Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ooooooo kımler gelmıs bıze selam yok mu fıstık[/QUOTE]

ayyy bacinekk sende benim gibi olmusun deseneee
bende gecen hafta sildimm anamm yagmur yagsaa camur yagdııı battı yani okadar azar işitmiştim eşimden bideee degmediii
ozaman cok sinirlenmiştim ama gecti üzerine hem kar hemde yagmur yagdı yine tınlamıyom vallaa
sende ben gibi sallaa kusummm

Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına alırsın inşl azasız noksansız

kolay gelsin kuzum yorma kendini fazla bebişte yorulur bak

meloşum sağolasın bacımm
evet zor oldu ama annem daha fena oldu eve giresim gelmedi diye ağlamış
neyse allah sağlık versin herkes yerinde iyi olsun sık sık gidiyorum zaten :98:
bende sabah beri temizlik ettim dip köşe odayı felan değiştirdik yavaştan salona geçiş yapıyoruz ama havalar bi ısınamadı gitti yaz gelmiycek gibi hiç :97:
camlarıda silecektim ama yarından sonra hergünü yağmurlu gösteriyo o yüzden bıraktım

çerkezcim selam var tabisii olmazmı aam hiç denk gelmiyoruz canım

kolay gelsin kuzum yorma kendini fazla bebişte yorulur bak
saolasın bitanem benimmmm cansımsınn

evet kuzum seni cok ii anlıyomm
silme aysenim ben sildim camur yagdı üstüne de kar ve yagmurr deli oldummmm ama gectiii

üfff ruhum daraldı tek başıma yahuu :95:
eşimde arayamıyo başı kalabalıkmış :97:

oy oyyy ruhumu daralırmışş dur ben arayım da acayım daralan ruhunu kusum benimkide gecedee

silmiyom zaten bacım
ama cam silmeyi severim ben manyakmıyım neyim ön taraftaki camları eşim evde olursa o siliyo cadde üstü kalabalık oluyo gençler felan oturuyo diye ama ben o yokken silmeyi tercih ediyom azcık işim ağrısız başım misali

ana kız iyi barim aynı vardiyaya dönmüş biizimkiler gerçi benimkinin 2 hafta sonra değişicek başka bi göreve gidecek ingilizce biliyo diye yazmışlar sinir oldu ama :97::97:

ara kele iki lafın belini kırak

ayyy kusumm ne güzel yardım ediyoo desene benimki camı silicekkk ayyy nerdeee
ama dedigin gibi ona da bi işi yaptırmaktansa kendim yapmayı tercih ederimm
kuzumm eşim iki hafta böle 12 36 calısıcak sonra bi hafta gündüz arkadasları izne cıkınca böle degişti calışma saatleri şimdilikk
arıyom kuzusummmm

meloş bacım nirdesin bakem :82:
burda acayip yağmur yağıyo her an elektirikler kesilebilir ışıldağımı hazırladım :18::18:

meloş bacım nirdesin bakem :82:
burda acayip yağmur yağıyo her an elektirikler kesilebilir ışıldağımı hazırladım :18::18:

burdayımmm kusumm
hadi yaaa ahh ne güzel yagmura bayılıyorummm bacım ben yaaaa
keşke burda olsaydın söle karsılıklı bi kahve yapardım ohhh kahve yagmur misss gibi olurdu vallaaaa
hazırla kusumm korkma ben yanındayımmm canım arkadasım benimm

Son düzenleme:

ahh ahhh kahvede ne iyi giderdi
bende severim bazen yağmur yağınca eşimle gece yarısı çıkarız yağmur altında dolaşmaya :98:
anam zaten ne zaman eşim gece olmaz o zaman gider elektirikler hayret ediyorum nasıl bir zamanla yapıyorlar

ayyy benle eşimde böle cisiler ya kusumm hıhhh çok seviyoz ozaman altında yürümeyii :98:
hadi yaa tühh sen uyumuyonda ya kusum o yüzden kötü olur sıkılırsın korkarsın yalnızsın malümorası istanbul dualarını oku bidenem benimm allahım korusun inşş senii
bu aradaa avatarını sevsinler kusumm bayıldımmm

yarın çıkıcaz zaten gezmeye kaç gün yağmurlu olacakmış zaten bol bol ıslanırız

aman işte burda vakit geçiriyom bi sitede oyunlara takılıyom ilerleyen saatlerde kitap okurum
okumammı kuzum her odaya ayetel kürsiyi okuyup üflüyom

sağol yavrimm canım sıkıldı ruh halime uygun bişiler koyim didim

ohhh desenee yarınn süperrr bi gün olucak kusumm
gez bacım gezz cocuk yokken sefan olsunn ben son demlerimi yaşıyorum zatiiii
eve tıkınıp kalırım eşim artık hasta olur cocuk der durur benide korkutur çıkamam zaten ailemde uzakta eyvahlar olsun gariiii
ben cok begendim bacım vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…