kızlar yaa sabahtan beri bacagım agrıyoo öldümm bu hamilelik nasıl zor bi işmiş yaaaa bide üstüne gurbettesin artık çok zoruma gidiyoo ben bilemedim böle olucagını tamam arkadaslarım komsularım herkes çok burda saolsunlar cok ilgililer ama ailemi çok arıyorum özelliklede annemi..tamam telefonda görüşüyorum ama olmuyo dayanamıyorum buna agla agla bi hal oldum ben artık .....
kızzz ne ağlıyon bakayımhormonların tavan yaptı senin ondandır bacım
zaten sabah teldede ağladın kapattın hep aklıma geldin valla
üzülme bacım ne edek bizim kaderimizde buymuş sağlık olsun herkes yerinde olsun hepimiz aynıyız görüyon işte
evet öle ama ben bilmiom bacım yaa bu gün böle oldum gecen gittim geldim yaa ondan daha bi özledim annemi zaten ayrılırken otogarda fena oldum belli etmedim üzülmesin diye ama ne yardan ne anadan derler ya işte öle hamile olunca zaten daha cok anladım bunu duygusallıgım üzerimde dogum yaklaştıkca daha bi yogunlaştı anneme çok ihtiyacım var gel diyorum doguma gelirim anca kızım diyo bişi diyemiom napim oda haklı evde kızkardeşim ailem var sonucta işyerinide bırakıp gelemez bilmiom kuzu beklicem artık
ana gibi yar olmuyo ne olursa olsun gerçekten
olsun doğuma gelecekmiş nasılsa ne kaldı şunun şurasında
sen akşam enişte gelince al çık dışarı biraz evde durmakda sıkıyo insanı düşün düşünn kafa bir dünya oluyo :97:
herkese selam tekrar sahnelere döndümm
çerkez kızı ayşen iklinizde sağolunn acık daha versem şöle kuğu gibi gelin oluversem ne güzel olur dimii:82::82::82:
sarıbeybicim bu arada facede görüşüyoruz senlede görüşelimm canımmm
emsalsiz tatlımmm çhamileymişsin çok sevindimm darısı sarıbeybime inşallahhh
evet kuzucumm beklicem artık saol canım arkadasım benimmçıkarız ama oda yoruluyo kusum hem bugün osman var onu izleriz kocişimle düşünmen yeter canımsın allah razı olsun çok öpüyorum seniii arkadasların en güzeli rabbim güzel gönlüne göre versin her daim duaları hep seninle bitanem benimm
ahh canım benim bebiş öle olunca normal artık öpüyorum prensesinii
herkese selam tekrar sahnelere döndümm
çerkez kızı ayşen iklinizde sağolunn acık daha versem şöle kuğu gibi gelin oluversem ne güzel olur dimii:82::82::82:
sarıbeybicim bu arada facede görüşüyoruz senlede görüşelimm canımmm
emsalsiz tatlımmm çhamileymişsin çok sevindimm darısı sarıbeybime inşallahhh
kızlar yaa sabahtan beri bacagım agrıyoo öldümm bu hamilelik nasıl zor bi işmiş yaaaa bide üstüne gurbettesin artık çok zoruma gidiyoo ben bilemedim böle olucagını tamam arkadaslarım komsularım herkes çok burda saolsunlar cok ilgililer ama ailemi çok arıyorum özelliklede annemi..tamam telefonda görüşüyorum ama olmuyo dayanamıyorum buna agla agla bi hal oldum ben artık .....
bizde kusumm eşimle bölee dikiliyoz tv karsısına çok güzel bi dizi yaaaevet canom bizde osmanı izliyoz kocişle hiç kaçırmadan
amin canımcım dularımız karşılıklı kuzum benim
hadi yaaa bak sen su hamarata yerimm ben onuuu yerrsorma canım yaaa , bi de boyuna posuna bakmadan bilgisayarı kucaklayıp götürmeye çalışmaz mı her seferindebu arada mesajında sormuştun tayinimizin çıkıp çıkmadığını artık Mardindeyiz, sen neredesin şşimdi??
prensesim de teyzoşunu öpüyor
görüşelim tatlım özelden at bana ismini...benimki aranmalara kapalı ya sen bulamazsın beni...aminnn cnm kısa zamanda inş emsalsiz gibi güzel haber veririm sizlere....
tatlım benimm ayyy kıyaamam...kız korkutma bende seneye anamı burda bırakıp gurbete gitcem...hemde tek kızım anama çok düşkünüm o da bana....bacağın için de geçmiş olsun cnm ya kociş ovsun bacacıklarını.....
sporumuda yaptım geldim
meloş nirdesin kuzuuu
caponum evi buldunuzmu nasıl gidiyor hazırlıklar
eccik daha ver düğünü kadar manken gibi ol gelinliğin içinde
günaydın kızlar hamilelikte cep telf. konuşmayı bırakın tel. taşımak bile sakıncalıymış. Ben işim gereyi ceplede sabit tellede çok konuşuyorum. napmam lazım acaba zaten 4 haftalığım ve keseyi bile göremedik gelişimi için çok zararlıı
ohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem
merhaba hanımlar nasılsınız?
canım ya dikkat et kendine ablamdan biliyorum koltuk ,sandalye gibi yerlerde fazla oturma uzat ayaklarını dinlendir son aylarda zor olur birtanem ,
gurbetlik zor tabi ailen uzakta ama hayattalar birde öyle düşün varlıkları yeter kuzum .bak komşuların arkadaşlarında varmış yalnız değilsin en azından eşinde yanında
adet olacaksın canım 40cıktıktan sonra o zaman gıdıyo benımde oyleydi dogumdan 6ay sonra oldum ılk adetımı sezeryan olmama ragmen gobek denen bısey kalmadı bır kere oldum yettı sukur eskı formuma kavusuyorum 52 ıle Hamile kalmıstım 65le dogurdum su an 58ım aslında bu kıloyu cok sevdım boyuma gore cok ııyı olduohh ne güzell kız neler yapıyorsunuz zayıflamak için benim doğumdan göbek olduğu gibi kaldı napcam bilmem
olur oyle canım gecen yıl ne durumda oldugumu unuttun mu???kızlar yaa sabahtan beri bacagım agrıyoo öldümm bu hamilelik nasıl zor bi işmiş yaaaa bide üstüne gurbettesin artık çok zoruma gidiyoo ben bilemedim böle olucagını tamam arkadaslarım komsularım herkes çok burda saolsunlar cok ilgililer ama ailemi çok arıyorum özelliklede annemi..tamam telefonda görüşüyorum ama olmuyo dayanamıyorum buna agla agla bi hal oldum ben artık .....
valla 27 yıldır emnıyet camıasının ıcındeyım nısan ayında tayın acıklandıgını gormedım bızım gecen yıl mayıs sonunda acıklandı 1ay daHa mutlu yasayabılırsınkızlar hepinize günaydınnnnnnnn
çok mutsuzum sanırım tayinimiz çıktı ve eşim bana söylemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tam kalkıyodum gelmişsin
dışarı çıkıcaz eşimle ...
nasılsın kuzum
ben gördüm canım caponumu aynı kilolardayız onunla zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?