Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

tabi bakalım benimki kaçda kalkıcak :97:
hem alışveriş hem gezme
yok canımcım neden tıkılıcan ilk aylar biraz zor olur sonra atarsın arabaya kuzuyuda
benim teyzem hamileliğinde acayip gezdi hiç durmadı yerinde diyoduk çocukda senin gibi gezenti olucak ama sen çıkamazsın ama çocuk doğdu yine devam etti hiç bişeyde olmadı çok şkr ama şimdi cimcimede gezmeyi çok seviyo evde durmak istemiyo zaten gittiğimiz yerler belli bacım

evet kusum ilk aylarrr zor oluyomus hatta altımdaki ögretmen komsum dogum yaptı kızı aglayıp duruyo özelliklede gazı olunca
inşş kuzum bende öle olurum yaa maşş teyzenin prensesine darısıda benim oglusuma yaa zaten ailemden uzaktayım gurbette o yüzden canım daha bi sıkkın annemde gelir ama fazla kalamaz iş yerini bırakamaz
artık kociş gezdirir inşş ona kaldı tek umudum

inşlh gaz sorunu olmaz canım
hepimiz uzaktayız bacım ahhh ahh :97:
ben olsam hergün gelirdim kele seni yalnız bırakmazdım

eşim aradı şimdi kuzuu yanında calışan poliss arkadasının evinin tavanının ortası düşmüş eşi aramış oda benim hemşoo ayy allah korumus yinede kadına bişi olmamış yaa eşimde arabayı vermiş evine git bak die valla dedigin gibi ne oluyosa eşler evde yokken oluyo rabbim korusun inşş

inşlh gaz sorunu olmaz canım
hepimiz uzaktayız bacım ahhh ahh :97:
ben olsam hergün gelirdim kele seni yalnız bırakmazdım

inşş gelirsin kuzusumm allah razı olsun canım arkadasım benimm rabbim güzel gönlüne göre versin her daim inşş ve hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda inşşş

ayyy allah korumuş nasıl tavanmış kız o öyle
benimde ilk evlendiğimi zamanlar balkonun tavanının mozaikleri çökmüştü iki dk önce düşselerdi ben ordaydım çamaşırları toplamıştım bütün herkes camlara üşüşmüş bende salonun camından bakıyorum allah allah o ses neydi öyle diye salondan adımımı bi attımki içeri giriş oturma odası her yer taş dolu şok olmuştum kalakaldım tel etmeyi bile düşünemedim o an afalladım
ayy çok kötü olmuştur kadın şimdi

senide allah korumus kuzumm yaaa o kartonpiyer sanırım canımm sormadım eşime öle iki dakika aradı kapadık şimdi eşim yalnız kalmış şubede umarım iyidir bende merak ettim nası oldugunu inanki :26:

Son düzenleme:
günaydınn kızlar naparsınız?
ben cumartesi tadilattan sonra eve bi giriştim saat 8 de kocam zor durdurdu beni
çok yoruldummm çok.pazarda misafirim vardı yemeğe dinlenemedim... bugünde işteyim ama sarhoş gibiyim ya bi uyusammm....

emsalsiz hamileymişsinnn çok sevindim cnm Allah kucağına almayı nasip etsin...evet urfaya gezmeye gelin beklerim her zamann..

aysenn hoşgeldin yuvana cnm...
meloşum sen nettin gı haftasonu gezdinmi?

günaydın kızlarrr:92::92::92:
geçmişi okuyamadım işim var öptümm sizi geri gelirimmmmmmmmmmm

hoşbulduk canım
sende hoşgeldin aramıza
sağlıkla kucağına alırsın yavrunuda inşlh

saol canım benim çok teşekkürlerr...

çerkeskızı valla korktun şimdi 2 tane içiyordum ama yine bir tane içeyim ben folıc plus yazıyor pembe kare bir kutu haplar şişe içinde...

Son düzenleme:

canım mesajını aldım ama ben henüz ö.m atamıyorum mesaj sayım az, benim kız sağolsun geceli gündüzlü nöbette olduğu için ancak bakıp çıkıyorum şuan bile başıma dikildi hanfendi :)) bilgisayarı o istiyor :S

sağol tatlım
sende güle güle kirlet evini

günaydın kızlarrr:92::92::92:
geçmişi okuyamadım işim var öptümm sizi geri gelirimmmmmmmmmmm
selam yavri

çerkeskızı valla korktun şimdi 2 tane içiyordum ama yine bir tane içeyim ben folıc plus yazıyor pembe kare bir kutu haplar şişe içinde...

nerdee bu millet..
emsalsiz sen hamiş kalmak için ilaç filan kullandınmı?
klomen kullandım bu ay ben işe yaramadı sanırım adet belirtilerim başladı...:84:

nerdee bu millet..
emsalsiz sen hamiş kalmak için ilaç filan kullandınmı?
klomen kullandım bu ay ben işe yaramadı sanırım adet belirtilerim başladı...:84:
canım bazen gebelik belirtileri adet belirtieri ile aynı olabılıyo
sorma bacım ya bugun denk geldık sonunda

evet aynı ılactan sozedıyoruz onu 1tane verıyolar gebelere içme ıkı tane
caponumm özel mesaj kutun dolmus bebeeem bu arada sen gel sorcam ben sana aysen bu kılolu falab degıl ınanma sakın
meloş bu gece ruyamda senı gordum once yanlıs anlasılma oluyomus senle tartısıyomusuz sonra farkına varıyoruz yanlıslıgın gulup bırbırımıze sarılıyoruz bı de yanında ufak tefek bı arkadasın vardı polismiş o da ama boyu 165 kurtarmaz bırydı

tam kalkıyodum gelmişsin
dışarı çıkıcaz eşimle ...
nasılsın kuzum
ben gördüm canım caponumu aynı kilolardayız onunla zaten

çerkez kızı inş dediğin gibi olur yanılırım ama umudum yok

QUOTE=aysen_34;18749360]tam kalkıyodum gelmişsin
dışarı çıkıcaz eşimle ...
nasılsın kuzum
ben gördüm canım caponumu aynı kilolardayız onunla zaten [/QUOTE]

faceden falan görüşüyomusunuz?

Selam arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır uğrayamadım malum benm çocuklardan fırsat olmuyo
meliki nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…