bende ortada fol yok yumurta yok bi bakim nasıl bişimiş dedim zevkliymiş ama bakalım yarın sabah nolcak
hoşgeldin bebişim nerelerdesin kuzucum cok merak ettim seniiiherkese selam hanımlarrr melikem geldim canım benimmmmmm nasılsınızz bebişinle senbenim iş yeri taşındıya net yok bilg. yeni kuruldu iş güç çok fazla akşamalrda babamın yanındaydımm genellikle hala ameliyat olmadı
aminn canım benimm allahtan ümit kesilmezbi bakmışın bebişin seninleeesaol canım şuan hemen ümitlenmekte istemiyorum yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin her zaman...
melike_ecesuu canım çok iyi düşünmüşsün polis olmakla rabbim gönlüne göre versin...
Bu arada çok gececi değilim ama 9 a kadar buralardayım...
evet tatlım benim çok tesekkürler aile de herkes emniyet mensubu bi tek ben kaldım kadroyu tamamlıcam inşş
siz nerdesiniz biz bu yıl sarka geldik malatyadayız
canım biz istanbuldayız bu sene şark istedik bakalım 1. sıraya maraş yazdık inş. orası olur diye dua ediyorum.Bir çok kişide baş müdür kimseyi göndermiycek diyo ama ben gitmek istiyorum. Şarkta bebiş doğurup ücretsiz izine ayrılmak istiyorum. İstanbulda olursa maddi açıdan sıkıntı olur.
hımm anladım canım allah gönlüne göre versin inşş ama maras torpil canım burasıda öle ben getirtim eşimi burayaa
marastada arkadasım var gidip gezmiştik ama malatya daha güzel geldi bize eşimle
evet tatlım benim çok tesekkürler aile de herkes emniyet mensubu bi tek ben kaldım kadroyu tamamlıcam inşş
siz nerdesiniz biz bu yıl sarka geldik malatyadayız
benim babam da polis, esimde. babamla malatyada yaptık sarkı. evlendim simdide ağrı doğubeyazıttayım. istanbuldan geldim buraya. bir uçtan bir uca yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?