Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese selam tekrar sahnelere döndümm
çerkez kızı ayşen iklinizde sağolunn acık daha versem şöle kuğu gibi gelin oluversem ne güzel olur dimii:82::82::82:
sarıbeybicim bu arada facede görüşüyoruz senlede görüşelimm canımmm
emsalsiz tatlımmm çhamileymişsin çok sevindimm darısı sarıbeybime inşallahhh

sporumuda yaptım geldim
meloş nirdesin kuzuuu
caponum evi buldunuzmu nasıl gidiyor hazırlıklar
eccik daha ver düğünü kadar manken gibi ol gelinliğin içinde

kızlar yaa sabahtan beri bacagım agrıyoo öldümm bu hamilelik nasıl zor bi işmiş yaaaa bide üstüne gurbettesin artık çok zoruma gidiyoo ben bilemedim böle olucagını tamam arkadaslarım komsularım herkes çok burda saolsunlar cok ilgililer ama ailemi çok arıyorum özelliklede annemi..tamam telefonda görüşüyorum ama olmuyo dayanamıyorum buna agla agla bi hal oldum ben artık .....

kızzz ne ağlıyon bakayım hormonların tavan yaptı senin ondandır bacım
zaten sabah teldede ağladın kapattın hep aklıma geldin valla
üzülme bacım ne edek bizim kaderimizde buymuş sağlık olsun herkes yerinde olsun hepimiz aynıyız görüyon işte

evet öle ama ben bilmiom bacım yaa bu gün böle oldum gecen gittim geldim yaa ondan daha bi özledim annemi zaten ayrılırken otogarda fena oldum belli etmedim üzülmesin diye ama ne yardan ne anadan derler ya işte öle hamile olunca zaten daha cok anladım bunu duygusallıgım üzerimde dogum yaklaştıkca daha bi yogunlaştı anneme çok ihtiyacım var gel diyorum doguma gelirim anca kızım diyo bişi diyemiom napim oda haklı evde kızkardeşim ailem var sonucta işyerinide bırakıp gelemez bilmiom kuzu beklicem artık

ana gibi yar olmuyo ne olursa olsun gerçekten
olsun doğuma gelecekmiş nasılsa ne kaldı şunun şurasında
sen akşam enişte gelince al çık dışarı biraz evde durmakda sıkıyo insanı düşün düşünn kafa bir dünya oluyo :97:

evet kuzucumm beklicem artık saol canım arkadasım benimm çıkarız ama oda yoruluyo kusum hem bugün osman var onu izleriz kocişimle düşünmen yeter canımsın allah razı olsun çok öpüyorum seniii arkadasların en güzeli rabbim güzel gönlüne göre versin her daim duaları hep seninle bitanem benimm

ayy saol canımmm amiinnn inş. darısı tüm isteyenlere birde keseyi görseydik arada bir kasıklarım ağrıyor korkuyorum bişi olcak diye

evet canom bizde osmanı izliyoz kocişle hiç kaçırmadan
amin canımcım dularımız karşılıklı kuzum benim

ahh canım benim bebiş öle olunca normal artık öpüyorum prensesinii

sorma canım yaaa , bi de boyuna posuna bakmadan bilgisayarı kucaklayıp götürmeye çalışmaz mı her seferinde bu arada mesajında sormuştun tayinimizin çıkıp çıkmadığını artık Mardindeyiz, sen neredesin şşimdi??
prensesim de teyzoşunu öpüyor

görüşelim tatlım özelden at bana ismini...benimki aranmalara kapalı ya sen bulamazsın beni...aminnn cnm kısa zamanda inş emsalsiz gibi güzel haber veririm sizlere....

tatlım benimm ayyy kıyaamam...kız korkutma bende seneye anamı burda bırakıp gurbete gitcem...hemde tek kızım anama çok düşkünüm o da bana....bacağın için de geçmiş olsun cnm ya kociş ovsun bacacıklarını.....

evet canom bizde osmanı izliyoz kocişle hiç kaçırmadan
amin canımcım dularımız karşılıklı kuzum benim
bizde kusumm eşimle bölee dikiliyoz tv karsısına çok güzel bi dizi yaaa canımsınnn allah razı olsunn canım arkadasım benimmm
hadi yaaa bak sen su hamarata yerimm ben onuuu yerr allah bagıslasın bitanem benim
mardin mi çıktı aaa ne güzel kuzum bizde malatyadayız beklerim tatlım benim bu tarafada

valla kusumm ben gurbetlige alışamadım annemde yerim bi başkadır hep der bunu zaten şimdiden seninde allah yardımcın olsun diyem kuzucum insanın memleketi ve ailesi gibi yok gercekten kim ne derse desin bu böle
saolsun ben cok severim ama kusum eşim o işleri pek beceremez

sporumuda yaptım geldim
meloş nirdesin kuzuuu
caponum evi buldunuzmu nasıl gidiyor hazırlıklar
eccik daha ver düğünü kadar manken gibi ol gelinliğin içinde

ohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem

evet radyasyon zararlı olmayan yer varmı ki :)),biriminize söyleyin sizi başka bir yere versinler olmadı radyasyonu önleyici taşlar var onlardan bulundurun yanınızda ya da bol bol yoğurt yiyin:))

canım ya dikkat et kendine ablamdan biliyorum koltuk ,sandalye gibi yerlerde fazla oturma uzat ayaklarını dinlendir son aylarda zor olur birtanem ,
gurbetlik zor tabi ailen uzakta ama hayattalar birde öyle düşün varlıkları yeter kuzum .bak komşuların arkadaşlarında varmış yalnız değilsin en azından eşinde yanında

merhaba hanımlar nasılsınız?

slm tatlım benimm çok tesekürler kuzusum evet eşim için katlanıyom böle zor olucagını bilmiodum hamileliktende kaynaklandı bi an öle oldum canımsın çok saol rabbim güzel gönlüne göre versin inşşş seninde

ohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem
adet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı oldu
olur oyle canım gecen yıl ne durumda oldugumu unuttun mu???
kızlar hepinize günaydınnnnnnnn

çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla 27 yıldır emnıyet camıasının ıcındeyım nısan ayında tayın acıklandıgını gormedım bızım gecen yıl mayıs sonunda acıklandı 1ay daHa mutlu yasayabılırsın
tam kalkıyodum gelmişsin
dışarı çıkıcaz eşimle ...
nasılsın kuzum
ben gördüm canım caponumu aynı kilolardayız onunla zaten

ben sıze ne deyım manken gıbı Hatunlarsınız bı de rejım yapıyonuz tüü size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…