Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sarıbeybi canım ben face kullanmıyorum msn den görüştük

meloşşş nirdesin kızzz bakayım ben gezdim geldim sende gezmeyemi gittin :82:

ayy kuzum sormaa hem misafir agırladım hemde gezmeye gittim geldimm
günaydın kızlarrr:92::92::92:
geçmişi okuyamadım işim var öptümm sizi geri gelirimmmmmmmmmmm
slm seker naberrrrr
ahh canım benim bebiş öle olunca normal artık öpüyorum prensesinii
meloşum yavru kuşumm kalkamadınmı kız yoksam
anam ben sabah 6 dan sonra uyudum bak ayaktayım
ayy kusumm saat 10 da arkadas aradı bi baska arkadaslar bana geliceklerimiş hemen asker gibi kalktım kahvaltıda etmeden yaş pasta, pogaca, felan yaptım bide kısırrr malzemesini dogradım hazırladım tam 12 bucukta işim bitti hazırlansıya geldiler tam vakitte bitti sonra oturduk sohbet koyu tabee fırsat olmadı aksamada havacı asker eşi arkadas var ona davetliydik oraya gittik şimdik geldik hemen actım kk yı kusumm
nerdee bu millet..
emsalsiz sen hamiş kalmak için ilaç filan kullandınmı?
klomen kullandım bu ay ben işe yaramadı sanırım adet belirtilerim başladı...:84:
canım bekle hemen ümitsizlige kapılma nolur :26:
Selam arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır uğrayamadım malum benm çocuklardan fırsat olmuyo
meliki nasılsın canım
iyim canım benim hoşgeldin sen napıyosun nasılsın bebişlerin nasıll çok öpüyorum seniii
sarıbeybi canım ben face kullanmıyorum msn den görüştük

meloşşş nirdesin kızzz bakayım ben gezdim geldim sende gezmeyemi gittin :82:
quzumm benimm nasılda merak edip özlermiş arkadasınıııııııııı yirimmmmm seni bennnnnnn yaa
slmmm gızlarrr ben na zaman girsem kimsecikler olmuyo yahuuuu

slm tatlımmm

günaydınlar :92::92::92::92::92:

meloşum ohhh desene çok yoğundun dün neyse bugün dinlen artık bacım
ay merak ettim kız valla dedim bişeymi oldu allah korusun bugünde baktım yazmadıysan arıycaktım

günaydın kızlar hamilelikte cep telf. konuşmayı bırakın tel. taşımak bile sakıncalıymış. Ben işim gereyi ceplede sabit tellede çok konuşuyorum. napmam lazım acaba zaten 4 haftalığım ve keseyi bile göremedik gelişimi için çok zararlıı

kızlar hepinize günaydınnnnnnnn

çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aa eşin nerden öğrenmiş. bende çok merak ediyorum neresi çıkıcak diye :44: hakkınıza hayırlısı olsun canım üzme kendini

cnm benim üzme kendini... sakıncalı elbette pc bile sakıncalı mikrodalga fırın...ama günlük hayatta bunlar olmadan yaşayamıyoruz... Allaha emanet olsun miniğin...stres ve kuruntu yapma o daha çok etkiler bence...

canım şuan istanbuldayız ama eşim 5 senedir istanbulda çalışıyor bilmiyorum gercekten mı söyluyor şakamı benı hazırlamaya calısıyor sanırım off ben daha hazır degılım kı yaaaaa

tatlım 5 yıl çalışmışsa eşin biraz hazırla kendini bence...benim eşimden istanbuldan urfaya geldi..polis eşi böyle bişey işte...aniden hiç hazır değilken. kurulu düzenini bozup alıştığın yaşatığın yerden başka memlekete gidiyorsun..yeni insanlar yeni çevre sende üzme kendini de eşine destek ol bence onların işi bizimkinden daha zor...işlerinde rahat etmeleri huzurlu çalışmları daha önemli ki eve de sakin ve stressiz gelsinler...

günaydınlar :92::92::92::92::92:

meloşum ohhh desene çok yoğundun dün neyse bugün dinlen artık bacım
ay merak ettim kız valla dedim bişeymi oldu allah korusun bugünde baktım yazmadıysan arıycaktım
evet canımm yoruldumm valla dün sorma hamilelikte yoruyo dogal haliyle canımsınn allah razı olsun canım arkadasım benim iyiki varsın rabbim güzel gönlüne göre versin inşşş

canım benimm tamam zararlı ama bende çok telefon kullanırım keseyi görmen çok erken yani beklemen lazım bi kaç hafta iyidir bebişin merak etme

tatlım ben ceple günde en az 100 defa görüşüyorum sabit tellede ortalama 60 defa işim bu benim sekreterim acaba görevimimim değiştirtsem...Stres desen bizim iş başlı başına stres işe geleli 4 saat oluyor 5 olay yüzünden gerildim çarşaf gibi...

tatlım eğer kendini çok kötü hissediyorsan görüş gereken yerle seni sakin bi yee versinler..sonuçta geçerli sebebin var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…