- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ayyy amaniinn orulduumm pilates yapıyorumm... nefes alll nefes ver püüfff
bi haberim daha var adet olmam gerekiyordu olmadım acaba hamilemiyim çok merak ediyorumm çatliycam meraktan
sen napıyosun canım...
merhaba hanımlar keyifler nasıl?
caponum,,, bacinekkkkk,,, nerelerdesiniz canlarımmm :26:
merhaba hanımlar keyifler nasıl?
ıyıyım kuzummm sen nasılsın
kolay gelsin tatlım fazla yorma kendini hadi yaa kac gün gecti kuzum hadi inşş rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla bi arkadasımda ben uyuyodum öglen aradı hamileyimmmmdeyince çok sevindimm darısıda size olsun inşşş
ayy ne güzel gelsin bebişler sağlıkla inşallah... 3 gün geçti akşam test yaptım 2. çizgi silik çıktı netten araştırdım her kafadan bir ses çıkıyor pazartesi dr. gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı artık...
burdayım bacinek dur bı gecmısı okuyup geleyım
aaaaaaaaaaaa hadi yaaaa kuzucumm o halde hamilesinn bende de öle olmustuu hadi gözümüz aydınn olsun inşş bebişin geliyorrrrrrrrrrr
kan tahlili yaptırmadan hemen inanmakta istemiyorum olmayınca çok üzülüyor insan. Ama içinden bir ses sana katılıyohayırlısıyla inş.
canım benimm bende öle olmustum cok arastırmıştım kkda da 5 gün kala silik cıktı 3 gün kalada aynıydı bi gün gecincede sonra hemen kan testine gitimm 397 cıkmıştı degerim hemen durma git kan var bu arada sakın bitki cayı içme ve maydonoz nane tüketme emi uzan istirahat et
önerilerin için çok saol caım benim... Pazartesine doktorumdan randevu almıştım sabredemedim aradım yarın sabah gidicem çok heycanlıyımm arada bir göbek altında ağrı oluyor neden bilmem... Senin bebiş nasıl canım...
iyiyiz canım cok tesekkürler bencede git bi canım aman dikkat et kendine agır bişi kaldırma yat uzan emi canım
[FONT="Comic Sans MS"]çok güzel diyosun ama çalışıyorum tatlım ama yorucu değil görevim oturuyorum. dün akşam kocişime naz bile yaptım garibim mutfakla oturma odası arasında mekik dokudu çok zevkliymiş ama[/FONT]
öyle mi ne güzel nerde calışıyosun canım ne üzerine
evet yaa güzeldir ama ben hala kıyamam eşime bişi getir bişi yap demeye:98:
caponum,,, bacinekkkkk,,, nerelerdesiniz canlarımmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?