Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

değerlendircem de kocişe küstüm cuma günü kızdım bende bu ayı boşluyom dedim...

ayy canımm boşlama sen yinede kuzucumm ahh inşallah kist değildir benim hamile kalınca ortaya çıktı kistimde 3ay neler çektim gece gündüz hastahaneler acillere gidegele öldüm öldüm bebeğimi bile almaya kalktılar benden ama vermedim aldırmadım bi an önce baktır kist ise tedavini görde öyle hamile kal

geçmiş olsun canım gerçi geçmiş ama bebişini eline alana kadar neler çekmişsin neler çok zor....
bende de var kist doktor önemli bişey değil dedi 14mm demişti ama şimdi kafama takıldı evli değilim ama ....

günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
benim dün gec yatılı misafirim vardı da 4 de yatabildik sabah ta 7 de kalkıp kahvaltı hazırladım ama şimdi uyumak için neler vermezdim
sizler nasılsınız iyi mi herkes ??:26:

çok soal yagmurcum artık bebiş büyüyo ya karnıma baskı yapınca oda bulantıya neden oluyo dr bey sölemişti hazırlıklı ol die polen bende var ama kasıntı yapan cinsten hele urfada okurken bizim kampüsteki agaclardan toz ucusunca bende bi kaşıntı baslardı hastanelik olmuştum

iyiyiz canım cok şükür sende iyisin inşş evet misafir olunca öle oluyo ya hem gec yatıyosun hemde erken kalkıyosun

cnm geçmiş yıllarda başıma geldi bilirim acısını

iyiyiz canım cok şükür sende iyisin inşş evet misafir olunca öle oluyo ya hem gec yatıyosun hemde erken kalkıyosun [/QUOTE]

evt cnm ya

slmm kızlarrr nasılsınızzzzz:))ayy melikecimm valla biraz önce yine açtımda fotona baktımm maşallahh yaa çok hoşuma gittin kızzz büyümüşş paşamızz oyyy

canım sen yinede bi görün doktorada tedavini olki büyümesin gerçi doktorun önemli deil demiş o daha ii bilirde hani büyümesin yanii

slmm kızlarrr nasılsınızzzzz:))ayy melikecimm valla biraz önce yine açtımda fotona baktımm maşallahh yaa çok hoşuma gittin kızzz büyümüşş paşamızz oyyy

oy oyy oyyyy kuzucumm benimm sende çok tatlısın bebişinle bitanem evet bende okudum herkes çok güzel şeler yazmış saolsunlar temmuz anneleri manken gibisin demiş hattaa ayy bide kilo almış halimm buu çok tesekkürler bidenem canımsın çok öpüyorum seni ve bebişiniii

nasılsınız canlarım ne zamandır uğrayamadım buralara özledim vallaa....

hoşgeldinn sefalar getirdinnn
iyiyiz canım cok şükür sen napıyosun nasılsınn

ayyy amaniinn orulduumm pilates yapıyorumm... nefes alll nefes ver püüfff

bi haberim daha var adet olmam gerekiyordu olmadım acaba hamilemiyim çok merak ediyorumm çatliycam meraktan

sen napıyosun canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…