- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ay valla bende anlamadım
kim bilir acep bu işleri/COLOR]
ohhh desenee yarınn süperrr bi gün olucak kusumm
gez bacım gezz cocuk yokken sefan olsunn ben son demlerimi yaşıyorum zatiiii
eve tıkınıp kalırım eşim artık hasta olur cocuk der durur benide korkutur çıkamam zaten ailemde uzakta eyvahlar olsun gariiii
ben cok begendim bacım vallaaaa
tabi bakalım benimki kaçda kalkıcak :97:
hem alışveriş hem gezme
yok canımcım neden tıkılıcan ilk aylar biraz zor olur sonra atarsın arabaya kuzuyuda
benim teyzem hamileliğinde acayip gezdi hiç durmadı yerinde diyoduk çocukda senin gibi gezenti olucak ama sen çıkamazsın ama çocuk doğdu yine devam etti hiç bişeyde olmadı çok şkr ama şimdi cimcimede gezmeyi çok seviyo evde durmak istemiyozaten gittiğimiz yerler belli bacım
evet kusum ilk aylarrr zor oluyomus hatta altımdaki ögretmen komsum dogum yaptı kızı aglayıp duruyo özelliklede gazı olunca
inşş kuzum bende öle olurum yaa maşş teyzenin prensesinedarısıda benim oglusuma yaa zaten ailemden uzaktayım gurbette o yüzden canım daha bi sıkkın annemde gelir ama fazla kalamaz iş yerini bırakamaz
artık kociş gezdirir inşş ona kaldı tek umudum
inşlh gaz sorunu olmaz canım
hepimiz uzaktayız bacım ahhh ahh :97:
ben olsam hergün gelirdim kele seni yalnız bırakmazdım
eşim aradı şimdi kuzuu yanında calışan poliss arkadasının evinin tavanının ortası düşmüş eşi aramış oda benim hemşoo ayy allah korumus yinede kadına bişi olmamış yaa eşimde arabayı vermiş evine git bak die valla dedigin gibi ne oluyosa eşler evde yokken oluyo rabbim korusun inşş
ayyy allah korumuş nasıl tavanmış kız o öyle
benimde ilk evlendiğimi zamanlar balkonun tavanının mozaikleri çökmüştü iki dk önce düşselerdi ben ordaydım çamaşırları toplamıştım bütün herkes camlara üşüşmüş bende salonun camından bakıyorum allah allah o ses neydi öyle diye salondan adımımı bi attımki içeri giriş oturma odası her yer taş dolu şok olmuştum kalakaldım tel etmeyi bile düşünemedim o an afalladım
ayy çok kötü olmuştur kadın şimdi
günaydın kızlarrr:92::92::92:
geçmişi okuyamadım işim var öptümm sizi geri gelirimmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım
sende hoşgeldin aramıza
sağlıkla kucağına alırsın yavrunuda inşlh
sağol tatlımgünaydınn kızlar naparsınız?
ben cumartesi tadilattan sonra eve bi giriştim saat 8 de kocam zor durdurdu beni
çok yoruldummm çok.pazarda misafirim vardı yemeğe dinlenemedim...bugünde işteyim ama sarhoş gibiyim ya bi uyusammm....
emsalsiz hamileymişsinnn çok sevindim cnm Allah kucağına almayı nasip etsin...evet urfaya gezmeye gelin beklerim her zamann..
aysenn hoşgeldin yuvana cnm...
meloşum sen nettin gı haftasonu gezdinmi?
selam yavrigünaydın kızlarrr:92::92::92:
geçmişi okuyamadım işim var öptümm sizi geri gelirimmmmmmmmmmm
saol canım benim çok teşekkürlerr...
çerkeskızı valla korktun şimdi 2 tane içiyordum ama yine bir tane içeyim ben folıc plus yazıyor pembe kare bir kutu haplar şişe içinde...
canım bazen gebelik belirtileri adet belirtieri ile aynı olabılıyonerdee bu millet..
emsalsiz sen hamiş kalmak için ilaç filan kullandınmı?
klomen kullandım bu ay ben işe yaramadı sanırım adet belirtilerim başladı...:84:
sorma bacım ya bugun denk geldık sonundameloşum sağolasın bacımm
evet zor oldu ama annem daha fena oldu eve giresim gelmedi diye ağlamış
neyse allah sağlık versin herkes yerinde iyi olsun sık sık gidiyorum zaten :98:
bende sabah beri temizlik ettim dip köşe odayı felan değiştirdik yavaştan salona geçiş yapıyoruz ama havalar bi ısınamadı gitti yaz gelmiycek gibi hiç :97:
camlarıda silecektim ama yarından sonra hergünü yağmurlu gösteriyo o yüzden bıraktım
çerkezcim selam var tabisii olmazmı aam hiç denk gelmiyoruz canım
saol canım benim çok teşekkürlerr...
çerkeskızı valla korktun şimdi 2 tane içiyordum ama yine bir tane içeyim ben folıc plus yazıyor pembe kare bir kutu haplar şişe içinde...
canım bazen gebelik belirtileri adet belirtieri ile aynı olabılıyo
sorma bacım ya bugun denk geldık sonunda
evet aynı ılactan sozedıyoruz onu 1tane verıyolar gebelere içme ıkı tane
caponumm özel mesaj kutun dolmus bebeeem bu arada sen gel sorcam ben sana aysen bu kılolu falab degıl ınanma sakın
meloş bu gece ruyamda senı gordum once yanlıs anlasılma oluyomus senle tartısıyomusuz sonra farkına varıyoruz yanlıslıgın gulup bırbırımıze sarılıyoruz bı de yanında ufak tefek bı arkadasın vardı polismiş o da ama boyu 165 kurtarmaz bırydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?